Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 09 19, 17:42)
Man tavo gėlėms norisi kitokio kampo. Šiaip balta, gerai. Antra geresnė už pirmą.  smile.gif

Balta, sakai? Ohmygod... blink.gif biggrin.gif Tai gal tada ir suprantu kazka... doh.gif Nes sitie geriausi kadrai, kituose tikrai atspalviai matesi, ir PS rode, kad negerai. Antra tai man, tarp kitko, persviesta atrodo, bet baltesne, sutinku... tik beveik jau gaunasi baltumas del baltumo unsure.gif

Apie kampus tai, geda prisipazinti, per daug negalvojau, i ta baltuma koncentravausi blush2.gif Kada nors pameginsiu ir ka nors grazesnio isgauti... ax.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 09 19, 17:46)
mano naujausi sedevrai biggrin.gif

o cia mano pasididziavimas thumbup.gif jus net neisivaizduojat kaip sunku toki pagauti, kai du lasai ore susiduria. cia kiekvieno profo tikslas. tik man dar tokie grazus nesigauna kaip pas juos

Nugi grazu mirksiukas.gif Man pirmas ir priespaskutinis labiausiai patinka. Ir paskutinis idomus... o kaip tuos lasus priversti susidurti? smile.gif
Atsakyti
Na va, perdariau laikrodį, sulyginau valandas ir rodykles smile.gif Palikau atseit švarią lėkštę, bet visiškai švari man nesigauna, tai gal vis dėl to dėsiu grūdą biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 09 19, 20:02)

Patinka mintis, saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 09 19, 18:02)
Na va, perdariau laikrodį, sulyginau valandas ir rodykles  smile.gif  Palikau atseit švarią lėkštę, bet visiškai švari man nesigauna, tai gal vis dėl to dėsiu grūdą  biggrin.gif

Na man tai geriau dabar - ir del simetrijos (nors vis tiek jos truputi truksta, bet jau nebekrenta i akis), ir del grudo nebuvimo. Nors del grudo tai as neobjektyvi, man jis retai kada patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 19 rugsėjo 2011 - 18:08
QUOTE(Ka @ 2011 09 18, 18:05)
Stiklinė baltos spalvos.  smile.gif

kaip ciotkai bigsmile.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 09 18, 19:45)

labai wub.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 18, 23:23)
O mano va tokia:

Susitaikęs.
Su saule. Su vėju. Su darbu kai to nesinori. Su meile ir numatytu palikuonių skaičiumi. Su maistu tam tikromis valandomis. Su mėgstama ir ne kaimynyste. Su įkyriais lankytojais. Su grotuotu gardu.

man patiko

QUOTE(Maggie @ 2011 09 19, 10:07)

fontanas idomus. bet deciau visishka jb. gele - sablonishkai, asine tokia. nors 3 foto is virshaus kazhkas yra, zhvilgsnis sustojo.

dekui 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 19, 17:02)

O man tik taip gaunasi... ar bent viena daugmaz gera? Nemelynuoja, negeltonuoja? I plius minus penkis abi telpa, bet iki tobulo skaitmeninio baltumo truksta dar... ax.gif 

antra balciausia smile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 19, 18:00)

Nugi grazu  mirksiukas.gif Man pirmas ir priespaskutinis labiausiai patinka. Ir paskutinis idomus... o kaip tuos lasus priversti susidurti?  smile.gif

aciu 4u.gif kad susidurtu, turi laseti 10 lasu per sekunde

reik ir man balta baltame pabandyti g.gif
Atsakyti
Laukine25 Susitaikęs. kaip patiko ,nezinau kuom bet tokia man grazi ta nuotrauka ,galeciau ziuret ir ziuret wub.gif

paluri dvi mergytes grazi foto,tik erdves truksta man smile.gif

jlclove sedevrai man tavo nerealus eina sau wub.gif kaip tu taip graziai padarai kaaa blush2.gif ziauriai man grazu swoon.gif
Atsakyti
as vis su augmenija rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 19, 15:45)
Nu, va. Šviesai atspindėti pasitelkiau į pagalbą veidrodį.  smile.gif

fainai! bet man vel pagrindo truksta wink.gif
QUOTE(Ka @ 2011 09 19, 16:39)

sitas man nelabai. lyg ir ryshkymo truksta, lyg papilkeje. erdves taipogi, nors trupuciuka desines, kaires.
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 19, 18:02)
Ir kas pikciausia, po visu paaiskinimu vis tiek nesuprantu, ka as ne taip darau... rolleyes.gif Nerandu tinkamo atspalvio balto (arba kaip tik nebalto) lapo? Sviesos neuztenka? Fone kazkas ne taip?  unsure.gif

fotkink raw and auto wb, patvarkyk ps ir bus teisingiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 19, 19:51)
fainai! bet man vel pagrindo truksta wink.gif

Ką reiškia "pagrindo trūksta"? smile.gif Taurė lyg ir ne ant kadro krašto, dar tolėliau nei vakarykštė. g.gif

Antroji, tai nežinau koks stebuklas turėtų įvykti, kad valtis būtų vienodos baltos spalvos, be šešėlio. Fonas su aitvaru tai gal tikrai galėjo būti šviesesnis, ne toks pilkas. Bet taip jau yra, kad pas mane namuose šviesos daugiausiai ant palangės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 09 19, 17:54)
mano naujausi sedevrai biggrin.gif

Wow wub.gif

ACIU visoms, kas pastebejot mano foto ir berniuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 19, 18:47)
as vis su augmenija rolleyes.gif

Roze grazi, bet ta balta ryski saule virs jos tai man siek tiek trukdo... svelnesnes jos noretusi.

QUOTE(Maggie @ 2011 09 19, 18:51)
fotkink raw and auto wb, patvarkyk ps ir bus teisingiausiai.

Tai taip, zinau, bet... neidomu gi sitaip ax.gif Nors ismokti fotografuoti balta baltame tikrai nera mano gyvenimo tikslas, taigi nezinau, kiek man dar kantrybes uzteks... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 19 rugsėjo 2011 - 19:12

paluri dvi mergytes grazi foto,tik erdves truksta man smile.gif

Aciu! smile.gif Kitakart bandysiu geriau smile.gif
Cia man kaip vaziuojant masina - greitis 60km/val, o begis vis dar 1 smile.gif)
Atsakyti