Labas rytas
Noriu miego...Smagu kad šildymas pagaliau jau įjungtas Kas kavos?
QUOTE(0rchideja @ 2011 10 20, 12:11)
va kaip tik užsikaičiau puodelį viena miega tai kaip ir ramuma
Laba laba, as jau 3 puodus patvarkiau, kol Jus issikrapstet, brangiosios.
Kauno mera atstatydino
Kauno mera atstatydino
QUOTE(Tindirindiriuška @ 2011 10 20, 11:41)
va kaip tik užsikaičiau puodelį viena miega tai kaip ir ramuma
Pas mane irgi mažiukas miega Aš interneto platybėse skraidau
Mes vakar žiūrėjome darželyje vaikų vaidinimą "Grybų karas", tai dar ir dabar akyse vaizdas išdygsta...
QUOTE(faustluk @ 2011 10 20, 12:12)
Kauno mera atstatydino
Kuo nusidėjo ?
Labas labas
Mūsų daržely vakar vyko labai šauni rudenėlio šventė
Mūsų kuklūs darbeliai parodėlei
Tiek trumpai apie mus . Bėgu kuopt balkoną kol mažiukas miega.
kokie pasipuošę vaikučiai
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 10 20, 12:35)
Labas labas
Graaaaazi muuuususss seimyyyyyneeeele siandien susirinko
Einu sportotj pagal nauja programa
smiltpeliuke foto nereali O jau mamytės kudumas Net nepasakyčiau kad tris vaikelius augini
Na mano laikas bėga nenustojamas, tik susizgraibiau o jau ir pietūs, šiandien kaip niekad nieko nespėju, gal todėl kad penktadienis Savaitgalį planų įpatingų nenusimato, bet gal ką sugalvosiu, nesinori namuose sėdynėti
Kaip jūs laikotes?Kokie savaitgalio planai?
labukas
Na mano laikas bėga nenustojamas, tik susizgraibiau o jau ir pietūs, šiandien kaip niekad nieko nespėju, gal todėl kad penktadienis Savaitgalį planų įpatingų nenusimato, bet gal ką sugalvosiu, nesinori namuose sėdynėti
Kaip jūs laikotes?Kokie savaitgalio planai?
labukas
smiltpeliuke, kokia grazi seimyna! noreciau ir as kada nors trecio
Ziuriu, naujienom nesialinat
Vis judint reikia
Laaaaabas ryyyytas? Gal kas norit mokintis vokieciu? Mama isvaziuoja i Vokietija, savo mokinukus perdave. Tai bus proga gramatinius pavadinimus prisimint
Vis judint reikia
Laaaaabas ryyyytas? Gal kas norit mokintis vokieciu? Mama isvaziuoja i Vokietija, savo mokinukus perdave. Tai bus proga gramatinius pavadinimus prisimint
QUOTE(faustluk @ 2011 10 25, 10:08)
Ziuriu, naujienom nesialinat
Vis judint reikia
Vis judint reikia
noriu,nes is vokieciu kalbos kuria mokiausi mokykloje prisiminimai menki.aplamai noriu mokytis o ka mokini vokiskai Faustluk?