Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2011 09 20, 20:36)
na lyg ir buvo pakviest i draugus, kai priima matosi tada... siaip bjauru, kad zmones taip elgiasi ir kaip niekur nieko dar akim varto... sad.gif

aha tikrai nesmagus šis reikalas, gal kažkiek apsaugotu jeigu dėtumėm pačios apsauga ant foto, vis dažniau apie tai susimastau g.gif
Alabama ar ne tu kažkada buvai užsiminus kad norėtum papuozuoti, turiu minčių jei įdomu brūkštel i až kad neteršt eterio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 20 rugsėjo 2011 - 20:46
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 20, 20:45)
aha tikrai nesmagus šis reikalas, gal kažkiek apsaugotu jeigu dėtumėm pačios apsauga ant foto, vis dažniau apie tai susimastau g.gif

o kaip tą apsaugą uždėt? jaučiu nėra tokio būdo, kuris apsaugotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 20, 20:45)
o kaip tą apsaugą uždėt? jaučiu nėra tokio būdo, kuris apsaugotų smile.gif

na aš turiu minty vandens ženkla ar kaip jis ten skaitosi, tada tiesiog matys kad tavo darbas ir tiek(vis dar jo nededu nes nesugalvoju kaip jis turėtu atrodyti, va pvz rg logo man super, uždėtu toki ir gražu). Aš kaip ir nesu prieš kad kur nors naudotu mano darba, bet norėčiau kad pažymėtu kad tai mano darbas. Nežinau gal ir blogai mąstau bet šiuo metu man atip atrodo
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 20, 20:49)
na aš turiu minty vandens ženkla ar kaip jis ten skaitosi, tada tiesiog matys kad tavo darbas ir tiek(vis dar jo nededu nes nesugalvoju kaip jis turėtu atrodyti, va pvz rg logo man super, uždėtu toki ir gražu). Aš kaip ir nesu prieš kad kur nors naudotu mano darba, bet norėčiau kad pažymėtu kad tai mano darbas. Nežinau gal ir blogai mąstau bet šiuo metu man atip atrodo

nuklonuot logo 30 s darbas smile.gif o nukirpt lauk tą logo tai dar greičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 09 20, 21:11)
Gal nebutu nieko baisaus jei tai nebutu is komerciniu fotosesiju... leidima publikuoti foto, turiu tik as ir be jokio atsiklausimo jos buvo pasisavintos... nenurodytas autorius... Taip kad jei kam idomu galit uzsukti ir paieskoti savo nuotraukeliu... http://www.facebook.com/#!/esfsefes

o man rodo tik kelis albumus,kuriuose rudeniniai vaizdai, zmoniu foto nematau g.gif
Atsakyti
mano balta baltame prie dirbtinio apsvietimo

user posted image

matau, kad siek tiek ruzava nuo lemputes. reiks dienos metu pabandyti dar g.gif
Papildyta:
Svajonė mūsų, mamagute, dekui uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 20, 20:51)
nuklonuot logo 30 s darbas smile.gif o nukirpt lauk tą logo tai dar greičiau  biggrin.gif

na čia iš tos serijos kad geras vagis pro bet kokias duris ir signalizacijas įeina, bet paprasta atbaido, ne visi tai sugeba ir bent dalis tokių atkristu. Bet priklauso ir kokioj foto vietoj tas logo, viena bus paprasta panaikint kita ne tap lengva, bet velgi ant veido nedėsi jo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jlclove @ 2011 09 20, 20:56)

Papildyta:
Svajonė mūsų, mamagute, dekui uz palaikyma 4u.gif

visų pirma man kliūva išdegimai
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 20, 21:02)

visų pirma man kliūva išdegimai

supratau. persistengiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 20, 21:52)
o man rodo tik kelis albumus,kuriuose rudeniniai vaizdai, zmoniu foto nematau g.gif

kol nepriima i draugus tol nesimato... Jau pratryne daugeli albumu. bet ne viska.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 20, 14:07)
Jurzole gėles aš mėgstu labai, bet juodame fone man neitin gerai jos žiūrisi, kaip suprantu turi soda ar kažkur šalia tavęs jų yra, aš siūlyčiau lauke jas fotkinti kad ir fono matytusi, bet čia kaip visad tik mano nuomonė smile.gif

Tai as lauke dazniausiai ir fotografuoju, kol dar geles zydi... Tos nuotraukos, kur fonas juodas, nera studijiniai darbai, deja smile.gif Tai tik eksperimentu su PS rezultatai (ka paprastai ir parasau prie ju). O geles juodam fone man kaip tik patinka, tai vis ir pazaidziu su kokia, jei siluetas idomesnis ir atrodo, kad kazkas iseis... gal negerai taip zaisti ir taip smarkiai keisti nuotaikos spalvas, bet man idomu ax.gif

O uz nuomone tai labai aciu, prasom ir ateityje ja reiksti 4u.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 09 20, 15:29)
Vsio uzteks jau snd.  doh.gif Gal bent kiek jau i tas puse?  cool.gif

As paziurejau tuos visus bandymus, ir tavo, ir kitu merginu, ir pagalvojau, kad spalvos toje A.V. nuotraukoje yra tik viena visumos dalis. Jos dera prie bendros nuotaikos, kompozicijos, emocijos... net nezinau, kaip pasakyti, tiesiog organiskai dera viskas toje nuotraukoje, iskaitant ir spalvas. O tavo nuotraukoj to nematau. Na as suprantu, kad butent spalvas meginai tokias pasiekti, bet man tai toks truputi savitikslis eksperimentas pasirode. Sutikciau su Laukine, kad kiekviena nuotrauka padiktuoja savo spalvas, ka is jos galima padaryti ir ko ne... ax.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 09 20, 15:50)
noriu Jūsų nuomonių dėl odytės spalvos- normaliai natūraliai atrodo ar reik koreguot g.gif Aš galvoju, kai ne fokuse, nėra ryšku (gaila, vienas pirštukas netilpo), gal gerai toks šviesumas? (dar pavasarį fotkinau, buvau įsimylėjus šią rožę 4u.gif )

Roze grazi, ir spalvos man patinka (saltokos, bet man kazkaip dera cia), bet tie pirstai tai nezinau - gal kad jie nera tokie grazus kaip roze smile.gif, gal todel kliuva... ypac tas nykstys appacioje. Nesiziuri man...

QUOTE(vienintelė @ 2011 09 20, 13:50)
vel eksperimentai, kaip jums?

Man patinka veidas, ir odos tekstura patinka (tikrai nesinoretu lyguteles - kazkaip tinka cia tas truputis rupumo). Nepatinka pazastis ir ranka. Beveik norisi nukirpti apacia - nors zinau, kad kompozicijos taisykles draudzia per sanarius kirpti rolleyes.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 09 20, 20:56)

Bandyk dar 4u.gif Nes dabar tai vietom rausva, vietom melsva, plius dar isdegimai... g.gif Sakyciau, tikrai bandyk pirmiausia prie dienos sviesos, nes lengviau su ja susitvarkyti negu su dirbtine sviesa, bent jau man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 20, 21:02)
dėkinga ir aš Svajonei Mūsų už pasidalinta info apie spalvų keitimą, bandysiu ir aš, kai rasiu laiko eksperimentams su PS. Mane be proto žavi  fotopastelės spalvinė gama... nu tobula man ji. Bet, jaučiu, niekas niekada neišduos, kaip jie taip padaro....

Zinok turbut nera nei vienos dienos, jog as apie tai nepagalvociau. Telieka mums svajoti toliau. biggrin.gif 4u.gif Nes guldau galva, jog niekas niekada neisduos tokiu paslapciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 09 20, 21:11)

Aptikau netycia viena savo(geri zmones pasake) tai pasipykau ir istryne... bet landziodama toliau radau dar... Is musiskiu irgi man rodos viena radau... Lyg ir maijaz vaikuciu foto... nes tokiu sviesiaplaukiu garbaniu nedaznai rasi...

Man irgi pas juos nieko nerodo sad.gif Nei prisijungt prie draugu yra kur, nieko... Bet tai susinervinau jau, jei ten tikrai mano vaikai yra....
Atsakyti