Ir kokie norai-svajones siems metams? Prasom isvardyt. Suformuluota mintis rastu- pildosi greiciau, t.y. istartas zodis jau tampa kunu
1.
2.
3.
...
Papildyta:
P.S. gal kas turit isaugta ar nebenaudojama auto kedute geros bukles ik 36 kg mano antrajai? Ieskau. Ir kaip sakoma, kuo daugiau vaiku, tuo labiau tampi praktiskesnis. Nauju daiktu is parduotuves visai nebutina pirkti
Keliames keliames, prašom visos atsižymite temutėje, kad gyvos ir sveikos!
Aš garsiai norų neminėsiu, nes tikiu, kad norų reikšti garsiai nevalia kol jie neįgyvendinti Jau kai bus pasiekta, ko širdelė trokšta, tai tuomet galėsiu garsiai rėkti ir džiaugtis, kad pavyko!
QUOTE(faustluk @ 2012 01 03, 09:50)
Ir kokie norai-svajones siems metams?
Aš garsiai norų neminėsiu, nes tikiu, kad norų reikšti garsiai nevalia kol jie neįgyvendinti Jau kai bus pasiekta, ko širdelė trokšta, tai tuomet galėsiu garsiai rėkti ir džiaugtis, kad pavyko!
Oi ne ne ne ne ! Tik garsiai istarti norai igaunba forma. O tol kol juos gromuliuoji nedrasiai mintyse- jie ten ir lieka. Bent jau garsiai issisakyk
O pas mus total rutina. Total stilis ir verdam savo sultyse. As apie save ir teti. Nugis, jis yra, bet jo nera. Ir kuo toliau, tuo, ziuriu, nuotaikos gileja. MAno galvoje zodzio "mes" nera
O pas mus total rutina. Total stilis ir verdam savo sultyse. As apie save ir teti. Nugis, jis yra, bet jo nera. Ir kuo toliau, tuo, ziuriu, nuotaikos gileja. MAno galvoje zodzio "mes" nera
Kukū,
jau maniau tema gal ištrinta, bet ne, radau dar savo sąraše .
Oho kokia pametinukų mamytė prie mūsų prisijungė . Norint kažką pasakyt dėl asociacijos, reikėtų žinot kokia planuojama jos veikla. Bet visumoj siekis suburti daugiavaikes šeimas yra geras .
tiesiog truksta laiko prie pc sedeti yra geresniu dalyku pasauly
Aiku, laiko ner pc kai slidineji ar sedi viesbuty su langete. Tiksliau, jau namuose
QUOTE(faustluk @ 2012 01 23, 11:02)
Aiku, laiko ner pc kai slidineji ar sedi viesbuty su langete. Tiksliau, jau namuose
Prašom detaliau, kur slidinėjot ir kas nutiko ?
nerasiau? An-do-ra 2dienas slidinejau po 3 m pertraukos. O kai pradejau jaust kaiifa susimeciau, kritau, kojos i viena puse- slides i kita ir reeeeeeeeekimas. Tuoj atleke spec. pagalba, su rogem gulincia nutempe i med.punkta, rentgeno foto, langete, ir sedejimo rezimas hotely. Bet as tuo visai patenkinta, nes labai norejau atostogu "sau". Maniau, kad slidinesiu ir laika "sau" jausiu, bet...deja...Vyriska kompanija, tempai, nezinomos trasos... Kaifo nejutau, o tik itampa, tad sugalvojau nikstelti koja, kad tureciau laiko "sau" Isitikinau n-taji karta, kad kas galoj- tas ir tikrovej
Dabar koja kaip kalade, patinus, slubuoju, nesulenkiu. Mazu eisiu savaites pab pas traumotologa...O taip dabar faina butu per sniegelius krosiuka
Dabar koja kaip kalade, patinus, slubuoju, nesulenkiu. Mazu eisiu savaites pab pas traumotologa...O taip dabar faina butu per sniegelius krosiuka
QUOTE(faustluk @ 2012 01 24, 10:53)
nerasiau? An-do-ra 2dienas slidinejau po 3 m pertraukos. O kai pradejau jaust kaiifa susimeciau, kritau, kojos i viena puse- slides i kita ir reeeeeeeeekimas. Tuoj atleke spec. pagalba, su rogem gulincia nutempe i med.punkta, rentgeno foto, langete, ir sedejimo rezimas hotely. Bet as tuo visai patenkinta, nes labai norejau atostogu "sau". Maniau, kad slidinesiu ir laika "sau" jausiu, bet...deja...Vyriska kompanija, tempai, nezinomos trasos... Kaifo nejutau, o tik itampa, tad sugalvojau nikstelti koja, kad tureciau laiko "sau" Isitikinau n-taji karta, kad kas galoj- tas ir tikrovej
oi tu pavarai, o as dabar ruosiuos varyti slidineti reiks pasisaugoti, nors nezinai kas taves laukia uz kampo
kaip tu laikais kaip koja, kaip vaikuciai? Mano tai lanko darza, o as dirbu ir tiek pas mane, tiesa teismas tik dabar bus
uzsaaaalot