Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Diancikas @ 2011 09 17, 21:06)
O geras... pas mane labai gražiai pilka. Įdomu kaip pas kitas  g.gif  ?

dar karta ziurejau, zaliuoja, atrodo, kad su balansu suzaista..bet pas mane monitorius megsta perspausti su spalvom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 09 17, 19:09)
Diancikas, pas mane melsvai lotuliukas.gif

Pas mane irgi melynuoja.

QUOTE(neiste @ 2011 09 17, 18:14)
laukiu patarimu, kritikos, kaip geriau?

Pirmoji man patinka, tik kiek i sona krypsta, bet labai netrukod tas pakrypimas. Antra - ne, bet as grudu nesizaviu, tai gal del to. O trecioj veido israiska keista, ir galva kazkaip nepatogiai atlosta atrodo... tiek diletantisku pastabu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 17 rugsėjo 2011 - 19:17
QUOTE(Myce @ 2011 09 17, 20:09)

Nu viršūnė lotuliukas.gif
Laukiu daugiau matančių kitas spalvas - tada reikės kažką daryti smile.gif
Atsakyti
Grizau is fs. Lietus sutrukde ir sutrumpino fs laika. verysad.gif

O siaip tai ir vel ideju pritrukau. sad.gif Nezinau, taciau kuo toliau tuo sunkiau darosi. Pervargusi nuo fotografavimo tikrai nesu, nes buvo didziule pertrauka kai neturejau jokios fs. Sunku net zodziais issireiksti ka jauciu... Kazkokia tustuma, nezinomybe... Velnias kaip painu... Ir dar painiau reiskiu mintis savo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 09 17, 16:43)
jlclove,  skaičiau, kad nesupratai minties... Kelios merginos pakomentavo, tai irgi nei viena nesuprato. Gal tikrai be ryšio sugalvojau biggrin.gif (o man taip patiko ta mano mintis biggrin.gif ) g.gif

Ar paguosiu, jei pasakysiu, kad mano idejos apie tris laikrodzius irgi beveik niekas nesuprato? mirksiukas.gif Matyt, nera taip lengva ta ideja perteikti... doh.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 09 17, 16:43)
Juržole, antra gėlytė patiko.

QUOTE(virdzzinija @ 2011 09 17, 19:00)
Jurzole  Paskutines vasaros spalvos...  thumbup.gif  ypac pirmoji nu labai man patiko ,tik siek tiek apacios noretus  rolleyes.gif 

Aciu! 4u.gif Pirmojoj apacia nelabai grazi, sudziuve lapeliai, del to nukirpau. O antroji - kiek seniau daryta nuotrauka, tik su spalvom pazaidziau... kaip man atrodo, tai gal per daug, ryta patiko, dabar jau abejoju... g.gif

Bet, merginos, jei ir toliau taip, tai tuoj vienos temos bus visam menesiui gana tongue.gif Man jau net nebepatogu daugiau ka nors rodyti (nors ikvepimas dar nesibaige), kai cia tokia tyla... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 09 17, 20:09)

Įsijungiau B kompą ir gavau šoką. Pas jį kompe - meslva foto!!!!!! Ir ji - baisi!
Kai pavyks sūnų atplėšti nuo jo kompo - ir ten patikrinsiu.
Įdomu, ar čia skirtumas dėl to, kad pas mane Apple'as (pas B ir sūnų - ne) ar čia man meistras nukalibravo spalvas kažkada ne į tą pusę g.gif

Laukine, kokia pas tave spalvą rodo?
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 17, 20:24)
Man jau net nebepatogu daugiau ka nors rodyti (nors ikvepimas dar nesibaige), kai cia tokia tyla...  ax.gif

Rodyk tik.... Laukiam labai!!!!
Atsakyti
Na dar dvi parodysiu, viena rytine ir viena senesne, o tada jau dingsiu... blush2.gif smile.gif

Rozes planetos peizazas...

user posted image

Plevenanti naktyje...

user posted image

(Ar labai baisius pavadinimus savo nuotraukoms parenku? biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 17, 20:51)
Na dar dvi parodysiu, viena rytine ir viena senesne, o tada jau dingsiu...  blush2.gif  smile.gif

(Ar labai baisius pavadinimus savo nuotraukoms parenku?  biggrin.gif)

Su kokiu objektyvu gėles fotkini?
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 09 17, 19:14)

arba pirma arba antrą kirpciau kitaip,kad daugiau vietos kaireje butu.

Na dar dvi parodysiu, viena rytine ir viena senesne, o tada jau dingsiu...  blush2.gif  smile.gif

pirmoji turbut graziausia is tavo rodytu nuotrauku 4u.gif
Truputi per daug pratryniau doh.gif ,Dianciko berods foto pas mane rodo zalsvai melsvai gelsvai. Labai nekaip.
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 09 17, 19:14)

as uz pirmaja smile.gif tik grudo siek tiek per daug smile.gif

Diancikas jau pati pamatei,kad foto, svelniai tariant tragiska gavosi smile.gif ir nesupratau, kodel tu norejai ja pilka daryti smile.gif ji tokia daili, gal spalvota geriau butu? rolleyes.gif

Plevenanti naktyje...

sita tai wow smile.gif
Atsakyti
Aš vėl su 5ND biggrin.gif Kaip dabar?

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas,
Myce wb užskaitau
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 17, 11:27)
Paskutines vasaros spalvos...

gražu, pirmąją kvadrate matau...

QUOTE(pandre @ 2011 09 17, 12:05)

O cia su sugriztuvemis....ar labai trugdo fonas kaireje nuotraukoje?Ir truputelis pakripymas?

trukdo truputėlį pakrypimas. Antra nuotrauka per sunki, tokia masyvi atrodo, mano nuomone. Nesižiūri nei atskirai, nei koliaže ax.gif
,
QUOTE(neiste @ 2011 09 17, 18:14)

1 virsta
2 per daug grūdo
3 per daug apačios

QUOTE(Diancikas @ 2011 09 17, 18:59)

O dabar gali atkeršyti smile.gif (Pasinešiau ant wb)

mėlynuoja, veido spalva schmoll.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 17, 19:51)

Plevenanti naktyje...

(Ar labai baisius pavadinimus savo nuotraukoms parenku?  biggrin.gif)

plevenanti žavi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jokubaite: 17 rugsėjo 2011 - 20:20