Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na o kaip kitoms spalvos? Zinau, jog pabodes tas sviesumas. Buvau ir kitokiu variantu padarius, bet merghaite dar jaunute- vaikas ir tos spalvos man per tamsios, per grieztos pasirode, ir vel palikau taip kaip visa laika- sviesiau. blush2.gif
Atsakyti
ai, nusprendziau maziau sneket
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 19 rugsėjo 2011 - 10:53
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 19, 10:46)
gal ne smile.gif visu kompai skirtingai rodo. ir nereik nuolat tu laptopu kaltint. tik susireguliuot bent kazkiek...

ir siaip as nieko blogo pries isdegimus neturiu. bet ziurint, aisku, kur jie.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 19, 10:46)

Man irgi butu i nauda.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 19, 11:46)

o! RG klonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 19, 11:40)
Na o kaip kitoms spalvos? Zinau, jog pabodes tas sviesumas. Buvau ir kitokiu variantu padarius, bet merghaite dar jaunute- vaikas ir tos spalvos man per tamsios, per grieztos pasirode, ir vel palikau taip kaip visa laika- sviesiau.  blush2.gif

Portretukas gal kiek per melsvas... Su skėčiu gal kiek per žalsva...
Šviesumas nemaišo, nors ir dėl spalvų neturiu griežtos galutinės nuomonės. Pastebėjimas/klausimas - jau tokia lygi lygi ir šviesi merginos veido oda, iš tikrųjų taip ar dėl šviesumo susilygino veido "faktūra"?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 19, 11:30)
Susimusam: biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 18, 19:45)
siaip:@)

Man labai grazu. Toks svelnumas, ramybe sklinda is tos nuotraukos. Tik zalias fonas man kliuva, bet tik siek tiek, nes veidelis iskart visa demesi prikausto. O nuo tos nuotraukos, kuri tave ikvepe, tavosios nuotaika skiriasi taip labai, kad man visai nesinori ju lyginti...

QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 18, 23:23)
O mano va tokia:

Susitaikęs.
Su saule. Su vėju. Su darbu kai to nesinori. Su meile ir numatytu palikuonių skaičiumi. Su maistu tam tikromis valandomis. Su mėgstama ir ne kaimynyste. Su įkyriais lankytojais. Su grotuotu gardu.

Man patinka. Ypac ta liudna akis. Pamaciau sia nuotrauka vakar vakare, kai dar buvo tik pavadinimas idetas, be aprasymo. Mano kuklia nuomone, tiek butu ir uzteke, pagal deviza "less is more" 4u.gif

QUOTE(paluri @ 2011 09 19, 09:53)
Is savaitgalio keliones - keli kadrai.

I pirmaja buvo idomu pasiziureti, nes labai noreciau kada nors taip vandeni nufotografuoti, kaip silkini audekla. Tik sviesos man per daug, dingsta detales.

O povas koks nebaikstus... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 19 rugsėjo 2011 - 11:41
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 19, 12:36)
Portretukas gal kiek per melsvas... Su skėčiu gal kiek per žalsva...
Šviesumas nemaišo, nors ir dėl spalvų neturiu griežtos galutinės nuomonės. Pastebėjimas/klausimas - jau tokia lygi lygi ir šviesi merginos veido oda, iš tikrųjų taip ar dėl šviesumo susilygino veido "faktūra"?

taip is tikruju. ji dar net ne paaugle, o mergaite jaunute, todel veido oda kaip kudikio. smile.gif
Atsakyti

I pirmaja buvo idomu pasiziureti, nes labai noreciau kada nors taip vandeni nufotografuoti, kaip silkini audekla. Tik sviesos man per daug, dingsta detales.

O povas koks nebaikstus... bigsmile.gif
[/quote]

Gal per ilgas islaikymas tuomet, juo labiau, kad sviete saule... Eksperimentuoju smile.gif

Povas beveik naminis, tai nebijo zmoniu. O as jam labai patikau, sekiojo visur is paskos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 09 19, 12:07)
Gal per ilgas islaikymas tuomet, juo labiau, kad sviete saule... Eksperimentuoju smile.gif

Su trumpesniu islaikymu nebebutu to "silkinio vandens" efekto. Kiek teko skaityti (pati nebandziau dar), tokios nuotraukos geriausiai gaunasi, kai yra maziau sviesos - seselyje, prietemoje, arba apsiniaukusia diena. Lauksiu tolesniu eksperimentu mirksiukas.gif
Atsakyti

gal sita geriau? F/29.0, 1/13s, ISO100

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 19 rugsėjo 2011 - 12:21