Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 20, 12:53)
Ohoho smile.gif Kopijuoju Tavo žinutę į savo slaptą foldery, bandysiu ir aš taip padaryt smile.gif

Pasirodo ne aš viena tokį folderį turiu hihihi.gif
Atsakyti
čia sudėjau http://www.flickr.co...57627711718206/, po to ištrinsiu smile.gif
Atsakyti
SM< būk gera, neišimk iki ryt, vakare viską išsitrauksiu ir susisaugosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 20, 12:39)
SM< būk gera, neišimk iki ryt, vakare viską išsitrauksiu ir susisaugosiu  4u.gif

ok, būsiu gera biggrin.gif jei Kristukas leidžia, nes nuotrauka tai ne mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 09 20, 06:36)
man antra ir trecia labai patiko. trecioje tas juodas fonas ir tokia sodri raudona spalva gerai ziurisi. pirmoje ir antroje man ryskumo truksta 4u.gif

Aciu 4u.gif Antrojoj nuotraukoj tiesiog maza ryskumo zona, ideja tokia. Pirmojoj gal ir truksta... ax.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 09 20, 10:10)
man patinka tavo uzsispyrimas. tikrai tai nera tixlas, bet retai kas daro sita uzduoti. as ir pati nedarius baltas baltame, ideju trukumas ko gero.
man 3. patiko.

Dekui smile.gif Uzsispyrimo turiu daug, bet kantrybes - neypac... cool.gif

QUOTE(Ka @ 2011 09 20, 10:48)
Mano suvokimu, tuomet jau nebūtų baltas baltame.  smile.gif

Nebent stalas irgi bus baltas mirksiukas.gif Nors man tai netruksta to pagrindo - tokia siek tiek abstrakti ta nuotrauka, o su pagrindu ji jau butu kitokia.

QUOTE(Myce @ 2011 09 20, 11:01)
Ko reikia norint gerai, gražiai, švariai nufotkinti baltą baltame?  unsure.gif 

Kiek as suprantu, tai pagrindiniai ingredientai - sekmingai nustatytas custom WB, daug sviesos (uzkelk EV, jei vis tiek atrodo tamsu), koks nors reflektorius, jei seseliu nenori (nes jie gi buna nebalti), ir ne per daug sodrus fonas, kad tas "baltas baltame" atspalviu neprisirinktu. Bet tai cia teorija, praktiskai man sunkiai sekasi... ax.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Cia linksma nuotraukyte fotografijos tema radau biggrin.gif tongue.gif Dalinuosi biggrin.gif

Einu skaityt ka priraset blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 20 rugsėjo 2011 - 13:07
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 20, 13:31)

Del manes gali netrint, jeigu aisku gali ten laikyt . 4u.gif

As dar neissisaugojau... biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 20, 12:31)

dėkui įdomu buvo pamatyt kaip ka darai, kažkaip niekad nekišdavau nagų prie fill intensyvumo smile.gif
vel eksperimentai, kaip jums?
user posted image
galit ir flickr komentuot, man taip net labaiu patinka smile.gif
http://www.flickr.co...s/55955199@N03/
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 20, 13:44)
Del manes gali netrint, jeigu aisku gali ten laikyt .  4u.gif

As dar neissisaugojau...  biggrin.gif  blush2.gif

limitas pas mane nuotraukų ten baiginėjasi, kažkokią žinutę gavau, tai vėliau ištrinsiu, nu savaitę lai kokią guli, vis tiek pokolkas savo nieko neturiu ką parodyt biggrin.gif o fdel flickro pro , tai dar neapsisprendžiu, pirkt ar ne, nežinau ar jis man reikalingas biggrin.gif jaučiu, kad nereikalingas
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 20, 13:50)
dėkui įdomu buvo pamatyt kaip ka darai, kažkaip niekad nekišdavau nagų prie fill intensyvumo smile.gif

man gražu, ir spalvos gražios, tik šarpo ant odos per daug.. o jei nešarpinta, tai vistiek odą truputuką patvarkyčiau smile.gif
Atsakyti
Myce, labai tavo tabletinis - lekstinis laikrodis patiko smile.gif Super ideja!

Laukine25, ale moki sirdi virpinanciai parsyti! Grazus arkliuko akytes ryskumas.Su makro fotkinta?

paluri, antroji su tiltu patiko, tik kadras virsta.
Mergyciu veidukai kiek tamsoki, pasviesinciau ir gaila nukirstu pirstuku, o siaip L A B A I mielos mergytes! smile.gif

Alabama, berniuko nuotrauja ir JB ir spalvota patinka. Antroji linksma, vaikiska, JB - tvarkinga tokia. Beje - labai grazus vrtimas.

Ka, mieli pazaidimai balta baltame smile.gif Aitvarai istrigo. Su mintim smile.gif Su daina smile.gif

neiste , man pirmoji, neapkarpyta graziausia. Laiptus patiesink, o ranka nemaiso. Emocija superine!
Apkarpytoje jau erdves truksta sad.gif

jlcloveKa, is lasiuku mieli sitie:
http://farm7.static...._45d9541945.jpg
http://farm7.static...._44760fef3d.jpg
http://farm7.static....788455870_z.jpg

Zirzės rozyte su saule, su debesiukais patiko

Aciu, Svajone mūsų, kad pasidalinai PS triukais. Ale geras!
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 20, 15:50)
vel eksperimentai, kaip jums

Modeliukas grazus smile.gif , spalvytes, akies ryskumas, odyte patinka, va pats kadravimas nelabai... schmoll.gif Fotkinta kiek is per arti -veidukas kiek isitampes, neproporcingas, ranka/pazastis keistai ziurisi, veido palinkimas kiek per stiprus i desine puse. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 20 rugsėjo 2011 - 14:04
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 20, 13:53)
man gražu, ir spalvos gražios, tik šarpo ant odos per daug.. o jei nešarpinta, tai vistiek odą truputuką patvarkyčiau smile.gif

šarpo nedėta, nemėgstu kad oda kaip vaškinė atrodytu(patinka kai matosi tekstūra ir raukšlelės ir nelygumai), bet gal ir reiktu patvarkyt, pažiūrėsiu ka kiti pasakys, jei sakys biggrin.gif

Va ka dar norėjau pasakyt Myce įdėja įdomi bet atlikimas man nea, peilis su šakute lyg purvini, net nežinau kokio tikėjaisi rezultato gal taip ir turi būti, bet man asmeniškai tai nesižiūrėjo mirksiukas.gif

jlclove nemėgstu aš lašiukų tai man komentuoti jų nesinori, nes man jie tieisog šiaip negražus, kad kokie fainuoliškai pagauti būtu, bet čia mano bėda, lauksiu kai pereisi kitų daiktų fotografavimo:)

Jurzole gėles aš mėgstu labai, bet juodame fone man neitin gerai jos žiūrisi, kaip suprantu turi soda ar kažkur šalia tavęs jų yra, aš siūlyčiau lauke jas fotkinti kad ir fono matytusi, bet čia kaip visad tik mano nuomonė smile.gif

Paskutiniu metu bijau ka komentuoti kas neužpyktu, nes ne daug kas kabina. Nors turbut reiktu parašyt kas nepatinka g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(o la la la @ 2011 09 20, 14:02)

Modeliukas grazus  smile.gif , spalvytes, akies ryskumas, odyte patinka, va pats kadravimas nelabai... schmoll.gif  Fotkinta kiek is per arti -veidukas kiek isitampes, neproporcingas, ranka/pazastis keistai ziurisi, veido palinkimas kiek per stiprus i desine puse. g.gif

supratau, bet žinok rankos daugiau ištiesti nepavyko smile.gif)) smagu išgirsti nuomone, dėkui
Atsakyti

QUOTE(vienintelė @ 2011 09 20, 14:50)

jau pakomentavau ten smile.gif

Olalala, aciu uz komentara rolleyes.gif
Atsakyti