Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Stumdytos tik curves. Jokiu action nenaudojau. g.gif
???
Originalas user posted image

Koreguota su curves user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 21, 17:12)

originalas , antrojoj veidas labai oranžinis.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 21, 18:18)
originalas , antrojoj veidas labai oranžinis..  unsure.gif

bliamba jau pradeda erzint... unsure.gif nu kompas mano visai neoranzines spalvas rodo. g.gif Tikrai nebandau saves apginti. Tik nesuprantu kodel as matau vienaip, jus- kitaip. dry.gif
Atsakyti
Stumdytos tik curves. Jokiu action nenaudojau.  g.gif
???
Koreguota su curves

As abiem rankom uz originala smile.gif Man irgi labai oranzini veida rodo antrojoj. Ir nesuprantu, kodel koregavai isvis? unsure.gif Ko truko originale? Nes man tai grazu. Sviesa grazi, veidas, akys, plaukai. Man viskas grazu.
Atsakyti
Jei kam įdomu, photoshop pamokėlė kaip pašalinti nereikalingus objektus smile.gif http://networkedblogs.com/nocx1

kristukass man irgi originalas gražiau, natūraliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 21, 18:30)
As abiem rankom uz originala  smile.gif Man irgi labai oranzini veida rodo antrojoj. Ir nesuprantu, kodel koregavai isvis?  unsure.gif Ko truko originale? Nes man tai grazu. Sviesa grazi, veidas, akys, plaukai. Man viskas grazu.

Varge, jeigu tau grazu originalas tai as tada jau visai nuo proto nuciuozusi. Man jame grazu tik modelis. biggrin.gif Pato foto pleksta, blanki, neidomi. cool.gif Pilna tokiu. As siekiu tikrai ne to. smile.gif

Myce, as nesu naturaliste, todel neredaguotu foto tikrai negaleciau kazkam atiduot. smile.gif

Svajone musu, ieskojau pamokeliu kaip padaryt pastelines spalvas. Spek ar radau. Ats- ne. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 21 rugsėjo 2011 - 17:37
Aš tai už redagavimą, bet šį kart man iš šių dviejų gražiau originali foto, nes antrojoj odos spalva nelabai, bet fonas gražesnis nei pirmojoj smile.gif
Atsakyti
As uz pirma, tik sviesinciau:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 21, 18:41)
As uz pirma, tik sviesinciau:)

doh.gif doh.gif doh.gif

Tikriausiai reikejo dar pamineti, jog neprasau pasakyti kuri is siu dvieju. biggrin.gif Tik idejau pries ir po. Na dar padirbesiu su spalvinimu. Pabandysiu svelniau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 21, 10:19)
kaip noreciau, kad mano foto vogtu biggrin.gif bent vieeeena biggrin.gif

nu einu kokią nors tavo nusikniauksiu

pasigirsiu. Jau svečių laukiu šį savaitgalį. Vat. Inventorizacijos nedarysiu smile.gif
Atsakyti
Hello iš Londono, kuriame esu nuo vakar...

O ateinu pas jus su paskutine FS daryta Šiauliuose dar būnant, lauksiu kritikos ax.gif

user posted image

user posted image

kad neapkrauti temos, tai daugiau čia: FLICKR
Atsakyti
Stumdytos tik curves. Jokiu action nenaudojau.  g.gif

o kas tau čia nesuprantama? curves ne tik šviesuma reguliuoja bet ir kiekviena spalva atskirai

QUOTE(kristukass @ 2011 09 21, 17:23)
bliamba jau pradeda erzint...  unsure.gif  nu kompas mano visai neoranzines spalvas rodo.  g.gif Tikrai nebandau saves apginti. Tik nesuprantu kodel as matau vienaip, jus- kitaip.  dry.gif

monitoriu susikalibruok ir tad matysi gerai mirksiukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 09 21, 18:12)
nu einu kokią nors tavo nusikniauksiu
pasigirsiu. Jau svečių laukiu šį savaitgalį. Vat. Inventorizacijos nedarysiu  smile.gif

kaip faina

QUOTE(gotte @ 2011 09 21, 18:23)

gerų įkurtuvių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 21 rugsėjo 2011 - 19:04