Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 09 19, 17:19)

O kaip tu mano foto matai? blink.gif as istrynus albuma, ju niekur nebera..idomiai g.gif

neiste, na pasižiūrėk į pirmą šios temos puslapį ir bus viskas aišku biggrin.gif
Gal tikrai reiks kur išsisaugot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 19, 20:11)
Roze grazi, bet ta balta ryski saule virs jos tai man siek tiek trukdo... svelnesnes jos noretusi.

na saules svelnesnes tikrai nebeisgausiu, jau cia kiek buvo imanoma svelninau, bet jei dar svelninciau,tai jau pati foto tamseja g.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 09 19, 20:20)

kas cia? man tai nelabai...ypac dangus
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 09 19, 21:45)
neiste,  na pasižiūrėk į pirmą šios temos puslapį ir bus viskas aišku biggrin.gif
Gal tikrai reiks kur išsisaugot 4u.gif

Galvojau, cia man vienai jas dar rodo.. verysad.gif

kristuk, truputi persistengta su dangum, bet visuma patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 09 19, 18:37)

jlclove  sedevrai man tavo nerealus eina sau  wub.gif  kaip tu taip graziai padarai kaaa  blush2.gif  ziauriai man grazu  swoon.gif

aciukas mirksiukas.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 09 19, 18:47)
as vis su augmenija rolleyes.gif

man labai jau saule spigina unsure.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 09 19, 18:57)

dekui 4u.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 09 19, 19:20)

ui koks menas biggrin.gif man nelabai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 19, 14:58)

Laukine25 -> žirgo nuotrauka patiko, spalvingumas ir visa kita, man čia grotos labai tinka  mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 09 19, 17:54)

o cia mano pasididziavimas thumbup.gif

Lašiukai vieni geriausių kokius čia teko matyti. O tas 'geriausias" vapše nerealus. Bet labiausiai man miela Tavo džiugesį toje žinutėje matyti, kaip Tu didžiuojiesi savo lašu smile.gif Super. bigsmile.gif Gerą jausmą man sukėlei.

QUOTE(Myce @ 2011 09 19, 18:02)
Na va, perdariau laikrodį, sulyginau valandas ir rodykles  smile.gif 

Faina idėja.

QUOTE(virdzzinija @ 2011 09 19, 18:37)
Laukine25  Susitaikęs. kaip patiko ,nezinau kuom bet tokia man grazi ta nuotrauka ,galeciau ziuret ir ziuret  wub.gif

Ir aš biggrin.gif .. pabūsiu nekukli šį kart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 19, 00:23)
Susitaikęs.

be galo liūdna, tuo pačiu- miela akis... Tokia švari foto. Bet tos grotos man nesižiūri schmoll.gif Toks jausmas, kad jis kalėjime (tiesiogine to žodžio prasme). Kažkaip arklys ir grotos man atrodo visai nesuderinami dalykai. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2011 09 19, 21:02)
Galvojau, cia man vienai jas dar rodo.. verysad.gif

neliūdėk 4u.gif Aš tai džiaugiuosi, kad galėjau dar kartą pamatyt smile.gif
Atsakyti
kristukass

ten bandyta HDR?

man tai laabai laukinės patiko akis. va būsi pasižiūri - nu ir galvoji, gerai čia, man gražu tikrai. tik aprašymas nežinau, aš matau kitaip.

dar kažkieno laikrodžio interpetacija buvo - man nelabai, pati vizualizacija man nepatiko, nežinau, man nepatinka, kad lėkštė neturi vientisumo, šėšėliai, šviesuliai. man norisi švaraus studijinio darbo su tokia mintim. p.s. myce, o kokia idėja?
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 09 19, 21:10)
man labai jau saule spigina unsure.gif

g.gif hm....
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 19, 19:20)

Man tai labai dirbtina, ypac dangus. Aki traukia siaip, spalvos idomios, bet jau nebe nuotrauka, o kazkokia kita vaizduojamojo meno rusis... smile.gif

jlclove, perziurejau vel tavo sedevrus - nu zinok man tas priespaskutinis labai labai... bigsmile.gif Toks fainas storuliukas tas virsutinis lasas, atrodo, jau kad kris ant to kito, apacioj, jau kad teksis... nuotaikinga tokia nuotrauka gavosi, arba tik as ja taip matau biggrin.gif

Vakarykstes fotosesijos sode rezultatai. (Jus man pasakykit, kai jau visai ikyresiu su savo gelem, gerai? Man dabar toks laikotarpis, kai norisi kuo daugiau fotografuoti ir kuo daugiau rodyti - ir kuo daugiau kritikos, zinoma.... blush2.gif)

user posted image

user posted image

Su sitom dviem kiek pazaidziau PS... ar nepersistengiau? unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 19 rugsėjo 2011 - 20:44
man paskutinėj spalvos tokios perdaug jau, gal čia tik man
Atsakyti
sveikutes.ar galiu prie jusu prisijungti? 4u.gif cia mano nuotraukytes www.flickr.com/gremliniuke
Atsakyti