Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

kristukass man neleidžia tavo foto pažiūrėt, kū dabar daryt
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 20, 15:29)

negaliu tavo paziureti, privatu uzdeta
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 20, 12:50)
kad Žolė nebūtų žalia,

ačiū, Svajone, ir aš išsissaugojau - nors nedirbu su PS biggrin.gif smile.gif Man ir kolkas tokio lygio koregavimas- aukštoji matematika+ tikimybių teorija biggrin.gif

Atsakyti
Jau dabar tikrai turetumet matyt, mergaites. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 09 20, 14:02)

Laukine25, ale moki sirdi virpinanciai parsyti! Grazus arkliuko akytes ryskumas.Su makro fotkinta?

No, čia 85mm smile.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 09 20, 15:29)
Vsio uzteks jau snd.  doh.gif Gal bent kiek jau i tas puse?  cool.gif

Man spalvos patinka, pati foto, nilabai smile.gif Veido spalva neatrodo keistai geltona? Man norisi pilkinti ją, šviesinti, nes dabar man ji per šilto atspalvio back fono šaltumui.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 20, 15:36)
Jau dabar tikrai turetumet matyt, mergaites.  blush2.gif

man per daug oranžinis veidas atrodo.. g.gif
Atsakyti
noriu Jūsų nuomonių dėl odytės spalvos- normaliai natūraliai atrodo ar reik koreguot g.gif Aš galvoju, kai ne fokuse, nėra ryšku (gaila, vienas pirštukas netilpo), gal gerai toks šviesumas? (dar pavasarį fotkinau, buvau įsimylėjus šią rožę 4u.gif )

Mylimiausiai...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 09 20, 15:50)
noriu Jūsų nuomonių dėl odytės spalvos- normaliai natūraliai atrodo ar reik koreguot g.gif Aš galvoju, kai ne fokuse, nėra ryšku (gaila, vienas pirštukas netilpo), gal gerai toks šviesumas? (dar pavasarį fotkinau, buvau įsimylėjus šią rožę 4u.gif )
]

aplamai tvarkyčiau spalvas, jos per šaltos .. graži gėlė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 20, 13:31)

vakare velai prisesiu issiaiskint,aciu,iki ryt neistrink jei gali bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 20, 16:55)
aplamai tvarkyčiau spalvas, jos per šaltos .. graži gėlė smile.gif

ačiū už nuomonę, reiks pasigilint (kai čia įdėjau, tai irgi šovė mintis, kad lyg į melsvumą neša...) 4u.gif
Atsakyti
mamagute, o man spalvos visai nesaltos. (pas mane ne laptopas biggrin.gif ) Labai svelnios, pastelines. Pati foto ir labai svelni tiek spalviskai tiek pacia mintimi. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 20, 16:20)
nu jei tik krashtas pvz balto stalo (kad ir balta staltiese patiesti) - tai tada viksas ok.

Nu, laba diena. Tokio gražaus stalo neturiu. Yra paprastas, medinis. biggrin.gif
Dėl medžiagos, tai jo, irgi pagalvojau, kad visai gerai būtų.

O la la la, malonu, jog patiko mano laivas su aitvaru. bigsmile.gif
Atsakyti