Įkraunama...
Įkraunama...

Pametinukai gražuoliukai :)

LiLeDoViLe, smile.gif

didile, dėl ligų sutinku sutinku ir dar kartą sutinku... aišku, namuose būtų ramiau tvarkytis su mažyle, išleidus sūnų į darželį, bet visąlaik sėdėti kaip ant adatų, kad nesusirgtų ir mažosios neapkrėstų, tai irgi nekas. Turbūt mažiausiai reikėtų apie save galvot ir nukelti darželį vėlesniam laikui....

Dar nenutuokiu, kaip sutars mano mažiai, bet jei būtų peštukai, tai turbūt irgi nemąstyčiau apie tą pačią grupę... Kita vertus, gal nepažįstamoj aplinkoj tarp kitų vaikų, jų santykiai pasikeistų.

Greičiausiai visi tėvai svajoja apie tai, kaip vyresnysis globos jaunesnįjį, bet ne visi vyresnėliai noriai priima tą "pareigą". Nenorėčiau savo vyresnėliui tokio darbo užkrauti, bet jei matyčiau, kad jam tai malonu ir jis neprašytas to imasi, tai būtų smagiau, jei ir darželyje būtų kartu. Bet tame ir minusą matau - neišvengiamai mano abu vaikai bus gretinami ir nesinorėtų, kad prasidėtų konkurencija tarp jų. Nežinau, gal per sudėtingai į viską žiūriu.
Atsakyti
Na jau ir as pasisakysiu 4u.gif Sveikutes 4u.gif Turim daug patirties su darzeliais, Isleidau savo pirmagime i dazeli 2 metuku, kai mazasis dar buvo leliukas, labai sirgo, abu, todel darem pertrauka ir nevedziau i darzeli iki 3 metuku. Bet ir 3 metuku isvedus sirgo, abu sirgo. Irgi daugiau nejo, nei ejo i darza. Mazaji isleidau beveik 3 metuku (bandem anksciau nuo vasaros kai buvo 2 su kapeikom, bet greit nebevedem, nes net vasaros gale sugebejo susirgti) na kol orai silti, nesirgo, paskui salto sezono metu sirgo. Ejo abu, abu sirgo. Siais metais Jonukui ziema pirmoji darzelyje, tai jis serga daugiau ir smarkiau nei Smilte. O Smilte jau antrus metus normaliai lanko, tai imunitetas daug stipresnis. Beje ji dar ir sportuoja, tai turbut ir tas savo duoda. As manau kad iki 3 metuku, jei yra galimybe, geriausia vaikui buti namie. Is patirties galiu pasakyti, ir ne tik del ligu mirksiukas.gif
Del vedimo i viena grupe, tikrai nevesciau schmoll.gif ir tam rasciau labai daug argumentu 4u.gif
tikiuosi suprasite ka parasiau, nes atrodo labai daug primaliau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumike: 01 balandžio 2012 - 14:46
QUOTE(laumike @ 2012 04 01, 15:45)
Na jau ir as pasisakysiu  4u.gif Sveikutes  4u.gif Turim daug patirties su darzeliais, Isleidau savo pirmagime i dazeli 2 metuku, kai mazasis dar buvo leliukas, labai sirgo, abu, todel darem pertrauka ir nevedziau i darzeli iki 3 metuku. Bet ir 3 metuku isvedus sirgo, abu sirgo. Irgi daugiau nejo, nei ejo i darza. Mazaji isleidau beveik 3 metuku (bandem anksciau nuo vasaros kai buvo 2 su kapeikom, bet greit nebevedem, nes net vasaros gale sugebejo susirgti) na kol orai silti, nesirgo, paskui salto sezono metu sirgo. Ejo abu, abu sirgo. Siais metais Jonukui ziema pirmoji darzelyje, tai jis serga daugiau ir smarkiau nei Smilte. O Smilte jau antrus metus normaliai lanko, tai imunitetas daug stipresnis. Beje ji dar ir sportuoja, tai turbut ir tas savo duoda. As manau kad iki 3 metuku, jei yra galimybe, geriausia vaikui buti namie. Is patirties galiu pasakyti, ir ne tik del ligu  mirksiukas.gif
Del vedimo i viena grupe, tikrai nevesciau  schmoll.gif ir tam rasciau labai daug argumentu  4u.gif
tikiuosi suprasite ka parasiau, nes atrodo labai daug primaliau  blush2.gif

viskas labai aisku... thumbup.gif
tikrai supratau... ax.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gilelele @ 2012 03 31, 23:23)
Sveikos pametinukų mamos! Mano pirmagimiui metai ir 9 mėnesiai, dukrytei 3 mėn su trupučiu, tad esu jūsų likimo draugė biggrin.gif Tikiuosi, nors ir nebūdama aktyvi plepėtoja, retsykiais pas jus užsukti, jei nesate prieš smile.gif O šįsyk norėčiau išgirsti jūsų nuomonę. Artėja laikas, kai vyresnėliui bus metas ruoštis į darželį... Norėčiau jūsų patarimo - ar dar palaikyti didžkį namuose ir į darželį pradėti leisti abu vienu metu, ar vis dėlto ryžtis sūnų į darželį išleisti jau šiemet? Ir dar - kokia jūsų nuomonė, ar, jei yra galimybė, leisti abu į tą pačią grupę ar į skirtingas, nes tiek vienas, tiek kitas variantas, mano akimis, turi pliusų ir minusų... Ačiū visoms, kurios ras laiko man patarti 4u.gif

Mano didzkis eina i darzeli siaip jau..bet daugiau neina negu eina. Serga serga serga..Ir mazaji uzkrecia. Manau, kad ir ateity sirgs..Tiesiog noriu pati apsiprasti su mazuju ligomis ir tokiais nelankymais , kad pradejus dirbti nebutu dvigubo soko.. Darau viska palaipsniui - man taip geriau.. ax.gif

Jei bijot ligu, tai geriau i darza neleisti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(didile @ 2012 03 31, 14:43)
vat tas mane iki siol smarkiai gasdina... bijau vesti, nes paeina savaite, po to serga menesi.. ir svarbiausia kad abi serga.. ir be antibiotiku neapseiname, net daznai tenka i ligonine gultis, nes skysciu nemegejos gerti...  doh.gif

drinks_cheers.gif Tik be ligoniniu apsieinam - aciu D, skyscius geria 4u.gif
Atsakyti
Taip, vakai tikrai sirgs kol adaptuosis 4u.gif Paguoda tik tame, kad su kiekvienais metais vis mažiau turetų mirksiukas.gif Kai su auklėtojom Smiltės kažkada teko apie tas ligas vaikų kalbėtis, tai sakė visada taip būna, kiekviena laida, kuo mažesni tuo labiau serga, paskui su kiekvienais metais vis daugiau vaikų lanko grupę, o paskutiniais metais tai sakė, išvis, kaip eina visi taip ir eina...
Atsakyti
QUOTE(laumike @ 2012 04 05, 12:43)
Taip, vakai tikrai sirgs kol adaptuosis  4u.gif Paguoda tik tame, kad su kiekvienais metais vis mažiau turetų  mirksiukas.gif  Kai su auklėtojom Smiltės kažkada teko apie tas ligas vaikų kalbėtis, tai sakė visada taip būna, kiekviena laida, kuo mažesni tuo labiau serga, paskui su kiekvienais metais vis daugiau vaikų lanko grupę, o paskutiniais metais tai sakė, išvis, kaip eina visi taip ir eina...

laukiu nesulaukiu kada baigsis tas ligu metas ir prasides gyvenimas... smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(didile @ 2012 04 05, 13:04)
laukiu nesulaukiu kada baigsis tas ligu metas ir prasides gyvenimas...  smile.gif  4u.gif

Aha ir as taip kiekvienais metais, laukiu vasaros kaip isganymo, o kai jau arteja ruduo tai labai liudna darosi, ir vien tik del vaiku ligu blush2.gif Bet tikiuos, kad ir tokie kasmetiniai baubai kada nors nebebus tokie dideli baubai drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laumike @ 2012 04 05, 14:25)
Aha ir as taip kiekvienais metais, laukiu vasaros kaip isganymo, o kai jau arteja ruduo tai labai liudna darosi, ir vien tik del vaiku ligu  blush2.gif Bet tikiuos, kad ir tokie kasmetiniai baubai kada nors nebebus tokie dideli baubai  drinks_cheers.gif  4u.gif

pritariu.. rudens kaip baubo nelaukiu ir bijau... bet jis vistiek ateis.. o jau tada bus kaip bus... belieka tik viltis... rolleyes.gif
Atsakyti
labutis
Su Šv. Velykom 4u.gif mielosios wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 03 29, 18:21)
Aha, kaip ir rašiau, bando jau žengt savarankiškus žingsnelius. O daugiausiai taip varinėja  biggrin.gif

http://s490.photobuc...nt=MVI_2723.mp4

dickis isnaudotojas hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 04 08, 22:54)
labutis
Su  Šv. Velykom  4u.gif mielosios  wub.gif  wub.gif  wub.gif

user posted image

ir as prisidedu prie sveikinimu... 4u.gif blush2.gif 4u.gif graziu svenciu... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal galetumet patarti koki pirkt pametinukams vezima? turim Jane firmos traukinuka, bet mano dickis nelabai jame betelpa, galvoju gal dvinuku vezima pirkt kur viens salia kito sedi, kazin ar patogu su tokia didele karieta vazinetis g.gif kaip jus issprendziat sita problemyte?mes l. daug laiko lauke vaiksciodami praleidziame tai vezimo tikrai labai reikia kad susodint du grazuolius doh.gif
Atsakyti