Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 09 19, 16:46)
Kike irgi komentavo.  tongue.gif

a jo, persiprasau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 19, 17:39)

vo, sita patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 19, 16:46)

Kike irgi komentavo.  tongue.gif

mano komentarai nepastebimi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 09 17, 19:14)

man šita fainuolė (na, laiptus galima patiesint rolleyes.gif ), tokia šilta, su emocija wub.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 17, 20:24)
Ar paguosiu, jei pasakysiu, kad mano idejos apie tris laikrodzius irgi beveik niekas nesuprato?  mirksiukas.gif Matyt, nera taip lengva ta ideja perteikti...  doh.gif

Jurzole, greičiausiai reikia prie foto rašyt pavadinimą ir nelaukt "supras čia mane ar nesupras g.gif " biggrin.gif

QUOTE(gotte @ 2011 09 18, 09:40)
super, patiko ir mintis, ir įgyvendinimas drinks_cheers.gif

ačiū , gotte, už įvertinimą 4u.gif

Myce, idėja su laikrodžiu labai liuks smile.gif Gal tik išpildymas nelabai patinka 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 09 18, 18:16)
Kad profesionalus fotografas fotografuoja ne tai, ką randa, o suranda ką reikia, todėl nefotografuoja akimis, kai vaikšto be fotoaparato.

rG, ačiū už info smile.gif
aš tai dažnai akimis fotografuoju, kai be fotiko, vadinasi- ne kas....
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 09 19, 18:00)
man šita fainuolė (na, laiptus galima patiesint rolleyes.gif ), tokia šilta, su emocija wub.gif

dekui blush2.gif Man irgi grazi emocija, aplamai, zmogus grazus wub.gif tik gaila, kad nelabai norejo leistis fotografuojama, tai "nepasidazius", tai "nepasiruosus"..kiek pagaudziau kadru, tiek, kartosim cool.gif o tookia proga turejau, nes vaiksciojom po Pakruojo dvara ir aplink ji..As ten pirma karta bet, patikekit manim, kaip ten grazuuu, labai tinkama vieta fotosesijoms, tikrai idomiu dalykeliu yra..

O kaip tu mano foto matai? blink.gif as istrynus albuma, ju niekur nebera..idomiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 19 rugsėjo 2011 - 16:20
QUOTE(Ka @ 2011 09 19, 14:45)
Nu, va. Šviesai atspindėti pasitelkiau į pagalbą veidrodį.  smile.gif

Vaje, kaip graziai balta thumbup.gif Net supavydejau.... lotuliukas.gif

O man tik taip gaunasi... ar bent viena daugmaz gera? Nemelynuoja, negeltonuoja? I plius minus penkis abi telpa, bet iki tobulo skaitmeninio baltumo truksta dar... ax.gif

user posted image

user posted image

Ir kas pikciausia, po visu paaiskinimu vis tiek nesuprantu, ka as ne taip darau... rolleyes.gif Nerandu tinkamo atspalvio balto (arba kaip tik nebalto) lapo? Sviesos neuztenka? Fone kazkas ne taip? unsure.gif
Atsakyti
Grįžau iš darbo, galvoju pailsėsiu, bet įsijungiau SM fotografių skyrelį, tai kur tau, iš kart nagai niežti eiti fotkinti biggrin.gif Bandysiu perfotografuoti laikrodį. biggrin.gif

Man patiko berods Ka pieno stiklinė, taip švariai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 09 19, 16:00)
aš tai dažnai akimis fotografuoju, kai be fotiko, vadinasi- ne kas....

O man vat idomu, kodel profesionalai to nedaro... nebereikia jiems, nes jau atrado tai, ko jiems reikia, zino, ka fotografuoti? Ar tas fotografavimas akimis yra kazkaip "kenksmingas", blasko demesi ir pan., ir todel jie taip nedaro? g.gif Nes as tai taip isivaizduoju, kad kol neradai savo nisos fotografijos pasaulyje, tol tave domina viskas, tai ir ieskai tu kadru visur, su fotoaparatu ar be... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 19, 18:24)
O man vat idomu, kodel profesionalai to nedaro... nebereikia jiems, nes jau atrado tai, ko jiems reikia, zino, ka fotografuoti? Ar tas fotografavimas akimis yra kazkaip "kenksmingas", blasko demesi ir pan., ir todel jie taip nedaro?  g.gif Nes as tai taip isivaizduoju, kad kol neradai savo nisos fotografijos pasaulyje, tol tave domina viskas, tai ir ieskai tu kadru visur, su fotoaparatu ar be...  unsure.gif

profesionalai nedaro ko? Akimis nefotografuoja? Manau fotografuoja. Tik kitaip.
Gali filmą žiūrėdamas karpyti scenas į fotografijas, gali sapnuose fotografuoti, būdama su mylimu žmogumi, visom prasmėm, gali fotografuoti akimis ir t.t. Pradedantys skuba, daro n tokių pat kadrų, net ir fotografuodami akimis. Fotografai iš didžiosios raidės gali apgalvoti viską taip, kad užteks ir vieno mygtuko spustelėjimo, akimis gali sukurti tobuliausią kadrą.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 09 19, 17:31)
profesionalai nedaro ko? Akimis nefotografuoja? Manau fotografuoja. Tik kitaip.
Gali filmą žiūrėdamas karpyti scenas į fotografijas, gali sapnuose fotografuoti, būdama su mylimu žmogumi, visom prasmėm, gali fotografuoti akimis ir t.t. Pradedantys skuba, daro n tokių pat kadrų, net ir fotografuodami akimis. Fotografai iš didžiosios raidės gali apgalvoti viską taip, kad užteks ir vieno mygtuko spustelėjimo, akimis gali sukurti tobuliausią kadrą.

Na jei taip, tai viskas logiska ir suprantama - kuo daugiau patirties (jau nekalbant apie talenta), tuo kryptingesni ieskojimai, tuo maziau blaskymosi...

rG vakar citavo Pozerski, ir buvo tokia fraze:

QUOTE(rG @ 2011 09 18, 17:16)
Kad profesionalus fotografas fotografuoja ne tai, ką randa, o suranda ką reikia, todėl nefotografuoja akimis, kai vaikšto be fotoaparato.
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 09 19, 17:19)
O kaip tu mano foto matai? blink.gif as istrynus albuma, ju niekur nebera..idomiai g.gif

Turbūt buvo seniau atėjusi paskaityti pradžiamokslio ir tada tavo nuotrauka buvo išsaugota jos naršyklės istorijoje (cache vadinamam), bet nesijaudink, ilgai nebus ten, manau. Kas kažkiek laiko naršyklė valo šitą dalyką pas save. mirksiukas.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 19, 18:02)
Vaje, kaip graziai balta  thumbup.gif Net supavydejau....  lotuliukas.gif

Heh, nėra čia ko pavydėti. biggrin.gif

Man tavo gėlėms norisi kitokio kampo. Šiaip balta, gerai. Antra geresnė už pirmą. smile.gif

Dėl fotografavimo akimis, tai aš dažnai tai darau. Žiūrėdama filmą, eidama kur nors, stebėdama savo žmogų ir t.t. Ir vis galvoju, ooo, čia būtų puikus kadras, kokia šviesaaa! ohmy.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 19 rugsėjo 2011 - 17:45
mano naujausi sedevrai biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o cia mano pasididziavimas thumbup.gif jus net neisivaizduojat kaip sunku toki pagauti, kai du lasai ore susiduria. cia kiekvieno profo tikslas. tik man dar tokie grazus nesigauna kaip pas juos

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 18, 10:50)

Baltas baltame. Ar gerai?  unsure.gif Man atrodo, kad lyg truputi rausva... bet tas ciklamenu baltumas ir yra su trupucio rausvo atspalvio, tai nezinau, ar cia brokas, ar normalu  g.gif

neblogas bandymas 4u.gif

QUOTE(Myce @ 2011 09 18, 11:11)
Laikrodžių temai  smile.gif  Šiandien baigės photoshop'o galiojimas...  unsure.gif  doh.gif

paprasta, bet kabina smile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 09 18, 13:30)
antroji man patinka rolleyes.gif

aciukas 4u.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 09 18, 17:20)

idomu kodel flircke spalvos kitokios nei cia? ten daug ruzavesne g.gif

man fainesne spalva, kur flickr'e ir beje, labai mielas pumpurelis
Atsakyti