QUOTE(neiste @ 2011 09 19, 17:19)
neiste, na pasižiūrėk į pirmą šios temos puslapį ir bus viskas aišku
Gal tikrai reiks kur išsisaugot
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 19, 20:11)
Roze grazi, bet ta balta ryski saule virs jos tai man siek tiek trukdo... svelnesnes jos noretusi.
na saules svelnesnes tikrai nebeisgausiu, jau cia kiek buvo imanoma svelninau, bet jei dar svelninciau,tai jau pati foto tamseja
QUOTE(kristukass @ 2011 09 19, 20:20)
kas cia? man tai nelabai...ypac dangus
QUOTE(mamagute @ 2011 09 19, 21:45)
neiste, na pasižiūrėk į pirmą šios temos puslapį ir bus viskas aišku
Galvojau, cia man vienai jas dar rodo..
kristuk, truputi persistengta su dangum, bet visuma patinka
QUOTE(virdzzinija @ 2011 09 19, 18:37)
jlclove sedevrai man tavo nerealus eina sau kaip tu taip graziai padarai kaaa ziauriai man grazu
aciukas
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 19, 18:47)
man labai jau saule spigina
QUOTE(Alabama @ 2011 09 19, 18:57)
dekui
QUOTE(kristukass @ 2011 09 19, 19:20)
ui koks menas man nelabai
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 19, 14:58)
Laukine25 -> žirgo nuotrauka patiko, spalvingumas ir visa kita, man čia grotos labai tinka
Ačiū
QUOTE(jlclove @ 2011 09 19, 17:54)
o cia mano pasididziavimas
Lašiukai vieni geriausių kokius čia teko matyti. O tas 'geriausias" vapše nerealus. Bet labiausiai man miela Tavo džiugesį toje žinutėje matyti, kaip Tu didžiuojiesi savo lašu Super. Gerą jausmą man sukėlei.
QUOTE(Myce @ 2011 09 19, 18:02)
Na va, perdariau laikrodį, sulyginau valandas ir rodykles
Faina idėja.
QUOTE(virdzzinija @ 2011 09 19, 18:37)
Laukine25 Susitaikęs. kaip patiko ,nezinau kuom bet tokia man grazi ta nuotrauka ,galeciau ziuret ir ziuret
Ir aš .. pabūsiu nekukli šį kart
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 19, 00:23)
Susitaikęs.
be galo liūdna, tuo pačiu- miela akis... Tokia švari foto. Bet tos grotos man nesižiūri Toks jausmas, kad jis kalėjime (tiesiogine to žodžio prasme). Kažkaip arklys ir grotos man atrodo visai nesuderinami dalykai.
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2011 09 19, 21:02)
neliūdėk Aš tai džiaugiuosi, kad galėjau dar kartą pamatyt
kristukass
ten bandyta HDR?
man tai laabai laukinės patiko akis. va būsi pasižiūri - nu ir galvoji, gerai čia, man gražu tikrai. tik aprašymas nežinau, aš matau kitaip.
dar kažkieno laikrodžio interpetacija buvo - man nelabai, pati vizualizacija man nepatiko, nežinau, man nepatinka, kad lėkštė neturi vientisumo, šėšėliai, šviesuliai. man norisi švaraus studijinio darbo su tokia mintim. p.s. myce, o kokia idėja?
ten bandyta HDR?
man tai laabai laukinės patiko akis. va būsi pasižiūri - nu ir galvoji, gerai čia, man gražu tikrai. tik aprašymas nežinau, aš matau kitaip.
dar kažkieno laikrodžio interpetacija buvo - man nelabai, pati vizualizacija man nepatiko, nežinau, man nepatinka, kad lėkštė neturi vientisumo, šėšėliai, šviesuliai. man norisi švaraus studijinio darbo su tokia mintim. p.s. myce, o kokia idėja?
QUOTE(kristukass @ 2011 09 19, 19:20)
Man tai labai dirbtina, ypac dangus. Aki traukia siaip, spalvos idomios, bet jau nebe nuotrauka, o kazkokia kita vaizduojamojo meno rusis...
jlclove, perziurejau vel tavo sedevrus - nu zinok man tas priespaskutinis labai labai... Toks fainas storuliukas tas virsutinis lasas, atrodo, jau kad kris ant to kito, apacioj, jau kad teksis... nuotaikinga tokia nuotrauka gavosi, arba tik as ja taip matau
Vakarykstes fotosesijos sode rezultatai. (Jus man pasakykit, kai jau visai ikyresiu su savo gelem, gerai? Man dabar toks laikotarpis, kai norisi kuo daugiau fotografuoti ir kuo daugiau rodyti - ir kuo daugiau kritikos, zinoma.... )
Su sitom dviem kiek pazaidziau PS... ar nepersistengiau?
man paskutinėj spalvos tokios perdaug jau, gal čia tik man
sveikutes.ar galiu prie jusu prisijungti? cia mano nuotraukytes www.flickr.com/gremliniuke