Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas rytas 4u.gif

Kokiu graziu "baltas baltame" bandymu parodet, reikes bandyti ir man pazaisti rolleyes.gif Patiko labai laivukas (lyg tai Ka jis, jei nemaisau) 4u.gif

Laikrodziu zaidimas jau lyg ir baigesi, gal kokiam naujam zaidimui kas turi ideju? bigsmile.gif

Maija, ten desiniame sone galima prasytis i draugus, tik neaisku, ar patvirtins.
Labai nemalonus tokie dalykai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foggy: 21 rugsėjo 2011 - 04:22
QUOTE(kristukass @ 2011 09 20, 23:11)
Zinok turbut nera nei vienos dienos, jog as apie tai nepagalvociau. Telieka mums svajoti toliau.  biggrin.gif  4u.gif Nes guldau galva, jog niekas niekada neisduos tokiu paslapciu.  4u.gif

nieko ten sudėtingo, pilnas youtubas pamokėlių, kaip padaryt pastelines spalvas, fotopastelė su tomis spalvomis nei pirma nei paskutinė smile.gif bet "uždėjus" tokias spalvas, nuotraukos vistiek nepasidarys panašios į fotopastelės smile.gif
Atsakyti
akasha kaip nesmagu kaip taip elgiamasi 4u.gif ,
o klausykit ar galima is blog psl. padaryt kad negaletu nukopinti foto g.gif niekaip nerandu buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 09 21, 08:43)
akasha kaip nesmagu  kaip taip elgiamasi  4u.gif ,
o klausykit ar galima is blog psl. padaryt kad negaletu nukopinti foto g.gif  niekaip nerandu buciau dekinga  4u.gif

aha, man irgi įdomu g.gif niekur nerandu.. bet nzn, čia irgi jaučiu neapsisaugojimas biggrin.gif pvz jei būna labai man patinkanti foto, ir jei neišeina išsisaugot, tai su printscreen išsisaugau biggrin.gif tik skirtumas tas, kad tiesiog laikau savo kompe, niekur nekeliu.. aišku, nuo tų paprastų vagišių tai tikrai būtų įmanoma apsisaugot smile.gif bet aš keliu ir į efoto, kartais į kudrą, tai ten tai galima išsissaugot.. tai jei blogas apsaugotas bus, tai nukniauks iš kokio efoto.. o kadangi efoto tirkai populiaresnis nei mano blogas, tai kad iš ten nukniauks, žymiai didesnė tikimybė smile.gif tai išvadą dabar padariau toikia- kad apsisaugot nuo vagysčių, nuotraukas reikia laikyti savo kompe, ir nedėti į viešą erdvę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 21 rugsėjo 2011 - 09:07
kaip noreciau, kad mano foto vogtu biggrin.gif bent vieeeena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 21, 09:19)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 20, 19:46)

na jei tikslas pasiekt volkovos spalvas - good job. bet pati foto neinformatyvi. kadravimas ne. veiduko noretusi. arba paprasto portreto sitame fone. dera labai megztukas prie bokeh, plaukuciai matau grazhiai surishti. taip ir norisi pamatyti mergaite.
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 21, 10:19)

me2 smile.gif

nieko naujo foto srity. bet gavau dyyyydele puokshte geliu i darba.. wub.gif blush2.gif kaip tikra ne lietuve, negalejau nepasigirti hehehe.

ex biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 21, 09:19)

įdomus noras lotuliukas.gif
mano buvo velniažin kiek pavogę, ne du ir netris ir susidėjo kaip savo darbus. po to karto pasišalinau iš interneto visai, tik va šiemet bandau flickr jaukintis doh.gif bet nepatinka man ko tais
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 20, 22:16)
Tai as lauke dazniausiai ir fotografuoju, kol dar geles zydi... Tos nuotraukos, kur fonas juodas, nera studijiniai darbai, deja  smile.gif Tai tik eksperimentu su PS rezultatai (ka paprastai ir parasau prie ju). O geles juodam fone man kaip tik patinka, tai vis ir pazaidziu su kokia, jei siluetas idomesnis ir atrodo, kad kazkas iseis... gal negerai taip zaisti ir taip smarkiai keisti nuotaikos spalvas, bet man idomu  ax.gif 

O uz nuomone tai labai aciu, prasom ir ateityje ja reiksti  4u.gif

Man patinka veidas, ir odos tekstura patinka (tikrai nesinoretu lyguteles - kazkaip tinka cia tas truputis rupumo). Nepatinka pazastis ir ranka. Beveik norisi nukirpti apacia - nors zinau, kad kompozicijos taisykles draudzia per sanarius kirpti  rolleyes.gif

Šiaip aš kažkaip nesu juodo fono mylėtoja, mano nuomonė labai mažai foto kurioms jis tinkamas. Kaip rašiau gėlės man trapios, tai juodas fonas su juomis man netinka, bet velgi skonio reikalas aš tokia romantikė tai man gal dėl to taip. Tu turi macro kiek suprantu pagal foto, va galiu parodyt kas man labai gražu ir neyprasta , jei turėčiau tinkamesni objektyva tikrai bandyčiau kažkaip panašiai žaisti, gele kitaip. Čia gink dieve neperšu savo minčių, tik dalinuosi dėl ko paaiškčiočiau gėlių srityje biggrin.gif

Va va dėl tos pažasties ir rankos doh.gif , bet nesinori man jos nukirpti nes man labai patinka kairės pusės apačia kuri mano akiai priduoda grožio smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 09 21, 10:18)

nieko naujo foto srity. bet gavau dyyyydele puokshte geliu i darba..  wub.gif  blush2.gif kaip tikra ne lietuve, negalejau nepasigirti hehehe.

ex biggrin.gif

eina sau kaip faina, o aš kaip tikra lietuvė užpavydėjau, nors jei rimtai tai gėlių man negaila, pavydžiu tau to jausmo kuris užplūsta nuo tokių staigmenų blush2.gif

P.S jaučiu atsigaunu, gal dings ta depresija iš mano galvos, o tai žiūriu kad vėl tik rašyt ir rašyt pradėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 09 21, 07:43)
o klausykit ar galima is blog psl. padaryt kad negaletu nukopinti foto g.gif  niekaip nerandu buciau dekinga  4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 21, 08:06)
aha, man irgi įdomu  g.gif  niekur nerandu..

galima. jau esu rašiusi kažkelioms narėms į až, bet seniai.. nežinau, kaip kitoj erdvėj, bet asmeniškai aš blogspote esu taip pasidarius:
1. Atsidarot blogo kūrimo langą ir nueinat į "Kūrimas", "Redaguoti HTML";
2. Susirandat <body> tag'ą ir pakeičiat jį į tokią eilutę:
<body oncontextmenu='return false' ondragstart='return false' onselectstart='return false'> .
3. Daugiau nieko keisti nereikia. Tik tą vietą <body> (kuri būtent taip ir parašyta, nieko papildomo);
4. Po to, kai dedat nuotraukas (jeigu tai blogspot'as, primenu, nes kitur nežinau), visuomet nuimkit nuorodą nuo jų (paspaudus jau lange rašymo ant foto, to lango viršuj pažymėtas bus meniu punktas Nuoroda, tai ją atžymėt reikia). Tuomet nuotraukos nebeatsidarys atskirai kitam lange ir nebegalės būt nukopintos papildomai lengviausiu keliu.

kai visą šitą litaniją pasidarysit, tada negalės nukopint nei teksto (nežymės), nei nuotraukos, nei dar ko. neveiks dešinioji pelės knopkė. kol kas kito būdo nežinau, bet man ir šito užtenka smile.gif šiaip naudoju Google chrome, tai su tuo tikrai veikia. Tikrinau ir per Mozilla, per tą irgi veikė.. Aišku, galima darytis print screenus, bet bent jau minimaliai apsaugos duoda

tiesa, dar pagalvojau, kad turbūt netgi tos, kurios turit savo asmeninius psl. (išsipirkę hostingą), tai vis tiek logiška, kad tinklapio kode bus vieta <body>, tuomet irgi galima pabandyt pakeist į tą koduką ir pažiūrėt, ar veikia (t.y. ar neleidžia žymėt nieko ir nieko kopijuot).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 21 rugsėjo 2011 - 11:53
QUOTE(Almost @ 2011 09 21, 11:50)
galima. jau esu rašiusi kažkelioms narėms į až, bet seniai.. nežinau, kaip kitoj erdvėj, bet asmeniškai aš blogspote esu taip pasidarius:
1. Atsidarot blogo kūrimo langą ir nueinat į "Kūrimas", "Redaguoti HTML";
2. Susirandat <body> tag'ą ir pakeičiat jį į tokią eilutę:
<body oncontextmenu='return false' ondragstart='return false' onselectstart='return false'> .

ačiū, veikia smile.gif
Atsakyti
maggie- aš pavydžiu tau doh.gif blush2.gif bet džiaugiuosi už tave 4u.gif

Almost,ačiū,reiks pabandyti 4u.gif
Atsakyti