Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 19, 00:23)
O mano va tokia:

Susitaikęs.
Su saule. Su vėju. Su darbu kai to nesinori. Su meile ir numatytu palikuonių skaičiumi. Su maistu tam tikromis valandomis. Su mėgstama ir ne kaimynyste. Su įkyriais lankytojais. Su grotuotu gardu.

aprašymas tai nepatinka. Ta susidariusi lig raukšlė virš akies, man pasakoja gal apie smalsumą ar baimę, būtent to, kas dabar įvyks, ar nerimą, bet ne apie susitaikymą.
Nepatinka, kad grūdamos mintys ir jau nebegaliu žiūrėti savaip, tiesiog paprastai. Jei ką, nesikabinėju. Man ir pavadinimai prie foto nepatinka (apart kelių žmonių, kurie tiesiog randa tą tinkamą, kitaip rodos ir nepavadinsi)
Tos grotos priekyje ir erzina ir ne. Toks kadravimas patinka. Spalviškai taip pat patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 19 rugsėjo 2011 - 06:29
O mano va tokia:

O man patiko labai wub.gif

Pastebėjau, kad kolkas moku pasakyt tik patinka ar ne, komentuoti ir argumentuoti kodėl dar nelabai moku... Arba tiesiog neturiu tokios iškalbos ir nemoku reikšt jausmų ir minčių, kurie užklumpa žiūrint į foto. smile.gif
Atsakyti
O mano va tokia:

Susitaikęs.
Su saule. Su vėju. Su darbu kai to nesinori. Su meile ir numatytu palikuonių skaičiumi. Su maistu tam tikromis valandomis. Su mėgstama ir ne kaimynyste. Su įkyriais lankytojais. Su grotuotu gardu.

geriau be aprasymo. isvis as ji flickr perskaiciau be pirmo zodzio "Susitaikęs". tai visai kitaip nuskambejo, man labiau patinkanciai biggrin.gif neskaitant dar ir paskutinio " Su grotuotu gardu."

o nepatinka gal del to, kad per daug grudama TA "tiesa". o prie sios foto man ta "tiesa" netinka

ai, o foto siaip patinka. nera vau, bet ziurisi ir ilgeliau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 19 rugsėjo 2011 - 07:17
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 18, 18:32)
as tai bandziau puse dienos daryt fokusavimo testus.. lygtais fokusuoja arciau smile.gif paskui puse dienos bandziau fotike pareguliuot. ir vis tiek man viskas ne taip biggrin.gif

Brum, įsigijai kokį naują žvėrį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 09 19, 08:26)
Brum, įsigijai kokį naują žvėrį? g.gif

oi, ne. ta pati kuneli ir ta pati viena objektyva turiu smile.gif tik vakar sumaniau fokusavimo testus pasidaryt. nes visai man nesiseka fokusuot, jei objektas toli.. geriau su muiline budavo biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus. Man pačiai irgi ji patinka. O dėl pavadinimo ir aprašymo, tai normalu, kad matydami tą patį vaizdą matom skirtingus dalykus.. Aš norėjau ir grotų ir suvaržyto jomis žirgo.. Turiu ir be grotų smile.gif Gal kada įdėsiu daugiau.. Ačiū labai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 19, 08:28)
oi, ne. ta pati kuneli ir ta pati viena objektyva turiu smile.gif tik vakar sumaniau fokusavimo testus pasidaryt. nes visai man nesiseka fokusuot, jei objektas toli.. geriau su muiline budavo biggrin.gif

O kas čia per dalykas?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 19, 08:37)
O kas čia per dalykas?

na, parsisiunciau is interneto toki lapa (kaip cia). pasistaciau trikoji ir bandziau sufokusuot i ta vidurine eilute. tai man kaip sioje foto taip sufokusuot nepavyksta. dar problema, kad su 50mm as labai arti negaliu to lapo fotkint. tai vienu zo, atrodo, kad pas mane front focus. nors siaip jei is arti ka fotkinu, tai nelabai as tu fokusavimo problemu ir turiu.. man tik is toliau visai nesiseka ir jei dar keli zmones.. tai va, paskui bandziau fotike padaryti ta fokuso kalibravima, taciau vis tiek i ta eilute nepataikydavau taip tiksliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 09 19, 08:28)

"kuneli" biggrin.gif
testuosiu ir aš reiškias, nes man su fokusu nesekasi.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

grįžau tuščiomis biggrin.gif taip gerai paatostagavau savaitę kaime, pailsėjau nuo visko, tiek nuo fotografijos, tiek nuo interneto, tiek nuo savo vyro, tiek nuo savo vaiko, nors ir buvau kartu su juo visada biggrin.gif tiesiog toks gerietis jis buvo, kad nepamenu kada taip gerai man buvo biggrin.gif net knygai lako paskaityti buvo thumbup.gif žodžiu, mėgavausi rudienio ramybe rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 18, 23:23)
O mano va tokia:

aprašymo net neskaičiau(nelabai turiu kantrybes) ir pasirodo gerai. Spalvos man labai, net nulekiau pažiūrėt su kokiu objektyvu čia fotkinta blush2.gif
Nus dabar jau lauksim daugiau kad prisišnekėjai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 19 rugsėjo 2011 - 08:16
Laukine, o man butent kaip tu rasai.Beje, pirma ziurejau nuotrauka, po to tik teksta.Nezinau, kaip ten ka rauksle kam sako, bet ta verianti liudna akis...
Atsakyti