Saunuole tai saunuole, bet man tuoj pat iskyla visi auginimo niuncai...
Taip kaip gyvenu sia savaite po atostogu- trecio nenoreciau. Gal cia koks menulis veikia? Laukiu panu is darzelio, o uztenka pravert duris: asaru pakalne del skecio. Paskui asaru pakalne, kuri sedes mamai ant keliu, paskui vel zyyyyyzimo, kodel mama telefono neduoda, paskui vel bliovimas, kad Actimel tik po du geriam. Baisu! O jei taip 5... Nuo 17:30 iki 21:00 pas mus sia savaite karo laukas su verkimais. O jei taip 5???
QUOTE(faustluk @ 2011 10 04, 13:04)
Saunuole tai saunuole, bet man tuoj pat iskyla visi auginimo niuncai...
Taip kaip gyvenu sia savaite po atostogu- trecio nenoreciau. Gal cia koks menulis veikia? Laukiu panu is darzelio, o uztenka pravert duris: asaru pakalne del skecio. Paskui asaru pakalne, kuri sedes mamai ant keliu, paskui vel zyyyyyzimo, kodel mama telefono neduoda, paskui vel bliovimas, kad Actimel tik po du geriam. Baisu! O jei taip 5... Nuo 17:30 iki 21:00 pas mus sia savaite karo laukas su verkimais. O jei taip 5???
na taip buna ir mums tokiu dienu,kad visiems vienu metu kas nors atsitinka ,ar nuotaikos nekokios ar siaip pervarge per diena .tai tada jo,pagalvoju kaip butu su vienu,turbut tylu-ramu.bet paskui pas juos tos nuotaikytes taip geritai pasikeicia ,kad uz keliu minuciu jau ziuriu ir galvoju kaip smagu,kad vis tik ju tiek daug
Laba
Foto vaikučių visų nuostabios
jurgixe malonu susipažinti Smagu auginti daug vaikučių nors vakarais pavargsti ir krenti iš nuovargio po dienos lakstymų, zyzimų, džiaugsmų ir klėgesių, bet kita vertus daugiavaikė šeima - nepakartojama vertybė Mano panelės jau keliauja į darželį, stebiuosi bet kerėtoja nė ašarėlės nepraliejo, priprato Ko daugiau tik ir reikia
Jei yra tarp mūsų pedagogų, SU MOKYTOJŲ DIENA DIDŽIAUSI SVEIKINIMAI
Foto vaikučių visų nuostabios
jurgixe malonu susipažinti Smagu auginti daug vaikučių nors vakarais pavargsti ir krenti iš nuovargio po dienos lakstymų, zyzimų, džiaugsmų ir klėgesių, bet kita vertus daugiavaikė šeima - nepakartojama vertybė Mano panelės jau keliauja į darželį, stebiuosi bet kerėtoja nė ašarėlės nepraliejo, priprato Ko daugiau tik ir reikia
Jei yra tarp mūsų pedagogų, SU MOKYTOJŲ DIENA DIDŽIAUSI SVEIKINIMAI
Oho, koks senbuvių sugrįžimas ! Ir uzniukas, ir dvynka pasirodė . Nuotraukytės visų labai mielos, jau nepajėgsiu net visų ir pakomentuot . Uzniuk, tamstos bernai kaip užaugę ! Dvynka, kaip laikotės, gal turi kokį darbuką? Jūsų tėvelis ten pat?
Jurgixe, kaip faina 5 vaikučiai ... Pamačiusi tokį skaičių vaikų pirmiausiai įsivaizduoju labai jaukų šurmulį namie, tik po kurio laiko ir apie kitą medalio pusę pagalvoju, į ką tas šurmuliukas kartais išauga . Faustluk, nebūtų taip kad visi penki vienodai zyztų ir bliautų, juk amžiaus skirtumas yra, va į jurgixės vaikus pažiūrėjus, turbūt dvimetis ir trylikametis skirtingai zyzia .
Jurgixe, kaip faina 5 vaikučiai ... Pamačiusi tokį skaičių vaikų pirmiausiai įsivaizduoju labai jaukų šurmulį namie, tik po kurio laiko ir apie kitą medalio pusę pagalvoju, į ką tas šurmuliukas kartais išauga . Faustluk, nebūtų taip kad visi penki vienodai zyztų ir bliautų, juk amžiaus skirtumas yra, va į jurgixės vaikus pažiūrėjus, turbūt dvimetis ir trylikametis skirtingai zyzia .
Dvynka, kaip šaunu kad darbuojiesi ir kad esi patenkinta savo darbu . Kaip panelių paauglystės reikalai, susikalbat dar ?
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 10 05, 23:06)
Dvynka, kaip šaunu kad darbuojiesi ir kad esi patenkinta savo darbu . Kaip panelių paauglystės reikalai, susikalbat dar ?
saunu,kad darbuojuos,tik maza tu valandeliu
visai neblogai mums ta paauglyste ,susikalbu,santykiai tikrai geri
kaip taviesiems darzelyje sekasi?
labas rytas
Sveikos pametinuku mamytes
As su savo maziuke siandien is ligonines gryzom,atsidurem ten nakti is sestadienio i sekmadieni.
Vienas kosmaras pasibaige,laukia kitas.Per viena liga pamatem,kad yra pas vaikuti kitokiu negerumu Vyksim ateinanti ketvirtadieni i kmuk pas vaiku chirurga konsultacijai
As su savo maziuke siandien is ligonines gryzom,atsidurem ten nakti is sestadienio i sekmadieni.
Vienas kosmaras pasibaige,laukia kitas.Per viena liga pamatem,kad yra pas vaikuti kitokiu negerumu Vyksim ateinanti ketvirtadieni i kmuk pas vaiku chirurga konsultacijai
paveluotai, bet dedu
Papildyta:
labai intensyviai pradejom mastyt apie...isvykima su seima i Vokietija 1 metams Kol kas darbu cia nerandu, vyras- pasiraso nutraukt savo visas indv.veiklas. Vaikams sunkiau gal su darzeliu, bet vokiskai ismoks. Namo vidu juk reik isirengt
Vakar iki isnaktu svarstem, o kas jei imam ir traukiam "for fun".
labai noreciau buti krepsininko zmona Gyvenciau vis kitur...Ech..Bet jei taip butu, aisku, kad noreciau kitaip.
Begu sportotj ir paskui i kaima
Papildyta:
labai intensyviai pradejom mastyt apie...isvykima su seima i Vokietija 1 metams Kol kas darbu cia nerandu, vyras- pasiraso nutraukt savo visas indv.veiklas. Vaikams sunkiau gal su darzeliu, bet vokiskai ismoks. Namo vidu juk reik isirengt
Vakar iki isnaktu svarstem, o kas jei imam ir traukiam "for fun".
labai noreciau buti krepsininko zmona Gyvenciau vis kitur...Ech..Bet jei taip butu, aisku, kad noreciau kitaip.
Begu sportotj ir paskui i kaima
Sveikui, priimkit ir mane i savo tarpa. Esu neseniai iskepta pametinukiu mamyte Kyla begales klausimu. Viena is ju, kaip 1.5 metu mazylei padeti susitvarkyti su emocijom, zinom ane su paciom geriausiom, susijusiom su pries menesiuka atsiradusia sesyte. Man vaikas nakti kriogdamas keliasi ir reikalauja imti ant ranku, jei eina prie lovyes tetis tai uzisterikuoja iki pamelinavimo ir drebejimo, kol neateinu as. Tada uzmiega. Taip gaila vaiko. Manau kad isaugsim visa tai su laiku, bet gal jus is savo patirties ka galit man papasakoti ar patarti? Siuo metu mano veiksmai tai apsisarvavus kantrybe nakti (buna kad kas 15 minuciu) begti iki "dickes"l loveles ir ja raminti.
Maniau kad maziuke gimusi trugdys vyresnei miegoti, o gavosi atvirksciai, maze miega kaip uzmusta naktimis, o vyresne savo kaukimu ja zadina. Suprantu, kad cia nesaugumo jausmas kazkoks pas vaika atsiardo, ypac po to kai savaite manes namie nebuvo, nes gulejau potologiniame, o po gimdymo dar ir teko su maziuke paguleti nes infekcija buvo jai Liudna kad taip, bet dabar is paskutiniuju stengiuosi, kad tik vaikas griztu i normalias vezias
Maniau kad maziuke gimusi trugdys vyresnei miegoti, o gavosi atvirksciai, maze miega kaip uzmusta naktimis, o vyresne savo kaukimu ja zadina. Suprantu, kad cia nesaugumo jausmas kazkoks pas vaika atsiardo, ypac po to kai savaite manes namie nebuvo, nes gulejau potologiniame, o po gimdymo dar ir teko su maziuke paguleti nes infekcija buvo jai Liudna kad taip, bet dabar is paskutiniuju stengiuosi, kad tik vaikas griztu i normalias vezias
QUOTE(werte @ 2011 10 08, 15:08)
Sveikui, stengiuosi, kad tik vaikas griztu i normalias vezias
Labuka, na mum taip nebuvo bet ir as gulejau ligoninej, ir dar paskui su vaiku gryzau, tai dickei sokas buvo tai pirma nakti maciau kad nekas bus, nes net mirkset ji man buvo pradejus, tai nuraminimui, viburcol zvakute istaciau, ismiegojo ramiausiai ir kuo tolyn tuo geryn buvo. iprato per savaite. o jum sunkiau, gal kitos mamytes ka patars nzn