Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ypač @ 2011 09 19, 20:47)
man paskutinėj spalvos tokios perdaug jau, gal čia tik man

Tai matyt persistengiau... blush2.gif Ar dabar geriau?

user posted image

QUOTE(gremliniuke @ 2011 09 19, 21:30)
sveikutes.ar galiu prie jusu prisijungti?  4u.gif  cia mano nuotraukytes www.flickr.com/gremliniuke

Jei nori mokytis fotografuoti - prasom jungtis, pradek nuo namu darbu 4u.gif Jei tik pasidalinti nuotraukom - tam yra kita tema, "Fotografuojame ir grozimes", ar kazkas pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gremliniuke @ 2011 09 19, 22:30)
sveikutes.ar galiu prie jusu prisijungti?  4u.gif  cia mano nuotraukytes www.flickr.com/gremliniuke
žinoma gali. Pradėk nuo namų darbų smile.gif pirmam puslapyje juos rasi
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 19, 20:20)

Lašiukai vieni geriausių kokius čia teko matyti. O tas 'geriausias" vapše nerealus. Bet labiausiai man miela Tavo džiugesį toje žinutėje matyti, kaip Tu didžiuojiesi savo lašu smile.gif Super.  bigsmile.gif Gerą jausmą man sukėlei.

aciu oro_buckis.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 19, 20:44)

jlclove, perziurejau vel tavo sedevrus - nu zinok man tas priespaskutinis labai labai...  bigsmile.gif Toks fainas storuliukas tas virsutinis lasas, atrodo, jau kad kris ant to kito, apacioj, jau kad teksis... nuotaikinga tokia nuotrauka gavosi, arba tik as ja taip matau  biggrin.gif

Vakarykstes fotosesijos sode rezultatai. (Jus man pasakykit, kai jau visai ikyresiu su savo gelem, gerai? Man dabar toks laikotarpis, kai norisi kuo daugiau fotografuoti ir kuo daugiau rodyti - ir kuo daugiau kritikos, zinoma....  blush2.gif

fainiausias jausmas, kai kazkas kitas negali nusoti galvoti apie tavo daryta nuotrauka thumbup.gif

man antra ir trecia labai patiko. trecioje tas juodas fonas ir tokia sodri raudona spalva gerai ziurisi. pirmoje ir antroje man ryskumo truksta 4u.gif

labas rytas
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 09 19, 21:32)
p.s. myce, o kokia idėja?

Laikrodis tiksi. Skaičiuoja valandas, minutes, sekundes, kiek dar laiko liko mūsų žmonijai.. Nuo tokios besaikės chemijos vartojimo įtariu - nedaug. smile.gif

Oi, pamiršau pasisveikint. user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myce: 20 rugsėjo 2011 - 10:09
QUOTE(Ka @ 2011 09 19, 19:57)
Ką reiškia "pagrindo trūksta"? smile.gif Taurė lyg ir ne ant kadro krašto, dar tolėliau nei vakarykštė.  g.gif

net nezinau ar butu geriau ir aishkiau, jei tAS pagrindas butu, turiu omeny, kad matytu stalas ar kazhkas panashaus, nes man stikline "kabo ore".
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 19, 20:11)
Tai taip, zinau, bet... neidomu gi sitaip ax.gif Nors ismokti fotografuoti balta baltame tikrai nera mano gyvenimo tikslas, taigi nezinau, kiek man dar kantrybes uzteks...  smile.gif

man patinka tavo uzsispyrimas. tikrai tai nera tixlas, bet retai kas daro sita uzduoti. as ir pati nedarius baltas baltame, ideju trukumas ko gero.
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 19, 21:44)
Vakarykstes fotosesijos sode rezultatai. (Jus man pasakykit, kai jau visai ikyresiu su savo gelem, gerai? Man dabar toks laikotarpis, kai norisi kuo daugiau fotografuoti ir kuo daugiau rodyti - ir kuo daugiau kritikos, zinoma....  blush2.gif

man 3. patiko.
Atsakyti
Jau antra diena bandau tokias spalvas isgaut. Nei trupinelio nepajudejau i ta puse. cool.gif http://www.flickr.co...iie/5433987585/
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 20, 10:19)
Jau antra diena bandau tokias spalvas isgaut.

Aš manau kad dar labai priklauso nuo to, kokios spalvos apskritai vyrauja nuotraukoje.. ne su kiekviena foto manau tokias išgausi. 4u.gif IMHO, gal kas daugiau dirba su PS patars labiau, bet man asmeniškai tvarkant foto, kiekviena jau pati savaime padiktuoja spalvinę paletę- aplinka, modelis, apranga, šviesa..
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 20, 10:19)
Jau antra diena bandau tokias spalvas isgaut. Nei trupinelio nepajudejau i ta puse.  cool.gif http://www.flickr.co...iie/5433987585/

parodyk kurią fotkę nori padaryt, pabandysiu, jei gausis, aprašysiu viską step by step smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 20, 11:10)
net nezinau ar butu geriau ir aishkiau, jei tAS pagrindas butu, turiu omeny, kad matytu stalas ar kazhkas panashaus, nes man stikline "kabo ore".

Mano suvokimu, tuomet jau nebūtų baltas baltame. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 20, 11:38)
parodyk kurią fotkę nori padaryt, pabandysiu, jei gausis, aprašysiu viską step by step smile.gif

Na, kad ir sia. smile.gif

user posted image

laukine, bet zinok jos dauguma foto tu atspalviu. Zinoma kaip tu sakai, skiriasi sviesa, nuotaika, detales, atspalviai ir t.t. ir pan. taciau tonai, pustoniai visose foto panasus. mastau.gif Cia grym PS apdirbimo talentas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 20 rugsėjo 2011 - 10:50
QUOTE(kristukass @ 2011 09 20, 10:48)
Na, kad ir sia.  smile.gif

laukine, bet zinok jos dauguma foto tu atspalviu. Zinoma kaip tu sakai, skiriasi sviesa, nuotaika, detales, atspalviai ir t.t. ir pan. taciau tonai, pustoniai visose foto panasus.  mastau.gif Cia grym PS apdirbimo talentas.

Gali įmesti nuorodą į savo flickr? nerodo man šios nuotraukos čia kažodėl..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 20 rugsėjo 2011 - 10:58
Ko reikia norint gerai, gražiai, švariai nufotkinti baltą baltame? unsure.gif Pabandžiau, va, kas gavos.

user posted image
Atsakyti