Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 19, 13:16)
Su trumpesniu islaikymu nebebutu to "silkinio vandens" efekto. Kiek teko skaityti (pati nebandziau dar), tokios nuotraukos geriausiai gaunasi, kai yra maziau sviesos - seselyje, prietemoje, arba apsiniaukusia diena. Lauksiu tolesniu eksperimentu  mirksiukas.gif

Ir reika trikojo... Bet toje vietoje butu be sansu ji pasistatyti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 19, 12:33)
o! RG klonas biggrin.gif

originalumu as nekvepiu smile.gif
Atsakyti
Man labai patinka sviesios nuotraukos. Vis bandau padaryti sviesesnes, bet sikart turbut jau persistengiau. Ar ne?...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 19, 11:07)
cool. bet ore kabo, truksta man pagrindo shvelnaus. as gal bandyciau kirpt puse, gaila erdev mazhoka, manau puse stiklines idomiai ziuretusi. jb idomiai ziuretusi as well. patinka man tavo nuotraukos.

Bandysiu šiandien geriau įgyvendinti. smile.gif Pieno dar yra. biggrin.gif

Man smagu, kad patinka. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 19, 11:32)
o kaip matai jog dega?  smile.gif

man kai pasako, jog dega tada "ciumpu" nuotrauka ir nesu i Digital Photo Professional, ten paziurau su  Highlight alert, jeigu kadre yra isdegusiu vietu, iskart tos vietos nusidazo raudonai. Sviesindama kadra visa laika ijungiu, jog matyciau ar neatsiranda isdegimu. Baigusi visus koregavimus vel leidziu per ta programele. Tad po to isties buna keista, kai kazkas pastebi isdegimus.  blush2.gif

per PS gali ta pati patikrinti wink.gif

QUOTE(paluri @ 2011 09 19, 14:14)
Man labai patinka sviesios nuotraukos. Vis bandau padaryti sviesesnes, bet sikart turbut jau persistengiau. Ar ne?...

sviesumas tai cia geras, tik norisi erdves is desines daugiau,gaila nukirptu mergytes pirsciuku smile.gif
Atsakyti
Nu, va. Šviesai atspindėti pasitelkiau į pagalbą veidrodį. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 19, 15:45)
Nu, va. Šviesai atspindėti pasitelkiau į pagalbą veidrodį.  smile.gif
http://farm7.static...._5d289b054e.jpg

Man labai patinka ir man rodo BALTĄ thumbup.gif

Zirzė -> "cia dar si ta is meeto atkapsciau" patiko labai nuotrauka ir j/b ir tiltas. Gaila, kad iš toliau negalėjai matyt nufotografuoti mirksiukas.gif

paluri -> ne per šviesu, aš dar šviesinčiau mergaites tik be fono. Gaila, kad apkarpyti pirštukai, norisi daugiau erdvės ir man kiek spalvos per ryškios, t.y labai rėkia ryškiai šviesi ružava. Tikrai smagiau atrodytų, jei būtyų iš toliau fotografuota, tada tas keliukas matytųsi geriau. Patiko tiltas dar, tik tiesinčiau, kreivuoja.

Myce - berods tavo laikrdis su piliulėmis buvo??? Labai patiko, įdėja gera, bet man irgi nesinorėtų čia grū9do. Bet pats laikrodis - jėga, bandyk dar perfotografuoti mirksiukas.gif

Alabama -> patiko sūnaus nuotrauka, thumbup.gif spalvotas variantas man labiau prie širdies, nors j/b irgi tvarkingas, gražus, vis suku sau galvą, kaip man išmokti tokį j/b pasidaryti g.gif Labai gražu, pritariu dėl komentaro apie tobulai gražius vaikus, tavo abu tokie mirksiukas.gif

Laukine25 -> žirgo nuotrauka patiko, spalvingumas ir visa kita, man čia grotos labai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 19 rugsėjo 2011 - 14:58
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 19, 15:58)
Man labai patinka ir man rodo BALTĄ  thumbup.gif

bigsmile.gif Džiaugiuosi.
Atsakyti
A. Mamontovas - Aitvarai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 19 rugsėjo 2011 - 15:40
Ka, kaip gražu 4u.gif thumbup.gif .
Aš užleidau visai savo naujai atrastą pomėgį, tiksliau nebespėju per darbus verysad.gif .
Atsakyti

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 19, 15:58)

Zirzė -> "cia dar si ta is meeto atkapsciau" patiko labai nuotrauka ir j/b ir tiltas. Gaila, kad iš toliau negalėjai matyt nufotografuoti  mirksiukas.gif

o, vienintelis komentaras smile.gif dekui tau, kad pastebejai 4u.gif

Ka, vis zaidi su balta spalva? rolleyes.gif man aptinka tavo bandymai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2011 09 19, 16:42)
Ka, kaip gražu  4u.gif  thumbup.gif .
Aš užleidau visai savo naujai atrastą pomėgį, tiksliau nebespėju per darbus  verysad.gif .

bigsmile.gif
Aš negaliu užleisti šito pomėgio. Turi bent kažkas teikti džiaugsmo, nuimti stresą. smile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 09 19, 16:42)
o, vienintelis komentaras smile.gif dekui tau, kad pastebejai 4u.gif

Ka, vis zaidi su balta spalva?  rolleyes.gif man aptinka tavo bandymai rolleyes.gif

Kike irgi komentavo. tongue.gif

Jau pasižaidžiau. Vėliau dar ką gal sugalvosiu. Bet šiam kartui gana. smile.gif Smagu girdėti, jog aptinka. biggrin.gif
Atsakyti