Labas SuperBaba ,
Iššoko šita tema mano favorituose, tai net nustebau iš kur ji vis dar pas mane. O pasirodo nuo gegužės mėnesio čia gyvybės nebuvo . Niekam nebeaktualios pametinukiškos temos ? Ar iš senių dar užsuka čia kas nors ? Pasirodo net ir tema mano pačios sukurta . Daugiau kaip prieš metus.. .
žodžiu krizė temoj
na gal vaikai nebeleidzia prie kompo prisesti...
nuo savuju negaliu ne akiu nusukt, nes tuoj susibara- tai ignybia, tai musasi viena kitai, tai dar ko primasto... siaubas kazkoks ir niekaip negaliu suprast kodel... ir sako vaikus aukleti be pliaukstelejimu ir balso kelimu... nu neimanoma, bent jau man...
nuo savuju negaliu ne akiu nusukt, nes tuoj susibara- tai ignybia, tai musasi viena kitai, tai dar ko primasto... siaubas kazkoks ir niekaip negaliu suprast kodel... ir sako vaikus aukleti be pliaukstelejimu ir balso kelimu... nu neimanoma, bent jau man...
QUOTE(didile @ 2013 01 31, 11:58)
na gal vaikai nebeleidzia prie kompo prisesti...
pas mum panašiai, tik be pliaukštelėjimų, bet kartais garsiai uzsirekiu, kad net paciai baisu...bet nebeimanoma kartais susivaldyti bet vistiek tam kart nuima tik tiek...vyras mano sako normalu, mat jis augo 5 vaiku seimoj, o as viena augus...tai baisu kazkaip...dabar jei jau matau kad kazkas vyksta, sakau mamyte iseina i lauka ir pradedu eiti link duru, tai tada abi tuoj uzmirsta del ko pykos..ir sako neik..kol kas taip tvarkomes, bet greit perpras kad ta mama neiseis niekur,reiks kazkaip kitaip suktis
Maniškiai vyresni, bet lygiai taip pat ir erzinasi, ir pykstasi, ir skundžiasi, tai kartais irgi tenka užriaumot . Arba tiesiog sakau, kad man nesiskųstų, arba žaistų gražiai kartu, arba eitų į skirtingus kambarius. Jie, aišku, niekur neina, ir toliau tęsiasi tas pats .
as tai tikrai balsa keliu daznai, jau pavargau graziai kalbeti pati su savim, nes tikrai negirdi rupuzeles... ateina bliaudamos ir viena kita kaltina, tada vel subaru liepiu tuoj pat susitaikyti ir susitaiko, apsikabina ir pasibuciuoja... po 10 min ir vel tas pats...
o kaip su migdymu susitvarkote? ar migdote pacios, ar pasakas sekat, ar paliekat patiems vaikiukams graziai uzmigti?
o kaip su migdymu susitvarkote? ar migdote pacios, ar pasakas sekat, ar paliekat patiems vaikiukams graziai uzmigti?
QUOTE(didile @ 2013 01 31, 18:55)
as tai tikrai balsa keliu daznai, jau pavargau graziai kalbeti pati su savim, nes tikrai negirdi rupuzeles... ateina bliaudamos ir viena kita kaltina, tada vel subaru liepiu tuoj pat susitaikyti ir susitaiko, apsikabina ir pasibuciuoja... po 10 min ir vel tas pats...
darzely be problemu miega nes atskirose grupese, o namie kai buna tai suguldau ir liepiu ramiai guleti, pati knyga skaitau, tai mazdaug pusvalandzio begy uzmiega aisku su visokiai pabarimias. siaip trimetuke jau nebelabai nori uzmigt, sunkiai sekasi, tai bet ir jai problemu nekyla isbuna pilnai be zyzimu iki vakaro, o dvimetuke tai turi nors kiek pamiegot,nes dar ji neisbuna, tai buvo kazkada 10 min tik pamiegojo ir jai sočiai.
Jungiames i jusu gretas sulaukeme mazytes sesutes tarp mergyciu skirtumas 1 metai ir 2 menesiai.
Tvarkomes neblogai, aisku buna dienu kai noreciau nusisauti, bet maniau bus blogiau
Pergyvenau del pilvo, viskas susitrauke dar greiciau nei po pirmo,o svoris atsistate jau visiskai po dvieju savaiciu po gimdymo. Jau dabar tikiuosi nebekris svoris.
Tvarkomes neblogai, aisku buna dienu kai noreciau nusisauti, bet maniau bus blogiau
Pergyvenau del pilvo, viskas susitrauke dar greiciau nei po pirmo,o svoris atsistate jau visiskai po dvieju savaiciu po gimdymo. Jau dabar tikiuosi nebekris svoris.
QUOTE(RENALDA22 @ 2014 10 09, 13:03)
o valio,merginos radau seną temukę, kaip smagu. Tindirindiriuska matau jau trečia leliuką turi?kaip faina...ar pamenat mane dar
aha dar pamenu juo turim bruolį mes smagu namie pas mum dabar tikrai turim visi ką veikti, jaučiuos dabar labai laiminga kaip jūs augat???????????
Sveikos
norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų tarp dukrytės ir sūnelio 1 m. 6 mėn. skirtumas kolkas bandau dar įsivažiuot, atrodo trūksta dėmesio tai vienam tai kitam
norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų tarp dukrytės ir sūnelio 1 m. 6 mėn. skirtumas kolkas bandau dar įsivažiuot, atrodo trūksta dėmesio tai vienam tai kitam