Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Delnai...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 20, 19:46)

patinka spalvos antro plano
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 20, 18:46)

gražus bokeh smile.gif bet tik tiek..
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 20, 18:45)
mamagute, o man spalvos visai nesaltos. (pas mane ne laptopas  biggrin.gif ) Labai svelnios, pastelines. Pati foto ir labai svelni tiek spalviskai tiek pacia mintimi.  wub.gif

ačiū 4u.gif o va, pas mane laptopas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 09 20, 11:01)
Ko reikia norint gerai, gražiai, švariai nufotkinti baltą baltame?  unsure.gif  Pabandžiau, va, kas gavos.

man skirtingus atspalvius rodo. vienur ruzava, kitur melsva 4u.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 20, 11:53)
Ohoho smile.gif Kopijuoju Tavo žinutę į savo slaptą foldery, bandysiu ir aš taip padaryt smile.gif

ir as toki turiu biggrin.gif Svajone musu, dekui 4u.gif man kaip nemokanciai, tai tokios pamokeles aukso kalnu vertos

QUOTE(vienintelė @ 2011 09 20, 13:50)
dėkui įdomu buvo pamatyt kaip ka darai, kažkaip niekad nekišdavau nagų prie fill intensyvumo smile.gif
vel eksperimentai, kaip jums?

man patiko visumoj, bet noretusi vos ryskesnio ruzavumo (va tokio kaip pas Zirze rozytej) ir daugiau galvos (jei galima taip issireiksti) blush2.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 09 20, 14:02)

aciukas 4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 09 20, 14:07)
jlclove nemėgstu aš lašiukų tai man komentuoti jų nesinori, nes man jie tieisog šiaip negražus, kad kokie fainuoliškai pagauti būtu, bet čia mano bėda, lauksiu kai pereisi kitų daiktų fotografavimo:)

labai dekui uz toki nuosirdu komentara 4u.gif del ko kitko fotografavimo, tai butinai reiktu soliuoti, bet va ideju reiktu dar apgalvoti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mamagute @ 2011 09 20, 15:50)
noriu Jūsų nuomonių dėl odytės spalvos- normaliai natūraliai atrodo ar reik koreguot g.gif Aš galvoju, kai ne fokuse, nėra ryšku (gaila, vienas pirštukas netilpo), gal gerai toks šviesumas? (dar pavasarį fotkinau, buvau įsimylėjus šią rožę 4u.gif )

Mylimiausiai...

o man visai nieko spalvos g.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 20, 15:55)
aplamai tvarkyčiau spalvas, jos per šaltos .. graži gėlė smile.gif

as vat dabar susimasciau. ar tokiu dalyku ismokstama, ar cia jau igimta menine gislele?! cia turiu omeny spalvu 'teisinga' matyma, supratima kaip turi buti blush2.gif nes pas mane zalio supratimo nera kaip butu geriausia. jeigu man gerai, tai daugumai is jusu netinka verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jlclove: 20 rugsėjo 2011 - 19:57
dėkinga ir aš Svajonei Mūsų už pasidalinta info apie spalvų keitimą, bandysiu ir aš, kai rasiu laiko eksperimentams su PS. Mane be proto žavi fotopastelės spalvinė gama... nu tobula man ji. Bet, jaučiu, niekas niekada neišduos, kaip jie taip padaro....
Atsakyti

paluri, antroji su tiltu patiko, tik kadras virsta.
Mergyciu veidukai kiek tamsoki, pasviesinciau ir gaila nukirstu pirstuku, o siaip L A B A I mielos mergytes! smile.gif

Aciu! Jau patiesinau ta nuotrauka, bet gal nebedesiu jau?...
Mergytes ne lietuvaites, todel is prigimties tamsesnes, tai gal nebereikia sviesinti? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Neseku temos paskutiniu metu, nes nera laiko...

Bet ateinu su problemele.... Aptikau FB puslapiuka, kur daug nuotrauku su nenurodytais autoriais...
Aptikau netycia viena savo(geri zmones pasake) tai pasipykau ir istryne... bet landziodama toliau radau dar... Is musiskiu irgi man rodos viena radau... Lyg ir maijaz vaikuciu foto... nes tokiu sviesiaplaukiu garbaniu nedaznai rasi...

Gal nebutu nieko baisaus jei tai nebutu is komerciniu fotosesiju... leidima publikuoti foto, turiu tik as ir be jokio atsiklausimo jos buvo pasisavintos... nenurodytas autorius... Taip kad jei kam idomu galit uzsukti ir paieskoti savo nuotraukeliu... http://www.facebook.com/#!/esfsefes
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 09 20, 20:02)

as vat dabar susimasciau. ar tokiu dalyku ismokstama, ar cia jau igimta menine gislele?! cia turiu omeny spalvu 'teisinga' matyma, supratima kaip turi buti blush2.gif nes pas mane zalio supratimo nera kaip butu geriausia. jeigu man gerai, tai daugumai is jusu netinka verysad.gif

manau su laiku viskas ateina smile.gif svarbu turėti noro domėtis, analizuoti kitus darbus, priimti kritiką.. aš visada irgi galvojau, kad aš niekada neišmoksiu redaguoti nuotraukų, nes neturiu matymo, nes nemoku piešti.. dauguma pažystamų kurie fotografuoja, yra baigę dailės mokyklas, moka piešti, tai aš jau galvojau, kad esu pasmerkta tam dalykui, nes neturiu tokio išsilavinimo doh.gif na bet piešti aišku vis dar nemoku, bet spalvas matyti po truputį pradedu biggrin.gif tai vadinasi, su laiku galima kažkaip išlavinti tą matymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 09 20, 21:11)

man rodo kaip žmogų ir neleidžia foto žiūrėti. Nėra ir nei "pridėti draugo", nei "Patinka"... nelabai suprantu kas čia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 20 rugsėjo 2011 - 20:23
QUOTE(jlclove @ 2011 09 20, 21:02)
cia turiu omeny spalvu 'teisinga' matyma, supratima kaip turi buti blush2.gif nes pas mane zalio supratimo nera kaip butu geriausia. jeigu man gerai, tai daugumai is jusu netinka verysad.gif

gal jau reikia turėti įgimtą tą "teisingą" matymą g.gif
žinot tiesiog kaip dera spalvos tarpusavyje, sąveikauja. Nu kažko galima ir išmokt. Pritariu Svajonei- ir išlavint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 20, 21:20)
man rodo kaip žmogų ir neleidžia foto žiūrėti. Nėra ir nei "pridėti draugo", nei "Patinka"... nelabai suprantu kas čia  g.gif

na lyg ir buvo pakviest i draugus, kai priima matosi tada... siaip bjauru, kad zmones taip elgiasi ir kaip niekur nieko dar akim varto... sad.gif
Atsakyti