Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 20, 11:58)
Gali įmesti nuorodą į savo flickr? nerodo man šios nuotraukos čia kažodėl..

http://www.flickr.co.../in/photostream
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 20, 10:48)
Na, kad ir sia.  smile.gif

Gal Tu ir teisi. Turiu vieną actioną, pabandyčiau užmest, tik nemoku iš flikro Tavo nuotraukos pajamt.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 20, 12:22)
Gal Tu ir teisi. Turiu vieną actioną, pabandyčiau užmest, tik nemoku iš flikro Tavo nuotraukos pajamt.

eik i all size ir paspaudus ant foto su desiniu "klavisu" turetu eit issisaugot. rolleyes.gif

laukine, i el. pasta imeciau. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 20 rugsėjo 2011 - 11:40
QUOTE(kristukass @ 2011 09 20, 11:28)
eik i all size ir paspaudus ant foto su desiniu "klavisu" turetu eit issisaugot.  rolleyes.gif

laukine, i el. pasta imeciau.  wink.gif

Jau pabandžiau.. Bet aš ten tiek visko primaklinau, kad nebepakartočiau smile.gif Čia manau Tau labiau padės ta, kuri su PS žingsnis po žingsnio darys ir mokės tą pakartoti.. 4u.gif Manau SM bus Tau geresnis patarėjas, bet savo greituką var,. įdėjau kaip man gautųsi.
Gal vakare ilgiau pasėdėsiu, manau galima labiau pritraukt prie AV nuotraukos spalvų.
Papildyta:
Kristuk, o negalim sudėt vieną šalia kitos. SM irgi jau flikre įdėjo. Čia nevalia tos foto dėt? Į vieną postą sukeltume, būtų patogu palyginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 20 rugsėjo 2011 - 11:43
kažkas panašaus? jei kažkas panašaus, galiu parašyt kaip dariau smile.gif

user posted image

šiaip duotame pvizdyje yra šešėlių, ir bokeh kitos, labiau su atidaryta diafragma fotografuota buvo, tai to jau dapiešt nemoku smile.gif
Atsakyti
user posted image

Jei negalima, pasakyk, išimsiu tuoj pat.
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 20, 11:45)

šiaip duotame pvizdyje yra šešėlių, ir bokeh kitos, labiau su atidaryta diafragma fotografuota buvo, tai to jau dapiešt nemoku smile.gif

Labai gražiai tos violetinės spalvos pridėjei. Kaip čia daroma?
Atsakyti
kad Žolė nebūtų žalia, per selective color su pliusine pipete pažymėjau žalią, paslankiojau slankiklius, saturation, kol gavau žolę nebežalią smile.gif tada uždėjau new fil layer ir užmečiau geltonai žalią layerį, kad pakeist visos nuotraukos tonus, pareguliavau opacity, perdengimą parinkau- divide. Po to dar uždėjau geltoną layerį, tam kad gauti šiltą odos atspalvį, pareguliavau opacity pagl skonį, perdengimą uždėjau- Darken. Ir viskas smile.gif paprasta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 20, 11:50)
kad Žolė nebūtų žalia, per selective color su pliusine pipete pažymėjau žalią, paslankiojau slankiklius, saturation, kol gavau žolę nebežalią smile.gif tada uždėjau new fil layer ir užmečiau geltonai žalią layerį, kad pakeist visos nuotraukos tonus, pareguliavau opacity, perdengimą parinkau- divide. Po to dar uždėjau geltoną layerį, tam kad gauti šiltą odos atspalvį, pareguliavau opacity pagl skonį, perdengimą uždėjau- Darken. Ir viskas smile.gif paprasta wink.gif

Ohoho smile.gif Kopijuoju Tavo žinutę į savo slaptą foldery, bandysiu ir aš taip padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 20, 12:50)

Nieko sau paprasta smile.gif Mokausi fotografuoti, bet nuotrauku redagavimas vis dar aukstoji matematika... Ar cia su PS darei?
Atsakyti
Man Laukinės variantas per mūtnas, tarsi per rūkelį viskas, odos spalva nelabai. Svajonės patinka, bet pagal aprašymą nepasakyčiau, kad viskas paprasta, man tai miškas doh.gif
Atsakyti
galit ir i flickr sudeti, bus patogiau. Labai aciu mergaites, jog nepatingejot. wub.gif

dar jeigu noro yra pazaiskit. 4u.gif

Mano pastebejimai: av foto daug tamsesne. Na ir odos atspalvis labai labai skiriasi.

As dar ant virs Jusu koreguotu bandysiu kazka suzaist.

Svajone, buk gerute ikelk i flickr ir surasyk eiga, arba galima ir cia. 4u.gif Bus manau naudinga ne tik man... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 09 20, 11:55)
Nieko sau paprasta smile.gif Mokausi fotografuoti, bet nuotrauku redagavimas vis dar aukstoji matematika... Ar cia su PS darei?

aha, su ps dariau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 09 20, 11:57)

Svajone, buk gerute ikelk i flickr ir surasyk eiga, arba galima ir cia.  4u.gif  Bus manau naudinga ne tik man...  4u.gif

ok, einu pabandyt detaliau surašyt smile.gif
Atsakyti