Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 22, 19:14)
gerai susiskaite

QUOTE(Nieko sau @ 2011 09 22, 19:51)

rG, kaip įdomu  drinks_cheers.gif

biggrin.gif Tai gerai. Reiks praplėsti ir parašyti ten kur reikia, nes čia dingsta visokios mintys.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 09 22, 17:02)

Paskutinėj fs jokių actionų nėr...o su anom foto jau nieko nekoregavau tuose actionuose, palikau irgi be.

kur jau leki iš LT?  bigsmile.gif

tai taip ir maniau,kad arba išvis nėra actionų arba jau labai sumažinta koreguota 4u.gif bet kokiu atveju kaip ir sakiau švaru taisiklinga 4u.gif

o lėkti,nu taigi vat paskambino Ievukis,sako davai pabūk asistentė,skrendu pas Yvette, laimėjo fotosesiją lotuliukas.gif aj sakau kaip tik laisvas savaitgalis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

rG- labai patiko tavo išsakytos tiesos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 22, 22:04)

o lėkti,nu taigi vat paskambino Ievukis,sako davai pabūk asistentė,skrendu pas Yvette, laimėjo fotosesiją  lotuliukas.gif aj sakau kaip tik laisvas savaitgalis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 22, 22:04)
o lėkti,nu taigi vat paskambino Ievukis,sako davai pabūk asistentė,skrendu pas Yvette, laimėjo fotosesiją  lotuliukas.gif aj sakau kaip tik laisvas savaitgalis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu sakiau sąmokslas.
Atsakyti
o taaaaaip mes jau tokios lotuliukas.gif

Zirze - patiko foto thumbup.gif
Atsakyti
rG oi kaip smagu kad gryžai smile.gif užeik dažniau, nors suprantu kad laiko stygius baisinis

Zirzė man patinka, nors ir trūkta to šono smile.gif

Kikirike ui kaip smagu, net pavydu, man gėda prisipažinti aš dar neskridusi lėktuvu blush2.gif [/B]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 22 rugsėjo 2011 - 21:55
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 22, 22:54)
rG oi kaip smagu kad gryžai smile.gif užeik dažniau, nors suprantu kad laiko stygius baisinis

Zirzė man patinka, nors ir trūkta to šono smile.gif

Kikirike ui kaip smagu, net pavydu, man gėda prisipažinti aš dar neskridusi lėktuvu blush2.gif [/B]

nu nėr čia ko gėdytis mirksiukas.gif bet skristi man patinka, aj šiaip nedėl skridimo,tiesiog nauji žmonės,nauja aplinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 22, 21:58)
nu nėr čia ko gėdytis  mirksiukas.gif bet skristi man patinka, aj šiaip nedėl skridimo,tiesiog nauji žmonės,nauja aplinka  blush2.gif

tai aš tikiu kad ne dėl skrydžio, žinant tavo būda naujovės reikalingos, o dar žinant pas ką skrendi... smagaus laiko, nors nėr ko čia linkėt ir taip aišku kad bus tobula smile.gif
Atsakyti
eee, as ir jau noriu biggrin.gif nors skristi man jau nebemalonumas.. as kazko praleidau organizavima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 22, 21:04)

lotuliukas.gif nu duodat mergos lotuliukas.gif

gero jums pasibuvimo, pavydas baisulinis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Galbut cia rasiu patarimu koki objektyva geriausiai issirinkti canon 40d fotoaparatui.
Poreikis daug maz komercinis, ta prasme, yra tikslas ismokti fotografuoti vestuves, kitokias sventes, bei fotografuoti studijoje. Kuri objektyva geriausiai issirinkti pirmai pradziai: fiksuoto zidinio (50mm) ar zumini pvz 28 - 100.

Labai labai lauksiu visu nuomoniu ir patarimu. Isanksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Kritikai:
user posted image

user posted image

user posted image

Experimentuoju su PS blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 22 rugsėjo 2011 - 22:28