Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 23, 08:44)
Dabar Žydraakė stabdis, ane  beee.gif

ten turejo nuskambeti kaip super geras dalykas, kad varom i laukus biggrin.gif

tik nebandyk pramigt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 23, 07:46)
Pamąstysiu apie tai, ką parašei.

Turiu dar vieną sentenciją.
Pavadinimas ir paveikslas neturi nieko bendro, pavadinimas skirtas tik liaudžiai mulkinti (Skirmantas Valentas) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 rugsėjo 2011 - 08:32
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 22, 19:34)
man paciai si foto labai patinka, bet galvoju, ar nepersistengiau su apdirbimu? blush2.gif

user posted image

"... nuosprendis- "nukryžiuoti ir paskandinti". Vargšė karalienė...Visi su siaubu žiūrėjo, kaip baltas lyg porcelianas kūnas grimzta į ežero gelmes... "
Va matau tokią istoriją. smile.gif Modelio poza, išraiška idealiai tinka šiai mano susigalvotai pasakai biggrin.gif Man patiko. Ir spalvos wub.gif
Pritariu pasisakiusioms dėl kadravimo.

QUOTE(rG @ 2011 09 22, 20:06)
Sveikos smile.gif

Grįžau iš mokslų, pasikroviau ir panorau grįžti prie vienos temos  biggrin.gif
Atsakymą jau žinau smile.gif
Kūrėjas turi sukurti realybės fikciją, tarsi kopijuoti, bet nekopijuoti ir visada atsirinkti tai, kas sukurtų realybės jausmą, o ne verstų abejoti.
Fotografijos atveju yra lygiai tas pats, nes nuotrauką pristatei meniniu lygmeniu, tai ne dokumentika, kuriai to vieno kadro neužtektų, nes jis nieko nesako, tik atrodo... lyg būtų statytinis smile.gif

Labai laukiu Tavo pasisakymų smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 22, 22:04)

o lėkti,nu taigi vat paskambino Ievukis,sako davai pabūk asistentė,skrendu pas Yvette, laimėjo fotosesiją  lotuliukas.gif aj sakau kaip tik laisvas savaitgalis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu tai lauksim išsižioję fotoreportažo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 23, 09:20)

aciu 4u.gif

pripratau prie savo kompo ryskiu spalv., persikeliau foto i kita kompiuteriu ir ka...siaubu siaubas blink.gif spalvos isblukusios, veido oda zaliai melynos oranzines spalvos, kai kur ryyyskiai per daug kontrasto unsure.gif o mano kompe - normaliaim netgi sakyciau ganetinai graziai ohmy.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

merginos, o per vestuves dažnai prireikia platesnio nei 50mm obj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 09 22, 23:19)
Kritikai:

Experimentuoju su PS blush2.gif

man zinok apdirbimas visose nepatinka

QUOTE(mamagute @ 2011 09 23, 09:16)
"... nuosprendis- "nukryžiuoti ir paskandinti". Vargšė karalienė...Visi su siaubu žiūrėjo, kaip baltas lyg porcelianas kūnas grimzta į ežero gelmes... "
Va matau tokią istoriją. smile.gif  Modelio poza, išraiška idealiai tinka šiai mano susigalvotai pasakai biggrin.gif  Man patiko. Ir spalvos wub.gif
Pritariu pasisakiusioms dėl kadravimo.

kaip man patinka, kad nuotraukia kelia kazkokias asociacijas ir mintis ax.gif
Atsakyti
gal kas pasidalins patirtimi apie prisikėlimo bažnyčia kaune, ryt ten krikštynas turiu.Vaikas jau didelis 4,5 metų tai galvoju ką čia sugalvoti kad neužsiožiuotu g.gif ? Didelis visgi vaikas, gal kad turi minčių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 23 rugsėjo 2011 - 09:56
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 23, 10:55)
gal kas pasidalins patirtimi apie prisikėlimo bažnyčia kaune, ryt ten krikštynas turiu.Vaikas jau didelis 4,5 metų tai galvoju ką čia sugalvoti kad neužsiožiuotu g.gif ? Didelis visgi vaikas, gal kad turi minčių?

tai gal jau cia tevu problema? smile.gif

man tai isvis nesuprantama, kaip tuos vaikus fotkinti biggrin.gif sako, kiti susidraugauja su jais :S man tai taip retai jie patinka.. nebent didesni butu. tai as manau, kad tau faina, kad didesnis biggrin.gif
Atsakyti
Prisikelimo baznycioj krikstykla skyle doh.gif tamsu,mazai vietos ir pan.Tik galima vaiksciot visur aplinku,bet pasiimk platesni kapa.Ir sviesesni...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 23 rugsėjo 2011 - 10:28
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 23, 10:25)
tai gal jau cia tevu problema? smile.gif

man tai isvis nesuprantama, kaip tuos vaikus fotkinti biggrin.gif sako, kiti susidraugauja su jais :S man tai taip retai jie patinka.. nebent didesni butu. tai as manau, kad tau faina, kad didesnis biggrin.gif

taip tėvų problema, bet man reikės foto atiduot, o jeigu viakas ožiuosisi tai žinai ir man nervai suges ir tėvams ir gausis toks ale šnipštas smile.gif Tikiuosi kad geriau kai didenis vaikas (nors dažnai tuom suabejoju smile.gif ), paskui papasakosiu kaip sekėsi, kokiais saldainiais papirkinėjau ir panašiai biggrin.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 09 23, 10:27)
Prisikelimo baznycioj krikstykla skyle doh.gif tamsu,mazai vietos ir pan.Tik galima vaiksciot visur aplinku,bet pasiimk platesni kapa.Ir sviesesni...

blogai... o tai nepačioje bažnyčioje krikštija? nes ji tai šviesi
Atsakyti
Taip,baznycia faina ir sviesi,bet krikstykla tokia skyle be langu doh.gif su dirbtiniu apsvietimu
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 23, 12:39)
Taip,baznycia faina ir sviesi,bet krikstykla tokia skyle be langu doh.gif su dirbtiniu apsvietimu

na supratau, reiks blykste eit jaukintis smile.gif)), beje gero skrydžio
Atsakyti