Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rico @ 2011 09 18, 23:53)
Gotte, laukiam atvaziuojant ir galim londonietes pradet galvot apie meeta  bigsmile.gif man kol kas idealiausi treciadieniai  ax.gif

jėėė drinks_cheers.gif būtinai!!!!! thumbup.gif bus meet'as, aišku, prieš tai kojas reikia bent apšilti rolleyes.gif

Ryt atskrendam bigsmile.gif

laukine, gražiai žirgas pavyko, kadravimas patiko ir spalvos, ryškumo zona - liuks, dėl aprašymo, pritarsiu masėms...vėlgi sutinku su tavim, kad kiekvienas mato savaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 19 rugsėjo 2011 - 08:52
QUOTE(gotte @ 2011 09 19, 09:33)
Ryt atskrendam  bigsmile.gif

Kaip telpat į čemodanus blink.gif biggrin.gif Keliaujant atostogaut, vyras mano garderobą pramėto lotuliukas.gif tai jaučiu ant ilgam man reiktų fūros doh.gif
Atsakyti
Ačiū labai. Man svarbiausia išmokti techninės pusės, kuri galioja visiems ta pati. Nuotraukų interpretavimas yra labai individualus, todėl smagu kam atrodo kaip man ar kam atrodo kitaip.. Gal ne visada reikia rašyti savo mintis po foto, o aplikti žiūrovui atrasti tą nuotaiką pačiam. Čia susimąsčiau. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 19, 08:31)
Ačiū už komentarus.  Man pačiai irgi ji patinka. O dėl pavadinimo ir aprašymo, tai normalu, kad matydami tą patį vaizdą matom skirtingus dalykus.. Aš norėjau ir grotų ir suvaržyto jomis žirgo.. Turiu ir be grotų smile.gif Gal kada įdėsiu daugiau.. Ačiū labai. 4u.gif

na visada bus skirtingu nuomoniu, ar reik pavadinimu/aprasymo prie foto ar ne.. as pati kiek gavus papeikimu del pavadinimu biggrin.gif bet as tiksliai zinau, kada man reik pavadinimo, kada ne. tos kur su pavadinimu, jos man yra ne tik foto.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 19, 08:37)
Kaip telpat į čemodanus blink.gif  biggrin.gif Keliaujant atostogaut, vyras mano garderobą pramėto lotuliukas.gif tai jaučiu ant ilgam man reiktų fūros doh.gif

Mes tik su rankiniu bagažu, visi kiti daiktai jau iškeliavę anksčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 09 19, 09:53)
Mes tik su rankiniu bagažu, visi kiti daiktai jau iškeliavę anksčiau  mirksiukas.gif

Su fūra? hihihi.gif
Atsakyti
Dar tik redagavimo procese... wink.gif Reikia nuomoniu del spalvu... blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 19, 00:23)
O mano va tokia:

nuotrauka labai patiko smile.gif jauciasi susirupinimas zirgelio rolleyes.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 09 19, 10:13)
Dar tik redagavimo procese... wink.gif Reikia nuomoniu del spalvu... blush2.gif

gedos turetum tongue.gif idedi su klausimu ir vos ne ta pacia akimirka isimi, tai tokiu atveju ir klausima galejai istrinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 19, 10:28)
nuotrauka labai patiko smile.gif jauciasi susirupinimas zirgelio rolleyes.gif
gedos turetum tongue.gif idedi su klausimu ir vos ne ta pacia akimirka isimi, tai tokiu atveju ir klausima galejai istrinti  tongue.gif

tai kad neisemus. blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 19, 10:28)
gedos turetum tongue.gif idedi su klausimu ir vos ne ta pacia akimirka isimi, tai tokiu atveju ir klausima galejai istrinti  tongue.gif

man tai rodo..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 19, 09:33)
man tai rodo..

o man nerodo g.gif
Atsakyti
Is savaitgalio keliones - keli kadrai.

Cia su shutter priority (ilgu islaikymu) fotografavau:

user posted image

Upe tarp uolu:

user posted image

Povas, lesantis is mano rankos (kitoj rankoj fotoaparatas ... )

user posted image
Atsakyti