Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2011 09 21, 21:00)
kaip jau rašiau tai tiesiog seka veiksmų, aš pvz savų turiu susikūrusiu net mažinti foto, ar išsaugoti, paspaudi viena mygtuka ir jis padaro viska už tave smile.gif kai tvarkai nemažai nuotrauku sutaupai laiko elementariems veiksmas kuriuos visada atlieki su nuotraukomis.
kristukass tai gerai nes jau pagalvojau kad gal mėnulis visus veikia kad tokie pikti smile.gif

reiktų ir man kokį susikurti, pvz nuotraukų mažinimui, na tikrai praverstų g.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 21, 22:00)
kristukass tai gerai nes jau pagalvojau kad gal mėnulis visus veikia kad tokie pikti smile.gif

Veikia mane menulis, bet sm tikrai nera tinkamiausia vieta issiliet. biggrin.gif Tad to cia niekad nedarau. smile.gif
Atsakyti
aij, čia kažkada avių laukuose radau, tai parodysiu smile.gif gražiai saulė leidosi, tik avys baikščios buvo, ir labai lakstė nuo manęs biggrin.gif
tik šarpo flickras kažkodėl pridėjo g.gif

user posted image
Atsakyti
netyčia sm'e aptikau temą apie meninę fotografiją, tai skaitinėju prieš miegą, įdomių dalykų ten yra, jei kam įdomu ir nematėte, įmetu nuorodą smile.gif

http://www.supermama...howtopic=250332
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 21, 22:48)
aij, čia kažkada avių laukuose radau, tai parodysiu  smile.gif  gražiai saulė leidosi, tik avys baikščios buvo, ir labai lakstė nuo manęs  biggrin.gif

na patinka tavo avys smile.gif ir sukadruotos fainai 4u.gif Žolė tokia rėkinti gal kiek 4u.gif Suprantu, kad įduboj kažkokioj yra, tai horizontas pakrypęs. Tai šiuo atveju negalima kabintis prie jo g.gif

Ir aš anksčiau buvau užmačius tą temą apie meninę fotografiją, gaila, prabėgom pežvelgiau, bet tada reikėjo labiau apie fokusą ir pan. galvoti biggrin.gif Ačiū, kad priminei, reiks pasiskaitinėt dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 21, 21:48)
aij, čia kažkada avių laukuose radau, tai parodysiu  smile.gif  gražiai saulė leidosi, tik avys baikščios buvo, ir labai lakstė nuo manęs  biggrin.gif
tik šarpo flickras kažkodėl pridėjo  g.gif 

fainos avytės, nors spalvos man čiut per ryškios, o gal čiut per geltonos labiau tiktu g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 22 rugsėjo 2011 - 08:16
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 21, 23:23)
netyčia sm'e aptikau temą apie meninę fotografiją, tai skaitinėju prieš miegą, įdomių dalykų ten yra, jei kam įdomu ir nematėte, įmetu nuorodą  smile.gif

http://www.supermama...howtopic=250332

Permeciau akimis-turetu buti idomu. Butinai paskaitysiu po darbo. Aciu kad pasidalinai 4u.gif
Atsakyti
SM, dėkui už nuorodą. Jau anksčiau buvau šią temą atradusi, pradėjau skaityti, nu bet kirilica daug skaityt, man per sunku. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 09 21, 17:35)
na dar kartelį lendu "pašiltinus" spalvas. Man atrodo, kad dabar geriau g.gif Minimalus skirtumas matosi, ar čia ne tas dar? Kaip tau, Svajone, atrodo g.gif

mano galva nuotrauka tik pashviesinai, nepasakyciau, kad shiltesnes spalvos. bet man apskritai II variantas geresnis.
QUOTE(gotte @ 2011 09 21, 19:23)
Hello iš Londono, kuriame esu nuo vakar...

kokios kokybishkos foto. ypac pirmoji - shvari, ryshki. man patinka. tokios neypatingos, bet grazhios.
geri paneles tatoo. Like.
kaip UK orai? kaip nuotaikos? smile.gif
QUOTE(kristukass @ 2011 09 21, 20:14)
neklausiau ka curves reguliuoja.

tu cia siekei to, kad atrodytu, jog su akvarele? nes man labai plaukia, shlapios akvareles efektas. man ne. dar ir modelis labai daug prisidazhes..
QUOTE(pandre @ 2011 09 21, 17:30)
Nusivilusi...

del kokybes - nezinau. bet foto - super. pirmo bandymai geri. be reikalo cia zyzi wink.gif

o koki juostinuka turi?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 22, 08:15)
fainos avytės, nors spalvos man čiut per ryškios, o gal čiut per geltonos labiau tiktu g.gif .

nieko nedariau su spalvomis, taip ir gavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 22, 10:26)
nieko nedariau su spalvomis, taip ir gavosi  g.gif

Nei nekontrastinai? g.gif Matau Vignette deta, tai foto krastus patamsino kazkiek. Man kaip ir visom zole per ryski, bet tik centre. Ten kur vignette, zoles spalva patinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 22, 09:51)
Nei nekontrastinai?  g.gif  Matau Vignette deta, tai foto krastus patamsino kazkiek. Man kaip ir visom zole per ryski, bet tik centre. Ten kur vignette, zoles spalva patinka.  smile.gif

nei kontrastinau, nei vignete nedejau, nieko dedariau visai.. vinjetuoja objektyvas, nes jis neskirtas juostai
Atsakyti