Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2011 09 21, 10:18)
nieko naujo foto srity. bet gavau dyyyydele puokshte geliu i darba..  wub.gif  blush2.gif kaip tikra ne lietuve, negalejau nepasigirti hehehe.
ex biggrin.gif

nu kaip tikra lietuve dabar paklausiu o kokia proga:)
o siaip, nugi faina... smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

nors ND jau esu pasidarius, bet kolkas islieku tylioji skaitytoja.
Bet vistik noriu padekoti merginoms, kurios ideda tokiu nuosekliu paaiskinimu su pavyzdziais. kaip dirbti su PS ir pan - ACIU!

O siaip stengiuos perskaityti viska, deduosi i galva ir i slaptus uzrasus, kaip cia kazkuri raset ax.gif

Buvau minejus, bet pasikartosiu - jei butu kazkoks bent mini meetukas kaune, mielai prisijungciau susipazint. Abu vaikus isleidau nuo rugsejo i darzeli, tai yra laisvesnio laiko.. tik nezinau kodel - truksta minciu, ideju savo pomegiui sad.gif todel dabar kolkas landzioju po senus archyvus ir fotoshopu bent dirbti mokinuosi. Vis nauda kazkokia ar ne? rolleyes.gif

na, o kad nebuciau vien tik tylioji, stengsiuosi daugiau pakomentuoti kartu su jumis nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
ką daryt, sergu pirkimo manija doh.gif perku bet nefotkinu biggrin.gif nusipirkau dabar plačiajuostį lomo, su pinhole funkcija biggrin.gif rytoj jau turėčiau gaut thumbup.gif savaitgalį reikės būtinai išbandyt
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 09 21, 14:58)
nu kaip tikra lietuve dabar paklausiu o kokia proga:)
o siaip, nugi faina... smile.gif

jokios. smile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 21, 15:49)
ką daryt, sergu pirkimo manija  doh.gif  perku bet nefotkinu  biggrin.gif  nusipirkau dabar plačiajuostį lomo, su pinhole funkcija  biggrin.gif  rytoj jau turėčiau gaut  thumbup.gif savaitgalį reikės būtinai išbandyt

oi kaip faina. pravers. as tai dievinu pikrti ;] kad ir nefotkinimo etapas, bet ateis ir bus is ko rinktis.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 21, 11:44)
Kaip rašiau gėlės man trapios, tai juodas fonas su juomis man netinka, bet velgi skonio reikalas aš tokia romantikė tai man gal dėl to taip. Tu turi macro kiek suprantu pagal foto, va galiu parodyt kas man labai gražu ir neyprasta , jei turėčiau tinkamesni objektyva tikrai bandyčiau kažkaip panašiai žaisti, gele kitaip. Čia gink dieve neperšu savo minčių, tik dalinuosi dėl ko paaiškčiočiau gėlių srityje biggrin.gif

Tikrai labai grazi ta "gele kitaip". Trapi ir kartu elegantiska. Patinka. Isvis man patinka svelniai, romantiskai nufotografuotos geles, zoles ir pan. - bet dramatiskos kompozicijos irgi zavi. Juk geles gali buti visokios - kaip ir moterys mirksiukas.gif Ziurek, viena svelni romantike, kita - dramatiska femme fatale... o kartais ir ta pati pati moteris gali buti visokia. Tai ir geles taip, rozes ypac - joms visokie vaidmenys tinka. Man taip atrodo g.gif O kadangi as dar tik pradedu savo ieskojimus fotografijoje, tai meginu visko po truputi, nes dar nezinau, kas man labiausiai patinka. O ir mokytis dar daug daug daug reikia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 09 21, 15:37)
Sveikos,

na, o kad nebuciau vien tik tylioji, stengsiuosi daugiau pakomentuoti kartu su jumis nuotraukas  4u.gif

sveika, drąsiau ir pirmyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 21, 15:49)
ką daryt, sergu pirkimo manija  doh.gif  perku bet nefotkinu  biggrin.gif  nusipirkau dabar plačiajuostį lomo, su pinhole funkcija  biggrin.gif  rytoj jau turėčiau gaut  thumbup.gif savaitgalį reikės būtinai išbandyt

Kas tas?

Ateinu...
Nusivilusi...
Mano bandymai su juosta...
Nusivylusi ne paciomis nuotraukomis(nes dar iki tiek nemoku ten su juo fotkinti, kad neturiu dar kuo lb ir nusivitli) Bet, kiek nusivylusi nuotrauku scanavimo ( ogal filmutes ryskinimo) pasekmemis...Ryskinau UK (labai buciau laiminga jei is UK mergaites parekomenduotu kur kokybiskai ir nelabai brangiai butu galima isryskinti jas) Tesco parduotuveje...tai Dieve, Dieve...kokybe siabe siaubeli!!!!!Jei nors truputi bandai padidinti, tai is karto kvadraciukais eina, pixeliu gal kokie 300 tik....vargeli tu mano, negaliu patiketi..na, bet ne tame blogiausia...nusipirksim koki scaneri ir nusiskanuosim patys....bet, kad negrazino puse kadru....nuotraukos yra, o negatyvu nietu kai kuriu..vienu zodziu, atsakomybes ten nuuuulis! Ai, dzin, kaip pirmasis darbas, saidiot, tik reikes va patiems scanuoti! Beje, koki scaneri rekomenduotumete? Na, zinoma, ne pati brangiausia...i kokius parametrus svarbiausia atkreipti demesi?!

O cia jums irodymai,kad ne tusciazodziauju, tik gin Die...nedidinkit, nes telefonu, turbut, darytos nutoraukos leistu geresne kokybe doh.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

By the way, visai nekoreguotos unsure.gif Zinau, galit barti uz tai, bet norejau deti originalus juostos kadrsu, kad ir be jokios kopmozisijos...tiesiog pirmieji blynai..o, be to, ir netvarkysiu gi tokios kokybes....
O nuo ko priklauso skirtingo siltumo ar saltumo spalvos juostoje?!Nuo ISO?Na, kad su viena juostele galima keisti siltesnius ir saltesnious tonus, koreguojant truputeli ISO? Ar cia tik spec juosteles turi buti?

P.S. Sorry, kad taip uzmeciau jums daug nuotraukeliu, ale, vis geriau, forumas margesnis bus biggrin.gif
Atsakyti
na dar kartelį lendu "pašiltinus" spalvas. Man atrodo, kad dabar geriau g.gif Minimalus skirtumas matosi, ar čia ne tas dar? Kaip tau, Svajone, atrodo g.gif

1 variantas
user posted image
2 variantas ( kontrasto neuždėjau doh.gif )
user posted image

pandre, labai smagi ta, kur dviese morkas graužia, toks bardakėlis, bet užkabina smile.gif
Kolkas apie juosta darytas nieko nenusimanau, tai techninės pusės jokiu būdu negaliu pakomentuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 09 21, 16:30)

Ateinu...
Nusivilusi...
Mano bandymai su juosta...

jezau maryyyyja, tai kad viskas čia labai gerai, kame prooooblemos aš nesuprantu? blink.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mamagute @ 2011 09 21, 16:35)

aš už antrą variantą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos brangiosios fotografes! Gal ir off-topic, bet jeigu savo nuotraukas noresite atsispausdinti kaip paveiklus, ar tiesiog dideles (ant drobes ar fotopopieriaus, fototapetu ar kitu medziagu), plataus formato spaustuve Vilniuje vertinanti kokybe ir net ir nedidelius uzsakymus - pasiruosusi! wink.gif

Mes esame ir facebooke - Ink Idea wink.gif
Ugne@inkidea.lt
Atsakyti
Pandre, veji dievą į medį kaip sakant. biggrin.gif Gražios nuotraukos. Labai patinka antra ir šešta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 09 21, 17:30)

tvarkytinos tos foto, nes nemazai siaip bardako ir kadravimai kai kur man nepatinka, bet ka esu tavo macius, tai cia geriausios
Atsakyti