QUOTE(faustluk @ 2011 10 14, 11:24)
Tavo dicke, tai kaip mano mazoji
Tik maniske dar nei karto nebuvo atsikelus sausu pampiu. Sesei lygiai 2m nuemiau pampersa nakciai ir vis dar zaidziam. Gal rimtai nesukt galvos ir det tas sauskelnes? Mazajai...a?
Faustluk, pritariu
smiltpeliukei - Luknei dėk dar sauskelnes ir nesuk galvos - mano patirtis tokia: didžioji iki 2,5 m. su sauskelnėm miegojo (dieną išbūdavo nuo 1,8 m. be sauskelnių), vidurinėlė nuo 1,8 m. be sauskelnių naktį (dieną - nuo metų atsisakėm), o mažė dabar dieną jau be sauskelnių (bus jai 2 lapkritį), o naktį dedam - ir tik vieną rytą kol kas atsikėlė sausiu pampersu. Dėl Faustos net nežinau ką patarti - man homeopatija prie širdies, hormonams nepritariu
Werte -
Labai gaila, kad TB nesupranta, ką jaučia pirmagimis, gimus antram leliukui
Jei tave tai paguos, mano didžioji lygiai taip pat reagavo, gimus sesei - apie pusmetį vargom, tik man buvo lengviau, nes MB labai kantriai ir švelniai ją ramindavo naktimis - o dar krūminių dantukų dygimas prisidėjo
. Žodžiu, apie pusmetį ji klykdavo naktimis - kažkur po pusvalandį kiekvieną naktį - scenarijus būdavo tas pats - verkia, neprisileidžia artyn, paskui jau leidžiasi nešiojama, užmiega ant rankų. Homeopatiniai raminamieji nelabai mums padėjo - viskas susitvarkė, kai mažoji paaugo ir ėmė abi bendrauti, žaisti
Kantrybės tau ir TB