Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 09 17, 21:16)
as uz pirmaja smile.gif tik grudo siek tiek per daug smile.gif

Diancikas jau pati pamatei,kad foto, svelniai tariant tragiska gavosi smile.gif ir nesupratau, kodel tu norejai ja pilka daryti smile.gif ji tokia daili, gal spalvota geriau butu? rolleyes.gif
sita tai wow smile.gif

Esmė tame, kad pas mane rodo tą foto nerealiai. smile.gif Pas B ir sūnų - baisiai.
Pas mane labai geras monitorius, tai dabar bandau testus internete daryti, perkalibruoti ekrano spalvas (bent jau atstatyti gamyklines) nes prieš pusmetį savamokslis pažįstamas sukalibravo - reikia gi kaltą surasti smile.gif O jei rimtai - išsigandau, kad padarau vienaip, o kiti mato VISAI kitas spalvas g.gif
Spalvotos jau pavasarį atiduotos tai mergaitei, dabar tik esperimentus darau su PS smile.gif. Šiaip... for fun smile.gif

Atsakyti
QUOTE(sherry @ 2011 09 17, 22:15)
arba pirma arba antrą kirpciau kitaip,kad daugiau vietos kaireje butu.

vietos paliksiu pirmajai, antrai palikus lenda ranka 4u.gif

zirze, jokubaite, aciu..mokysiuos be grudo gyvent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 09 17, 21:40)
vietos paliksiu pirmajai, antrai palikus lenda ranka 4u.gif

zirze, jokubaite, aciu..mokysiuos be grudo gyvent biggrin.gif

Kartais gerai ir grūdas smile.gif
user posted image

Ar skiriasi spalvos su šita ?
P.S. Čia laaabai sena foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diancikas: 17 rugsėjo 2011 - 20:59
QUOTE(Diancikas @ 2011 09 17, 21:49)

P.S. Čia laaabai sena foto

Man nesiskiria smile.gif Šiaip labai graži foto thumbup.gif Abu tokie susikaupę.. smile.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus 4u.gif

QUOTE(Diancikas @ 2011 09 17, 20:02)
Su kokiu objektyvu gėles  fotkini?

60mm macro

QUOTE(Myce @ 2011 09 17, 20:18)
Aš vėl su 5ND  biggrin.gif  Kaip dabar?

Gerai 4u.gif

QUOTE(Diancikas @ 2011 09 17, 20:49)

Man nesiskiria. Kokia miela nuotrauka bigsmile.gif
Atsakyti
Ooo kaip smagu, rodos susidorojau su 5ND thumbup.gif Galėsiu ramiai miegoti... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 09 17, 19:14)
laukiu patarimu, kritikos, kaip geriau?

Abejoju del jb, nes sunkiai dar su juo sekasi susidraugauti, o taip noriu..Ar netruksta nukirstos veido dalies? Man taip atrodo idomiai, ale smalsu isgirsti nuomone is salies..Atveskit i prota neismanele 4u.gif  blush2.gif

Zinok man pirma labiausiai patinka.Antroj po karpymo kokybe per daug nukentejo. O trecioj emocija ne tokia ryski.
O del jb nebijok paeksperimentuoti(su/be grudo, su actionais pazaisk), nes tik taip atrasi kas Tau arciausiai prie sirdies.

P.S. O laiptus gali lengvai pataisyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levap85: 17 rugsėjo 2011 - 22:33
QUOTE(Diancikas @ 2011 09 17, 19:45)
Laukine,  kokia pas tave spalvą rodo?

Mėlyna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 17 rugsėjo 2011 - 22:31
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 17, 11:27)
Labas rytas  smile.gif

Paskutines vasaros spalvos...

jlclove, aciu  4u.gif O kur tavo nauji lasiukai?  mirksiukas.gif

man pirma. ale kokios spalvos bigsmile.gif

sia savaite laiko nulis buvo unsure.gif

QUOTE(pandre @ 2011 09 17, 12:05)

O cia su sugriztuvemis....ar labai trugdo fonas kaireje nuotraukoje?Ir truputelis pakripymas?

kaip koliazas nepatinka. palikciau tik pirma ir patiesinta 4u.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 09 17, 16:43)
jlclove,  skaičiau, kad nesupratai minties... Kelios merginos pakomentavo, tai irgi nei viena nesuprato. Gal tikrai be ryšio sugalvojau biggrin.gif (o man taip patiko ta mano mintis biggrin.gif ) g.gif

Kai sustoja "gyvenimo laikrodis", laukia tik "lopeta"...

mintis ir pavadinimas liuks lotuliukas.gif foto, nelabai idomi, bet tik kad tvarkinga blush2.gif

QUOTE(neiste @ 2011 09 17, 18:14)

nei pirma, nei antra, bet uztat trecia, tik gal kiek mazinciau apacios 4u.gif

QUOTE(Diancikas @ 2011 09 17, 18:59)

O dabar gali atkeršyti smile.gif (Pasinešiau ant wb)

man patiko 4u.gif

QUOTE(Diancikas @ 2011 09 17, 19:06)
O geras... pas mane labai gražiai pilka. Įdomu kaip pas kitas  g.gif  ?

ir pas mane graziai pilka

sveikos
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 09 17, 23:10)
Man nesiskiria  smile.gif  Šiaip labai graži foto  thumbup.gif  Abu tokie susikaupę..  smile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 17, 23:23)
Aciu uz komentarus 4u.gif
60mm macro
Gerai  4u.gif
Man nesiskiria. Kokia miela nuotrauka  bigsmile.gif

Ačiū už komentrus. Man ta foto nelabai, kai geriau įsižiūrėjau - broko kiek. Tik malonu patį fotografavimą prisiminti wub.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 17, 23:31)

Labai laukiau tavo komentaro. Viskas aišku dabar. Nukaposiu nagus aš tam kalibruotojui. Kankinuosi jau senai, nes spalvos su printeriu nesutapdavo.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 17, 19:24)

Bet, merginos, jei ir toliau taip, tai tuoj vienos temos bus visam menesiui gana  tongue.gif Man jau net nebepatogu daugiau ka nors rodyti (nors ikvepimas dar nesibaige), kai cia tokia tyla...  ax.gif

nu laba diena biggrin.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 17, 19:51)
Na dar dvi parodysiu, viena rytine ir viena senesne, o tada jau dingsiu...  blush2.gif  smile.gif

man pirmoji labai, nors po teisybei noretusi daugiau apacios. o antrosios spaaaaalvos thumbup.gif

QUOTE(Myce @ 2011 09 17, 20:18)
Aš vėl su 5ND  biggrin.gif  Kaip dabar?

yep 4u.gif

Kartais gerai ir grūdas smile.gif

kokia foto wub.gif grudo nematau ir spalvos nesiskiria
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 09 17, 16:43)
Kai sustoja "gyvenimo laikrodis", laukia tik "lopeta"...

super, patiko ir mintis, ir įgyvendinimas drinks_cheers.gif

QUOTE(neiste @ 2011 09 17, 18:14)

Gražus modeliukas tavo, dar pafotografuok ją mirksiukas.gif pirmoj graži emocija, tik man grūdas tai visur maišo, norisi matyti ryškiai...gal kontrasto čiut trūksta. kaip verti į JB? g.gif antroji tai neaaa...kaip jau buvo rašyta, apkarpius neliko kokybės. Trečioj skausminga išraiška man kliūna.

QUOTE(Diancikas @ 2011 09 17, 18:59)
O dabar gali atkeršyti smile.gif (Pasinešiau ant wb)

ir man mėlynuoja.

QUOTE(kristukass @ 2011 09 17, 19:23)
O siaip tai ir vel ideju pritrukau.  sad.gif  Nezinau, taciau kuo toliau tuo sunkiau darosi. Pervargusi nuo fotografavimo tikrai nesu, nes buvo didziule pertrauka kai neturejau jokios fs. Sunku net zodziais issireiksti ka jauciu... Kazkokia tustuma, nezinomybe... Velnias kaip painu... Ir dar painiau reiskiu mintis savo.    doh.gif

Žinok ir man panašiai...kartais atrodo iš kailio išsinertum...nu neina išmąstyt kažką TOKIO TOKIO...kad pati pajausčiau kaifą...pagaučiau bangą kažkokią... o nuo fotografavimo ir aš nepavargus, netgi atvirkščiai, man trūkumas... doh.gif Man dabar tokia būsena, kaip tame filme "Prarastasis", kad atrodo esu išmesta į negyvenamą salą, nusilipdžiau plaustą ir tikiuosi "perlipti" tą didžiają bangą, kuri jau nenublokštų manęs atgal, o perneštų į atvirą jūrą... Labai noriu perlipti tą bangą unsure.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 17, 19:51)
Plevenanti naktyje...

man ši iš tų dviejų geresnė. Tokia vadovėlinė apie gėles smile.gif

Ar skiriasi spalvos

nesiskiria schmoll.gif
Atsakyti