Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2011 09 22, 19:02)
ne per gerai čia tau  bigsmile.gif

gal ne per gerai smile.gif Ievukis ir asistentes atsivež lotuliukas.gif sąmokslas kažkoks, iš anksto susiorganizavo , paskui man leido laimėti
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 09 22, 18:53)
ateinu pasigirti.

Saunu! sveikinu smile.gif ir labai pavydu del savaitgalio blush2.gif zinau,kad bus be proto smagu smile.gif

Papildyta:
man paciai si foto labai patinka, bet galvoju, ar nepersistengiau su apdirbimu? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 22, 19:34)

Papildyta:
man paciai si foto labai patinka, bet galvoju, ar nepersistengiau su apdirbimu? blush2.gif

man spalviškai patinka, gal vos vos erdvės kairėje ir apačioje trūksta, bet šiaip šaunuolė.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 09 22, 19:40)
man spalviškai patinka, gal vos vos erdvės kairėje ir apačioje trūksta, bet šiaip šaunuolė.

kaip smagu, kad patiko.
Taip, galejau daugiau siek tiek vietos palikti, bet pabijojau, kad viskas pernelyg vidury bus....
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 22, 19:44)
kaip smagu, kad patiko.
Taip, galejau daugiau siek tiek vietos palikti, bet pabijojau, kad viskas pernelyg vidury bus....

na kompensuotum juk tą erdvę. Pasistenk subalansuoti, pajusti.

Šiaip man dešinė pusė labiau patinka nei kairė. Galėjo rankos būti nenuleistos, bet ką aš žinau, gal jau kabinėjimasis čia.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Grįžau iš mokslų, pasikroviau ir panorau grįžti prie vienos temos biggrin.gif
Laukine, , pameni, kai kurie nepatikėjo Tavo nuotrauka kur nufotografavai ant palangės knygą, lėlę ir pan.? Tada klausiau - ką tokiu atveju daryti, kai realybė atrodo lyg surežisuota? Atsakymą jau žinau smile.gif
Talentingas kūrėjas (kaip jau minėjau, talentas yra sunkus darbas ir patirtis) moka atsirinkti ko reikia jo kūriniui. Realistinis kūrinys negali būti aklai kopijuojamas, jis turi būti transformuojamas meniškesne forma ir būtina atsirinkti kas yra svarbu, o kas yra nereikšminga.
Jei romanistas kurdamas realistinį romaną aprašys kiekvieną jo veikėjo dieną, veikėjo metų gyvenimas netilptų bibliotekoj... Arba dar - būna, kad veikėjas miršta, bet juk nėra romano, kuriame pagrindinis veikėjas mirtų viduryje kūrinio.
Pamenu iš gyvenimo istoriją - vyras nukrito nuo stogo ir užsimušė, sūnus pakliuvo į avariją ir liko invalidas, sudegė namas. Moteris liko be namų ir su invalidu sūnumi. Žiaurumai? Parašysi apie šią istoriją romaną, sakys žmonės, ką čia rašai, koks čia realistinis kūrinys, taip nebūna. Be abejo, visko yra kūriniuose, bet viskas turi būti įvilkta taip, kad būtų įtikėtina. Kūrėjas turi sukurti realybės fikciją, tarsi kopijuoti, bet nekopijuoti ir visada atsirinkti tai, kas sukurtų realybės jausmą, o ne verstų abejoti.

Fotografijos atveju yra lygiai tas pats, nes nuotrauką pristatei meniniu lygmeniu, tai ne dokumentika, kuriai to vieno kadro neužtektų, nes jis nieko nesako, tik atrodo... lyg būtų statytinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 22, 20:06)
Sveikos smile.gif

gerai susiskaite
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 09 22, 19:59)

Šiaip man dešinė pusė labiau patinka nei kairė. Galėjo rankos būti nenuleistos, bet ką aš žinau, gal jau kabinėjimasis čia.

bandysiu, aciu rolleyes.gif
Atsakyti
ai, dekui visoms uz komentarus wink.gif supratau esme smile.gif
Atsakyti
zirze, laaaaabai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Zirze, patiko 4u.gif . Dėl erdvės pritariu išsakytoms mintims.

rG, kaip įdomu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 09 22, 19:59)

pabandziau pataisyti, bet kaires jau daugiau nebegaliu "dadet",nes lenda lieptelio krastas. r buvo ziauriai sunku atkartoti viska taip pat, todel siek tiek skiriasi, nezymiai taip

user posted image

QUOTE(kristukass @ 2011 09 22, 20:39)
zirze, laaaaabai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(Nieko sau @ 2011 09 22, 20:51)
Zirze, patiko  4u.gif . Dėl erdvės pritariu išsakytoms mintims.

dekui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti