Įkraunama...
Įkraunama...

Pametinukai gražuoliukai :)

Sveikos mamytės, prieš metelius buvau prie jūsų prisijungusi, bet po to primiršau, o ir laiko su pametinukais, kaip ir pačios žinot, ne prūdai. Bet ir vėl noriu į jūsų tarpą, mano sūneliui du su pese, o dukrytei metai ir pusantro mėnesio. Susidūriau su viena problema, vaikai kandžiojasi ir kitaip žaloja vienas kitą. Priežastis dažniausiai žaislai, arba nepasidalina teritorijos, ne ta koja išlipo iš lovos ir t.t. Gal kas turite tokios patirties? Visokių minčių kyla, ieškau literatūros, gal net pas psichologą reikėtų, tik jie dar tokie maži, nežinau. Tikiuosi jūsų nuomonių ir patirčių. Ramios nakties;)
Atsakyti
QUOTE(Deziree @ 2012 02 28, 01:08)
Sveikos mamytės, prieš metelius buvau prie jūsų prisijungusi, bet po to primiršau, o ir laiko su pametinukais, kaip ir pačios žinot, ne prūdai. Bet ir vėl noriu į jūsų tarpą, mano sūneliui du su pese, o dukrytei metai ir pusantro mėnesio. Susidūriau su viena problema, vaikai kandžiojasi ir kitaip žaloja vienas kitą. Priežastis dažniausiai žaislai, arba nepasidalina teritorijos, ne ta koja išlipo iš lovos ir t.t. Gal kas turite tokios patirties? Visokių minčių kyla, ieškau literatūros, gal net pas psichologą reikėtų, tik jie dar tokie maži, nežinau. Tikiuosi jūsų nuomonių ir patirčių. Ramios nakties;)

kaip man vienas medikas sake; cia toks amzius. ziurekti, kad akiu neissirakinetu. Isaugs. Ir tikrai taip. Pirmoji- 4m2men, antroji orgi 2.5m (liutuke). Gal kokie 3 men kaip kartu zaidzia, apsikabina, buciuojais. Iki to buvo dzingles, zoologijos variantas ir kova uz buvi (mazoji kanziojosi, musesi, liezuvi rode). Ka dariau? Kai pamokslai neoadejo, uz liezuvio rodyma vedziau plaut liezuvi su muilu (is karto padejo), uz ikandima- sakydavau: dabar ir tau ikasiu (aiskiu kandimo stiprumas ne is siaubiaku)- padejo! ir su musimu tas pats: duok dabar savo ranka, dabar tau irgi spirsiu..gal cia labai nehumaniska ir t.t. bet PADEJO

KANTRYBES! Greit jau bus lengviau! wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif kur visos išsilakstę g.gif
kaip gyvuoja jūsų mažieji rolleyes.gif
mano tai vėjaraupiais serga.tiksliau Elijas jau prasirgo,tai dabar šiandien jau Rokas išbertas doh.gif na bet prasirgs ir bus ramu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgixe @ 2012 03 22, 12:12)
sveikos 4u.gif kur visos išsilakstę g.gif
kaip gyvuoja jūsų mažieji rolleyes.gif
mano tai vėjaraupiais serga.tiksliau Elijas jau prasirgo,tai dabar šiandien jau Rokas išbertas doh.gif na bet prasirgs ir bus ramu ax.gif

4u.gif kad tik be komplikacijų 4u.gif
mes tai namai laukas namai laukas biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes. auginu ir as pametinukus, tai bandysiu isijungti i jusu gretas ax.gif

QUOTE(faustluk @ 2012 03 04, 10:05)
kaip man vienas medikas sake; cia toks amzius. ziurekti, kad akiu neissirakinetu. Isaugs. Ir tikrai taip. Pirmoji- 4m2men, antroji orgi 2.5m (liutuke). Gal kokie 3 men kaip kartu zaidzia, apsikabina, buciuojais. Iki to buvo dzingles, zoologijos variantas ir kova uz buvi (mazoji kanziojosi, musesi, liezuvi rode). Ka dariau? Kai pamokslai neoadejo, uz liezuvio rodyma vedziau plaut liezuvi su muilu (is karto padejo), uz ikandima- sakydavau: dabar ir tau ikasiu (aiskiu kandimo stiprumas ne is siaubiaku)- padejo! ir su musimu tas pats: duok dabar savo ranka, dabar tau irgi spirsiu..gal cia labai nehumaniska ir t.t. bet PADEJO

KANTRYBES! Greit jau bus lengviau!  wub.gif

pritariu jusu pasisakymui, mes irgi panasiai darom, nes ziuriu pradejo kandziotis, mustis...tai kitaip nesupranta, o tai padeda unsure.gif negerai, bet iseities po kol kas kitos nematau
Atsakyti
Sveika prisijungus, limma 4u.gif

Labai mes čia pasyvios paskutiniu metu. Norėčiau paragint naujas mamytes vystyt diskusijas. Kažkada čia labai jaukūs ir išsamūs pašnekesiai vykdavo, bet "senės" jau išsisėmė, vaikai paaugo, lyg ir nėra apie ką tiek daug kalbėt... smile.gif.

Mūsų mažiukas bando žengti pirmuosius žingsniukus wub.gif . O didžiausiam 5-6 metų krizė - atsikalbinėja ir ginčijasi kiekviename žingsnyje wacko.gif. Dukrytė linksmutė, įžengusi į princesių ir grožio pasaulį - ypatingai svarbios pūstos suknelės, sijonėliai, bateliai ir papuošaliukai smile.gif wub.gif .

Šiom dienom mėtomės su MB ar jau pirkt dviaukštę lovą ar dar ne. Pastačius dviaukštę padaugėtų laisvos vietos vaikų kambarį. Bet papildomos išlaidos smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 03 28, 22:49)
Sveika prisijungus, limma  4u.gif

Labai mes čia pasyvios paskutiniu metu. Norėčiau paragint naujas mamytes vystyt diskusijas. Kažkada čia labai jaukūs ir išsamūs pašnekesiai vykdavo, bet "senės" jau išsisėmė, vaikai paaugo, lyg ir nėra apie ką tiek daug kalbėt... smile.gif.

Mūsų mažiukas bando žengti pirmuosius žingsniukus  wub.gif . O didžiausiam 5-6 metų krizė - atsikalbinėja ir ginčijasi kiekviename žingsnyje wacko.gif. Dukrytė linksmutė, įžengusi į princesių ir grožio pasaulį - ypatingai svarbios pūstos suknelės, sijonėliai, bateliai ir papuošaliukai  smile.gif  wub.gif .

Šiom dienom mėtomės su MB ar jau pirkt dviaukštę lovą ar dar ne. Pastačius dviaukštę padaugėtų laisvos vietos vaikų kambarį. Bet papildomos išlaidos smile.gif.

Labas mamytės.

Tikrai temutė apmirus . Gal tiesiog todėl, kad visos mūsų senbuvės į darbelius išėjo, tai jau jom nebėr kada čia kalbėt . Be to beveik visos į šitą būrį jungiasi tuomet, kai susilaukia pametinukų mirksiukas.gif . Tuomet daugiau visokių pametinukiškų problemėlių kyla doh.gif . Vėliau vaikučiai auga, susiderina, ir tų problemėlių mažiau. Aišku problemų ir konfliktų kyla, bet ir mamos jau į viską ramiau reaguoja ir tų patarimų mažiau prieikia.

Smagu, kad mažiukas jau pradeda žingsniuot. Nuostabus metas. Kaip gražu žiūrėt į tas drebančias kojytes, ir šypseną iki ausų "mama, žiūrėk, aš jau einu" wub.gif .

Mes turim dviaukštę lovą. MB pats padarė, bet mano užsisipyrėlis Aidas beveik metus nesutiko palikt savo lovelės ir keltis į naująją, tai ir stovėjo ta didelė ir maža šalia doh.gif . O paskui kažkaip įkalbinom thumbup.gif . Rugilė tai labai patenkinta, nes jai priklauso antras lovos aukštas. Mes darėm laiptelius, o ne kopėčias, tai dar teko ir vartelius padaryt nuo mažiukų, bet dabar ten jos karalystė thumbup.gif . Pakabinom dar lentynėlę, tai ji ten savo mažas lėlytes susinešus. Mažieji nepasiekia, neišnešioja.
Atsakyti
Renatelem - šimtas metų negirdėta bigsmile.gif Kaip dvynukai auga? Kaip pametinukai laikosi? Tikrą tiesą tu parašei - mamytės į darbus išsivaikšto, nebėra kada prie PC sėdėti blush2.gif
smiltpeliuke, nieko negaliu dėl dviaukštės lovytės pakomentuoti - neturim ir neplanuojam turėti schmoll.gif Kaip tavo mažylis - jau gal vaikšto? Gretai bus metinukas, jei gerai pamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(youste @ 2012 03 29, 15:15)
smiltpeliuke, nieko negaliu dėl dviaukštės lovytės pakomentuoti - neturim ir neplanuojam turėti schmoll.gif Kaip tavo mažylis - jau gal vaikšto? Gretai bus metinukas, jei gerai pamenu g.gif

Aha, kaip ir rašiau, bando jau žengt savarankiškus žingsnelius. O daugiausiai taip varinėja biggrin.gif

http://s490.photobuc...nt=MVI_2723.mp4

youste, tai jau pilnu tepu dirbi? Įmesk mergaičių foto wub.gif ax.gif .
Atsakyti
laba diena mamytes... ilgai ieskojau sios temutes... smile.gif kol moderatore nepadejo, tol neradau... blush2.gif
ar priimsite ir mane i savo tarpa... noriu ir as savo isgyvenimais pasidalinti, o ir ziniu bei ideju is Jusu pasisemti... gi 2, tai ne vienas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(didile @ 2012 03 30, 12:21)
laba diena mamytes... ilgai ieskojau sios temutes... smile.gif kol moderatore nepadejo, tol neradau...  blush2.gif
ar priimsite ir mane i savo tarpa... noriu ir as savo isgyvenimais pasidalinti, o ir ziniu bei ideju is Jusu pasisemti... gi 2, tai ne vienas...  ax.gif

Sveikute 4u.gif smagu junkis, tik ta temutė tokia atsijungus labai užtai ir neradai ilgai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2012 03 04, 11:05)

KANTRYBES! Greit jau bus lengviau!  wub.gif

vat cia tai patarimas... reikes ir man meginti.. jau juodai pabodo kasdienes mustynes... tai spiria, tai spjauna, tai uz plauku pasa, po to atnesa sauja plauku...
manosioms 3,2 metu ir 1,8 metu... tai veiklos iki kaklo.. tiksliau cypimu ir klykimu, bei kas baisiausia mustyniu... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 03 28, 22:49)
Sveika prisijungus, limma  4u.gif

Mūsų mažiukas bando žengti pirmuosius žingsniukus  wub.gif . O didžiausiam 5-6 metų krizė - atsikalbinėja ir ginčijasi kiekviename žingsnyje wacko.gif. Dukrytė linksmutė, įžengusi į princesių ir grožio pasaulį - ypatingai svarbios pūstos suknelės, sijonėliai, bateliai ir papuošaliukai  smile.gif  wub.gif .

o mano didzioji pareiske kad ji berniukas ir su sijonais ir sortais nevaikscios... nes ji vyras... uzmauni sijona, tai nusimauna.. ir numeta kur kad nepamatyciau.. doh.gif
Papildyta:
na tai meginsime prikelti temute... smile.gif
anksciau net negalejau apie kompa pagalvoti, nes laiko nebuvo.. turejau maze saugoti, kad sese nenusinestu... nes puldavo labai, atseit pakelti noriu.. doh.gif
o mums su dviaukste lova nebuvo bedu, labai patiko abiem.. mirksiukas.gif
o cia pradzioje maciau ir nuotraukyciu neblogu... super kaip smagu paziureti.. thumbup.gif
Atsakyti