Įkraunama...
Įkraunama...

Pametinukai gražuoliukai :)

QUOTE(werte @ 2011 10 08, 14:08)
Sveikui, priimkit ir mane i savo tarpa. Esu neseniai iskepta pametinukiu mamyte smile.gif Kyla begales klausimu. Viena is ju, kaip 1.5 metu mazylei padeti susitvarkyti su emocijom, zinom ane su paciom geriausiom, susijusiom su pries menesiuka atsiradusia sesyte. Man vaikas nakti kriogdamas keliasi ir reikalauja imti ant ranku, jei eina prie lovyes tetis tai uzisterikuoja iki pamelinavimo ir drebejimo, kol neateinu as. Tada uzmiega. Taip gaila vaiko. Manau kad isaugsim visa tai su laiku, bet gal jus is savo patirties ka galit man papasakoti ar patarti? Siuo metu mano veiksmai tai apsisarvavus kantrybe nakti (buna kad kas 15 minuciu) begti iki "dickes"l loveles ir ja raminti.

Maniau kad maziuke gimusi trugdys vyresnei miegoti, o gavosi atvirksciai, maze miega kaip uzmusta naktimis, o vyresne savo kaukimu ja zadina. Suprantu, kad cia nesaugumo jausmas kazkoks pas vaika atsiardo, ypac po to kai savaite manes namie nebuvo, nes gulejau potologiniame, o po gimdymo dar ir teko su maziuke paguleti nes infekcija buvo jai sad.gif Liudna kad taip, bet dabar is paskutiniuju stengiuosi, kad tik vaikas griztu i normalias vezias

pas mus panašiai buvo.Atsiradus mažiukui,vyresnėlis tada buvo 1m.3 mėn. irgi išgyveno didžiulį pavydą.Kai maitindavau mažąjį krūtimi būtinai ant kito kelio turėdavau laikyti ir didesnį,nes jei tėtis tuo metu bandydavo jį kuom nors sudominti kildavo dar didesnės isterijos.taigi nutariau,kad ir maitindama laikysiu abu ir migdysiu vieną prie krūties,kitą irgi šalia savęs.Ir kurį laiką taip ir elgėmės,matyt vaikui to reikėjo,paskui palaipsniui kažkaip turbūt pamatė,kad mama niekur nedings,pamaitins broliuką ir vėl bus kaip buvę,tai jau ir nebesiropšdavo ant kelių,o mieliau nueidavo žaisti su vyresnėmis sesėmis ar broliu arba tėčiu.Na su miegu dar ilgai miegojom keturiese,man būdavo patogu naktį mažių įsimest pas mus į lovą,maitinau iki 1,5m.tai ir vyresnysis nors iš vakaro užmigęs būdavo pernešamas į savo lovą,bet jei prabusdavo tai ateidavo vėl pas mus.dar iki dabar vakarais visi 5 į mūsų lovą susirango,mėgstam kartu tv pažiūrėt,o mažiukai kartais paryčiais vis dar ateina pas mus.Na ką padarysi,reikia matyt vaikam to.Kai pagalvoji kaip greit jie užaugs ir paskui jau neprisiprašysi,kad ateitų pagulėt šalia
Atsakyti
werte, gal jurgix paklausyk. As irgi taip daryciau. Pas mus TO nebuvo, bet TAI yra dabar tik pazensgusiuju lygmenyje:oh

SKAITOM TEKSTA, KURIS TESIASI APIE 10 DIENU NUO 18:00 IKI 20;30 TAI TIKRAI, NORS IR MEISTRISKAI GALVOJAMI IV. UZSIEMIMAI

- AS MERGAITE, TU BERNIUKAS. Neeeeeee, as ne berniuuuuukas. Maaaaama, L. sako, kad as berniuuuuukas. (bliovimas) po pusvelandzio veikeju vardai keiciasi, bet scenarijus zodis i zodi
- AS DIDELE, TU MAZA, LIA LIA LIA. Maaaaama, L. sako, kad as maza (bliovimas)po pusvelandzio veikeju vardai keiciasi, bet scenarijus zodis i zodi
- CIA MANO MAMA. O KUR MANO MAMA (bliovimas) po pusvelandzio veikeju vardai keiciasi, bet scenarijus zodis i zodi
- CIA MANO VIETA, LIA LIA LIA. O KURT MAAAAANO VIETA? (bliovimas)po pusvelandzio veikeju vardai keiciasi, bet scenarijus zodis i zodi

Uzsirasiau i seimu.lt 5men kursus. nes sedatif neveikia, aiskinti beprasmiska, raminti jau neberaminu, bartis jau nebesibaru, iseinu i kita kambari, veikejai eina su scenarijum is paskos, metu savo klasikine fraze "Nemylit mamos" . Viskas. Stogas mano ties Kaliningrado siena

P.S. veikeju amzius zr. liniuote doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo faustluk: 10 spalio 2011 - 10:27
Faustluk, nepyk, bet lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Ir tuo pačiu viskas taip pažįstama iki kaulų smegenų, kad net širdį paglosto žinant kad ir pas kitus panašiai lotuliukas.gif .
Atsakyti
Baisu pagalvot kas laukia blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mus tokiu nesamoniu nera,buna kad pasipyksta,pasimusa,bet susitariam graziuoju.lukas pas mus labiau kresti sunybes,bet suvaldau ir ji.
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 10 10, 12:08)
Faustluk, nepyk, bet  lotuliukas.gif   lotuliukas.gif   lotuliukas.gif . Ir tuo pačiu viskas taip pažįstama iki kaulų smegenų, kad net širdį paglosto žinant kad ir pas kitus panašiai  lotuliukas.gif .

aha, Tau juokinga. Bet man tai ne. Mano sesers merginos irgi ramiai gyvena. Ten pakeltas balsas retenybiu retenybe. O maniskes energiju kamuoliai.

Ai, dar nepaminejau, kad kaimynas is apacios kersydamas uz merginu sokinejimus, begiojimus beldzia 23:30 iki 00:30 kas 15-20 min. iki kol iseina i naktine pamaina. Dienos metu, jis miega, o maniskes, aiku, soka balerinomis su visai nebaleriniskais suoliais, ant batuto sokineja, gaudynes, ropojimai. Tai jis mums kersina. 30 m pacanas bukaprotis. Tai reikia cia dar paminet, kad as savo merginas i tarpus turiu apramint vardant kaimyno miego. Jos ne is tu, kurios zaidzia su lelytem ar piesia puse dienos. Nea lotuliukas.gif
Ramios buvo kol vaiksciot nemokejo. O dabar TEMPERAMENTAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo faustluk: 10 spalio 2011 - 11:58
QUOTE(faustluk @ 2011 10 10, 13:56)
aha, Tau juokinga. Bet man tai ne. Mano sesers merginos irgi ramiai gyvena. Ten pakeltas balsas retenybiu retenybe. O maniskes energiju kamuoliai.

Ai, dar nepaminejau, kad kaimynas is apacios kersydamas uz merginu sokinejimus, begiojimus beldzia 23:30 iki 00:30 kas 15-20 min. iki kol iseina i naktine pamaina. Dienos metu, jis miega, o maniskes, aiku, soka balerinomis su visai nebaleriniskais suoliais, ant batuto sokineja, gaudynes, ropojimai. Tai jis mums kersina. 30 m pacanas bukaprotis. Tai reikia cia dar paminet, kad as savo merginas i tarpus turiu apramint vardant kaimyno miego. Jos ne is tu, kurios zaidzia su lelytem ar piesia puse dienos. Nea lotuliukas.gif
Ramios buvo kol vaiksciot nemokejo. O dabar TEMPERAMENTAS

ir nepabosta kaimynui lotuliukas.gif nesupras kol savo vaiku netures rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 10 10, 12:56)
O maniskes energiju kamuoliai.

Jos ne is tu, kurios zaidzia su lelytem ar piesia puse dienos.

Bet juk tu nesistebi, ar ne wink.gif? Tu pati esi toooks energijos užtaisas, kad tavo postai veržte veržiasi iš SM rėmų ir kompiuterio ekrano lotuliukas.gif 4u.gif .

Maniškiai, galima sakyt, iš tų biggrin.gif . Bet ir tai mano akimis žiūrint cypimo ir peštynių netrūksta. Ramiausiai žaidžia tada, kai būna atskirai, o kartu žaisžiant tai oi visko būna biggrin.gif . Dauginu saviškių elgesį iš 10 ir bandau įsivaizduot kaip jūs gyvenat ohmy.gif doh.gif .

Jums reikia įsirenginėti nuosavą namą SKUBIAI.
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 10 10, 15:05)
Bet juk tu nesistebi, ar ne wink.gif? Tu pati esi toooks energijos užtaisas, kad tavo postai veržte veržiasi iš SM rėmų ir kompiuterio ekrano  lotuliukas.gif  4u.gif  .

Maniškiai, galima sakyt, iš tų  biggrin.gif . Bet ir tai mano akimis žiūrint cypimo ir peštynių netrūksta. Ramiausiai žaidžia tada, kai būna atskirai, o kartu žaisžiant tai oi visko būna  biggrin.gif . Dauginu saviškių elgesį iš 10 ir bandau įsivaizduot kaip jūs gyvenat ohmy.gif  doh.gif .

Jums reikia įsirenginėti nuosavą namą SKUBIAI.

kaimyna "patvarke" bobulytes, kurias as labai myliu. Cekavos kabo ant langu, pletkus megsta, bet labai mielos, gerietes. Tai gi jos irgi po savo serialu prabunda nuo to kaimyno (jos is kazkur zino, kad jis vaiku turet negali cool.gif , nes vaikysteje persirgo, matai, meningitu) Viska jos zino lotuliukas.gif

SM, o Tu galvos del to nesuki, kad jie pesasi? As kazkaip cia bandau ezoterinem tiesom uzsiimt: as su sese irgi nesutariau, o ir dabar taska galutini padejau po Graikijos. Skaudi tema, bet ka darysi, ne visos seses buciuojasi. MAno mama su savo pametine sese tik ant senatves suejo...TAi su vyru bandom visaip lipdyt, is savu klaidu mokintis, kad taip nebutu, kaip pas mane...Is kitos auklejamosios-psichologines puses mastau: L. jau igavo samoninguma, supranta savaji AS, savo zodzio reiksme, F- jaucia konkurencija, bando uzsiimt savo vieta po saule. Delto tokios pajutynes ir retos zaidynes kartu. Gal toks tarpsnis, amzius. Paskui kaip Zvonke draugaus viena su kita (cia mano svajone butu va, taip sitaip su sese gyvent...) O ka Tu manai?

Tai va, mezgu minti su seima metams i Vokietija padirbet, kad namo vidu isirengtume...NA, avantiura for fan, juolab, kad ir vyras ne stabdis, mestu savo klientus. Vaikai, sakau, kalba ismoktu...Mazu pazystat seseliu, diplomuotu daktaru, norinciu dirbt Vokietijoj? Turiu adresa, kas idarbina cool.gif Musu mociute jau po 3sav islekia, bet ji kalba super duper moka, tai socialinio darbo nedirbs, organizuos ukio darbus cool.gif Zodziu, jei gerai mokes (ne taip kaip musu mociutei 1200 eur su gyven.plotu), tai gal ir varysim
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vel tyla.As tai isvis nuotaikos neturiu,mazoji koseja labai,bijau kad vel neatkristume po ligonines.Didzioji sloguoja jau koki menesi ir niekaip nesibaigia.Taip,kad tas ruduo man visai nepatinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 10 10, 15:28)
ne visos seses buciuojasi.

bet man vistiek atrodo, kad daug ka snuo tevu priklauso. Kai atsiranda antras vaikas, pirmam staigios meiles kaip kad tevam neatsiranda. ji ateina (arba ne) pamazu. Manieji (2 ir 4 metai) nesusikalba ir tiesa pasakius jauciu konkrencija is dyckes puses, nors tokio kaip pagrindo nera. Visada stengiames viska padalinti polygiai, net sakyciau kartais vyresnioji labiau lepinama buna, bet kuo daugiau demesio ji gauna, tuo labiau nori ir visada pabrezia, kad va brolis nemoka kaip ji, brolis ta ir ana padare negerai ir nesidziaugia, jei jam kazkas pasiseka, ka nors nuveikia. Sunku man siuo klausimu, stengiuosi kazkaip spresti, bet kolkas konkurencijos jausmas pas vyresnele nemazeja...

sveikos 4u.gif noreciau prisijungti ir as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 10 10, 16:28)
Delto tokios pajutynes ir retos zaidynes kartu.

Va šitoj vietoj vis tik mano ir tavo vaikai skiriasi. Na visko būna - pasierzina, pasicypina, specialiai paprovokuoja ginčą, bet tikrai dažnai žaidžiai labai gražiai kartu. Na ir apskritai iš daugelio situacijų matosi kokie jie vienas kitam svarbūs ir vienas kitu rūpinasi. Mes, tėvai, iš savo pusės taip pat labai stengiamės puoselėti jų gražius tarpusavio santykius. Nežinau kaip kas gyvenime susiklostys, bet kol kas pagrindo nerimui dėl jų tarpusavio santykių neturiu, visos peštynės, mano akimis žiūrint, yra sveikų broliškų / seseriškų santykių rėmuose smile.gif.
Atsakyti