Įkraunama...
Įkraunama...

Pametinukai gražuoliukai :)

QUOTE(vika1986 @ 2012 04 30, 14:26)
Sveikos mamytes, gal galetumet patarti koki pirkt pametinukams vezima? turim Jane firmos traukinuka, bet mano dickis nelabai jame betelpa, galvoju gal dvinuku vezima pirkt kur viens salia kito sedi, kazin ar patogu su tokia didele karieta vazinetis g.gif kaip jus issprendziat sita problemyte?mes l. daug laiko lauke vaiksciodami praleidziame tai vezimo tikrai labai reikia kad susodint du grazuolius doh.gif

o dydysis dar nori sedeti vezime? nenori vaikscioti? na mes tai turejom X-lander vezima ir prie jos pakopa vyresniui vaikuciui...tai mazoji miegodavo ir budavo vezime, o didzioji kai pavargdavo tai uzsilipdavo ant to pakojuko ir vaziuodavome toliau... smile.gif bet dabar turime kita Peg perego kur gale gali atsistoti irgi tai abiem labai labai patinka.. o traukinuku ar to kur salia 2 vaikuciai niekada nesu turejusi tai nzn kaip tan su jais yra.. mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai net neprireikė vežimo pametinukams, ir dabar ateityje, kai gims trečiasis, nereikės. Vaikai jau vaikščioja. Vienintelį kartą buvo situacija, kai Kaziuko mugėje norėjom įsodinti 1,5 metų dukrytę į vežimą, tai ėmėm skėtuką. Tiesa, tą kartą buvom dviese su vyru, tai du vežimėliai mums nesukėlė nepatogumo smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, gal nesupyksit jei prisijungsiu prie pokalbio. 4u.gif kalbant apie vezimukus. as pernai dar sugalvojau toki varianta: padarau gulima padeti, priekyje pasodinu maziuka, o uz nugaros dydesneja. retai kada prireikia, bet labai gerai kai kai pavarksta kojytes ar siaip pavydukas. na zinoma musu karieta su dydeliais ratais tai ar atlaikytu su mazais nezinau
Atsakyti
QUOTE(saulegraza1 @ 2012 05 13, 21:29)
sveikos mamytes, gal nesupyksit jei prisijungsiu prie pokalbio. 4u.gif  kalbant apie vezimukus. as pernai dar sugalvojau toki varianta: padarau gulima padeti, priekyje pasodinu maziuka, o uz nugaros dydesneja. retai kada prireikia, bet labai gerai kai kai pavarksta kojytes ar siaip pavydukas. na zinoma musu karieta su dydeliais ratais tai ar atlaikytu su mazais nezinau

mums irgi teko kelis kartus taip daryti, kai uzeidavo oziukai.. o kaip dukrytem patiko... stugavo abi is laimes... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ten vezimas buvo su dideliais ratais.. dabar karta pameginau i sketuka ikraut abi ir vezt.. na jau galvojau kad subyres... doh.gif doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza1 @ 2012 05 13, 21:29)
sveikos mamytes, gal nesupyksit jei prisijungsiu prie pokalbio. 4u.gif  kalbant apie vezimukus. as pernai dar sugalvojau toki varianta: padarau gulima padeti, priekyje pasodinu maziuka, o uz nugaros dydesneja. retai kada prireikia, bet labai gerai kai kai pavarksta kojytes ar siaip pavydukas. na zinoma musu karieta su dydeliais ratais tai ar atlaikytu su mazais nezinau

As irgi taip esu dariusi 4u.gif Kai mazas dar gulejo lopsyje, buvau nusipirkus kedute, kuri uzsideda ant lopsio - taip vezdavau vaikus kartu 4u.gif Beje, galiu parduoti uz 100Lt O dabar nusipirkau pakoja, tai didzkis jau didelis ir puikiai stovi vezamas.. Nors is tikro dabar jo transporto priemone - masinele paspirtukas biggrin.gif
Papildyta:
..Bet, kazkodel manau, kad vezimas pametinukams butu geris maziesiems wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Susiduriu su tokia problema,niekaip neissirenku vezimelio pametinukams..kokius jus turite,ka galetumete patart? o gal ir parduodat savo nebenaudojamus?
Mano mazius 2011 07 04, o kito leliaus laukiam rugpjuti :-)
Kadangi vaikiukas gims vasaros pabaigoj,tai svarbu dideli pripuciami ratai vezimui,kad pravaziuot per sniega. Ir turim pirkt butinai traukinuko tipo,kitaip netilpsim per laiptines duris.
Atsakyti
Sveiki wink.gif

visus kvieciu rytoj ateiti Cia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 22 gegužės 2012 - 13:45
Labutis doh.gif ,
Norejau paklausti kaip jusu paciu sveikata po dvieju iseiles gimdymu?
Atsiliepe kazkaip? Kaip pilvas susitrauke? Ar ne?
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2012 05 30, 12:30)
Labutis doh.gif ,
Norejau paklausti kaip jusu paciu sveikata po dvieju iseiles gimdymu?
Atsiliepe kazkaip? Kaip pilvas susitrauke? Ar ne?

na man lyg ir viskas tavrkoj.. pilvas beveik grizo i savo padeti, na ir visa kita BEVEIK grizo.. aisku man jau niekada nebus taip kaip buvo, bet siaip normaliai.. tik kad stiju turiu... verysad.gif verysad.gif
bet cia jau niekur nepabegsi... o siaip manau kiekvienai individualiai, nes kitom ne nematyt kad turi vaikuciu... na bent jau keliom pazistamom.. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(didile @ 2012 05 30, 15:11)
na man lyg ir viskas tavrkoj.. pilvas beveik grizo i savo padeti, na ir visa kita BEVEIK grizo.. aisku man jau niekada nebus taip kaip buvo, bet siaip normaliai.. tik kad stiju turiu...  verysad.gif  verysad.gif
bet cia jau niekur nepabegsi... o siaip manau kiekvienai individualiai, nes kitom ne nematyt kad turi vaikuciu... na bent jau keliom pazistamom..  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Na su pirmu nestuke.gif isvengiau as striju, ziuresim kaip bus dabar. Esu smulki, kazkaip svoris po keliu men atsistate, bet labai bijau,kad po antro greito nestuke.gif bus bedu...
Siaip pirmas nestuke.gif buvo sunkus, vaiksciojau kaip su kiausiniu ant galvos doh.gif
Tai dabar baimiu, minciu ivairiu pilna galva... unsure.gif
Atsakyti
Tai kaip pametinukai auga?
jau yra naujai iškeptų mamyčių? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Yra tik senos biggrin.gif
Atsakyti