Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 22, 23:05)
eee, as ir jau noriu biggrin.gif nors skristi man jau nebemalonumas.. as kazko praleidau organizavima biggrin.gif

o kur problemos smile.gif bilietus užsisakyti dar visos spėsit. Jei ką aš cd kopiją padarau ir einu miegoti, ryt mokslai nepasiekiama iki vakaro. Tai su Kikirike, Maggie ir Ievukiu tarkitės.
Atsakyti
Turiu pasakyti, kad straipsniukas, kuris idetas i pirma puslapy apie objektyvus yra SUPERINIS. Viskas pasidare aisku, tad klausimu neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 21, 18:14)
Gal ne man susikalibruot reikia.  cool.gif

Is rezultatu atrodo, kad Tau 4u.gif

QUOTE(pandre @ 2011 09 22, 14:15)

Maciau vel klausei apie ryskinima UK, tingiu per nauja rasyti blush2.gif cia rasiau ax.gif

smagus samokslas vyksta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 22 rugsėjo 2011 - 23:27
Gal dar visi bilietai neispirkti hihihi.gif yra dar viena diena pamastyt mirksiukas.gif junkites.Man jau dabar jaudulys pilva raizo wub.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 09 22, 02:30)
Keist foto vietomis ar isvis atskirai? Bet pirmajai man vistiek kazkokio pratesimo norisi.  mastau.gif

Kristuk, man sitos nuotraukos kartu nesiziuri, pirmajai i koliaziuka reiktu kazkokios kitokios, antra ir pati viena graziai ziurisi, ne koliaze ax.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 09 22, 09:53)
ateinu pasigirti. Ką tik skype atsidariau ir radau Ievukio žinutę. Aš pas ją fotosesiją laimėjau  biggrin.gif  Pavydit? Dar fainiau, kad fotografė pati atkeliauja iki manęs, nereik sėdimosios judinti  smile.gif

kaip faina, as pavydziu bigsmile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 09 22, 10:34)
man paciai si foto labai patinka, bet galvoju, ar nepersistengiau su apdirbimu?

labai patinka rolleyes.gif

QUOTE(rG @ 2011 09 22, 11:06)
Sveikos smile.gif

Grįžau iš mokslų, pasikroviau ir panorau grįžti prie vienos temos  biggrin.gif
Laukine, , pameni, kai kurie nepatikėjo Tavo nuotrauka kur nufotografavai ant palangės knygą, lėlę ir pan.?

visada labai idomu skaityti tavo pasamprotavimus 4u.gif

pandre, tavo juostiniai bandymai man tikrai patiko. As su savo zenitu niekaip negaliu pabaigti fotografuoti juostos (per labai ilga laika neisfotografavau nei vienos juostos doh.gif ), bet bijau, kad ten visai nebus nieko gero, nes fotografuoju nesuprasdama apie nustatymus, labai idomu ka ten prigrybavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 09 22, 22:32)
o kur problemos  smile.gif  bilietus užsisakyti dar visos spėsit. Jei ką aš cd kopiją padarau ir einu miegoti, ryt mokslai nepasiekiama iki vakaro. Tai su Kikirike, Maggie ir Ievukiu tarkitės.
Kur problemos biggrin.gif Tik buvo pasakyta - mes važiuosim smile.gif Na, bet būkim biedni, bet teisingi - aš tikriausiai ir nebūčiau galėjusi.

QUOTE(Ievukis @ 2011 09 22, 23:40)
Gal dar visi bilietai neispirkti hihihi.gif yra dar viena diena pamastyt mirksiukas.gif junkites.Man jau dabar jaudulys pilva raizo wub.gif

Oi kokia Tu maloni wub.gif biggrin.gif gero kelio tongue.gif lauksim reportažo.

Vienintele, Kikirike, foggy, ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 rugsėjo 2011 - 00:44
QUOTE(rG @ 2011 09 23, 01:14)
Kur problemos  biggrin.gif  Tik buvo pasakyta - mes važiuosim smile.gif

nu kad ne, seniausiai kvieciu pas save, tik puikiai suprantu, kad ne visi noretu ir ne visi galetu. Vistik ne Vilniuj, Kaune ar kitam Lt miestelyje gyvenu.

Negalincoms atvykti, juostininkems, galiu pasiulyti issirinkti po viena kadra ir perduoti juostele (jb). Lauktuvems atspausdinsim po viena foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 rugsėjo 2011 - 06:42
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 22, 23:02)
tai aš tikiu kad ne dėl skrydžio, žinant tavo būda naujovės reikalingos, o dar žinant pas ką skrendi... smagaus laiko, nors nėr ko čia linkėt ir taip aišku kad bus tobula smile.gif

dėkui blush2.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 22, 23:05)
eee, as ir jau noriu biggrin.gif nors skristi man jau nebemalonumas.. as kazko praleidau organizavima biggrin.gif

perki bilietus ir skrendi (wizzair) smile.gif jei skrisi paskambink man 861111921 ,susitarsim kas kaip kur 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2011 09 22, 23:09)
lotuliukas.gif nu duodat mergos  lotuliukas.gif

gero jums pasibuvimo, pavydas baisulinis  doh.gif  biggrin.gif

dėkui blush2.gif

QUOTE(neiste @ 2011 09 22, 23:19)
Experimentuoju su PS blush2.gif

iš pirmos pamasčiau,kad čia nėštukė blush2.gif kai pažiūrėjau sekančias pamčiau,kad ne, reiškia pirmos netinkamas kadravimas ,netikamas rakursas ir dėl megztuko taip atrodo blush2.gif
antroji - ką ten veikia namo kampas? blush2.gif su spalvomis perspausta...nors jau nežinau gal čia skonio reikalas g.gif
trečia - erdvės, labai viskas apkapota (viena ranka užkišta,kita nukirsta)
kai fotografuoji stebėk antrą planą, kad nelįstu,kas nereikia, daugiau palik erdvės, gražus modeliukas, parinkit kitą aprangą ir vesk į kokį gražų gamtos plotelį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 23 rugsėjo 2011 - 07:32
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 23, 08:20)
perki bilietus ir skrendi (wizzair) smile.gif jei skrisi paskambink man 861111921 ,susitarsim kas kaip kur  4u.gif

ne, jau negaliu.. mes ryt su Zydraake varom saules sutikt laukuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 23, 08:32)

nu va tai tau doh.gif o gal davai pasiimkit zydraakę ir varom pasitikti saulės kitur lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 23, 08:32)

Dabar Žydraakė stabdis, ane beee.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 23, 08:42)
nu va tai tau  doh.gif  o gal davai pasiimkit zydraakę ir varom pasitikti saulės kitur  lotuliukas.gif

Uj, Žydraakė turi du kitus stabdžius doh.gif Kaži iš kur jie atsirado lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 22, 19:06)
Sveikos smile.gif

Pamąstysiu apie tai, ką parašei.
Atsakyti