Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Keist foto vietomis ar isvis atskirai? Bet pirmajai man vistiek kazkokio pratesimo norisi. mastau.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 22, 10:53)
nei kontrastinau, nei vignete nedejau, nieko dedariau visai.. vinjetuoja objektyvas, nes jis neskirtas juostai

Geras. Pirma karta girdziu, jog objektyvas vinjetuoja. smile.gif (tikrai be jokio sarkazmo)
Atsakyti
idedu as foto, nes cia kazko man nejauku jau biggrin.gif

senoka. bet nesulaukiau jokio komentaro flickr. taigi turiu klausima. ar sia foto nepatrauklia daro tai, kad joje neisciustyti zmones ir ju namai, ar kad kakzas kitkas su ja negerai?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 22 rugsėjo 2011 - 10:43
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 22, 11:40)
nu bet va dabar zinosi smile.gif

Aha. Zinosiu. smile.gif
Papildyta:

senoka. bet nesulaukiau jokio komentaro flickr. taigi turiu klausima. ar sia foto nepatrauklia daro tai, kad joje neisciustyti zmones ir ju namai, ar kad kakzas kitkas su ja negerai?

user posted image

Tikrai ne tame kabliukas. schmoll.gif As tai manau, jog ji nieko nesakanti. Nera to stipraus jausmo. Na zinai, kaip kad buna foto jb ar spalviskai visai nepatraukli, bet yra joje stipri emocija. Bucinys? Man jis nesukelia visiskai jokiu jausmu, jokios reakcijos. Kaip populiaru sakyti IMGO (???) biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 22, 11:47)
Tikrai ne tame kabliukas.  schmoll.gif  As tai manau, jog ji nieko nesakanti. Nera to stipraus jausmo. Na zinai, kaip kad buna foto jb ar spalviskai visai nepatraukli, bet yra joje stipri emocija. Bucinys? Man jis nesukelia visiskai jokiu jausmu, jokios reakcijos.  Kaip populiaru sakyti IMGO (???)  biggrin.gif  4u.gif

IMHO biggrin.gif

aga, supatau. tai va, taip ir galvojau, kad nera emocijos smile.gif
Atsakyti

user posted image

Aš ją vis užsuku pažiūrėti flickr. Toks klausimas: surežisuota ar viskas natūraliai?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 22, 12:03)
Aš ją vis užsuku pažiūrėti flickr. Toks klausimas: surežisuota ar viskas natūraliai?

ne, cia ne rezisuota. tik paprasyta paskui palaukt kol nufotkinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 22, 12:30)

Pamacius koliaza, pirma mintis - grazu, bet isiziurejus pirmoje foto man mergaite atrodo dirbtina, nzn kaip issireikst, ta prasme atrodo, kad imta atskira peizazo foto, atskira - mergaites ir mergaite "iklijuota" i peizazo foto blush2.gif 4u.gif
spalvos patinka 4u.gif

brumbumo foto man kaip tik grazi wub.gif labai silta, seimos albumui pats tas..netgi zavi, kad ji ne iki galo "nulaizyta", tokia tikra, be jokio dirbtinumo, namudine thumbup.gif

gote, sekmes tau ir tavo seimynai 4u.gif
paskutiniosios fs patiko nuotrauku spalvos, vienoje uzkliuvo krepsys, matomas uz nugaros..ir merginos tato nepatiko, bet cia jau nieko nepadarysi..

vakar pasigavus viena panyte fotografavau ir manau, kad pirma karta, per visas "fs" man gavosi daug geresnes foto, nei pries tai darytos.. kaaaip dziaugiuosi wub.gif ikelsiu kai sutvarkysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 22, 12:20)
ne, cia ne rezisuota. tik paprasyta paskui palaukt kol nufotkinsiu biggrin.gif

Tikiuosi nebuvau storžievė uždavus tokį klausimą biggrin.gif
Iščiustymo šioj foto man net nereikia, na ji tokia...turi būti smile.gif Namudinė, su šiltom šlepetėm, vilnonėm kojinėm, megztiniais, taburetėle ir jb čia tinka. O dėl režisūros klausiau, nes liuks, kad nerežisuota. Neklausk, kodėl flickr nieko neparašiau, kartais pritingiu biggrin.gif

Man tavoji foto primena mano šią
user posted image

Pusbroliai nusidūkę pagaliau sugulė hamakan pailsėti, suposi, šnekučiavosi, kaip eis šašlykų kepti biggrin.gif Aš tik pasakiau "vaikinukai", tai vienas atsisuko, atrodo lyg pozuotų, bet jis taip trumpai, kitas taip ir liko tingėt hamake:) Foto man asmeniškai miela, miela, nes žinau tą visą momentą, tą tinginystės popietę, o nieks nepakomentavo... Ne komentaro man trūksta, tiesiog irgi galvoju, gal ji tuščia dėl jausmo, gal tik aš viena grožiuosi ta akimirka ir išdidžiai dėsiuosi šeimos albuman foto.
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 09 22, 11:30)
Keist foto vietomis ar isvis atskirai? Bet pirmajai man vistiek kazkokio pratesimo norisi.  mastau.gif

user posted image
Papildyta:

Geras. Pirma karta girdziu, jog objektyvas vinjetuoja.  smile.gif (tikrai be jokio sarkazmo)

Jeigu tai koliažas, o taip ir yra, tai manau užtektų inicialų ant vienos foto, dabar per daug, du kartus atitraukia dėmesį.
Foto kartu man nedera. Ne dėl spalvų, bet todėl, kad pirmoje mergytė klūpo, o antroj man tarsi norėtųsi pamatyti, ką ji daro klūpėdama ant kelio, ir bac antroj jos portretukas sudėtais delniukais... Nu nesiriša man, ji gal akmenukus ten knibinėjo, gal kokią kirmėlytę stebėjo g.gif
Atsakyti
Sveikos,

nespėju su Jumis ax.gif

Aš su klausimuku.

Kas galėtų būti? Atsidarius fotošope su Camera RAW nuotrauką ir išsaugojus ją į JPG vaizdas pasikeičia. Spalvos pasidaro šaltesnės negu PS. Net nieko nedarius RAW failui ir pavertus jį į JPG su Camera RAW spalvos pašaltėja.

Įdėsu pavyzdį
user posted image

Didesnė foto čia

Ačiū jei kas atsakysit, kame čia reikalas... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plumerija: 22 rugsėjo 2011 - 12:31
QUOTE(Plumerija @ 2011 09 22, 13:30)
Sveikos,
Kas galėtų būti? Atsidarius fotošope su Camera RAW nuotrauką ir išsaugojus ją į JPG vaizdas pasikeičia. Spalvos pasidaro šaltesnės negu PS. Net nieko nedarius RAW failui ir pavertus jį į JPG su Camera RAW spalvos pašaltėja.
Įdėsu pavyzdį
http://farm7.static....499f21cb8_z.jpg

Va, man irgi tas be galo domina, jau senokai klausiau, bet matyt niekas nesuprato mano klausimo g.gif Su PS rodo vienokias spalvas, su Infran vieweriu kitokias, o su Windows picture and fax viewer dar kitokias... Ir aš vis galvą krapštau, kokios spalvos yra tikros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 22 rugsėjo 2011 - 13:51
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 22, 14:50)
Va, man irgi tas be galo domina, jau senokai klausiau, bet matyt niekas nesuprato mano klausimo  g.gif Su PS rodo vienokias spalvas, su Infran vieweriu kitokias, o su Windows picture and fax viewer dar kitokias... Ir aš vis galvą krapštau, kokios spalvos yra tikros.

aš irgi jau ne pirmą kartą klausiu...

antra foto su IrfanView. Draugė atsidarė dar su kažkokia programa ir jai rodo pilką veidą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 09 22, 13:30)

atsiprašau, kad kišuosi, bet manau, kad Camera RAW neteisingai nustatytas spalvų profilis.

user posted image

Atsakyti