Hallo
Kur visos pasislėpusios?
Maniškiai visi su slogom, spėju Kalėdos bus smagios
Hally Hallo!
tai kad prikepusius namukus valgo, ko gero...As jau misrainem pupeles mirkau. Siandien didzioji pjaustymo, virimo diena. Ryt tete- darbuosis su silke ir zuvim. Pirmas kartas kaip Kucios musu namusoe. Vis pas mama lekdavom. O dabar- atskirai. Bet man smagu, nes taip ivesim savo paprocois O kitamet gal jau sakau savo naujuos namuose Pagrindinis noras tetes ir mamos (mama, tai nori dar ir darbo, ir ..., ir ..., ir... ) Nesupykciau ir del seimos padidejimo.
tai kad prikepusius namukus valgo, ko gero...As jau misrainem pupeles mirkau. Siandien didzioji pjaustymo, virimo diena. Ryt tete- darbuosis su silke ir zuvim. Pirmas kartas kaip Kucios musu namusoe. Vis pas mama lekdavom. O dabar- atskirai. Bet man smagu, nes taip ivesim savo paprocois O kitamet gal jau sakau savo naujuos namuose Pagrindinis noras tetes ir mamos (mama, tai nori dar ir darbo, ir ..., ir ..., ir... ) Nesupykciau ir del seimos padidejimo.
QUOTE(faustluk @ 2011 12 23, 11:40)
Hally Hallo!
OOOOO KOKIE NORAI
TEBŪNA ŠVIESIOS, SKAIDRIOS, LAIMINGOS ŽIEMOS ŠVENTĖS
JAUKUMO JŪSŲ NAMAMS IR ŠIRDIMS
Labas mamukai,
Linkėjimai iš Klaipėdos. Gražių ramių jums Kūčių ir linksmų Kalėdų .
Linkėjimai iš Klaipėdos. Gražių ramių jums Kūčių ir linksmų Kalėdų .
Su sv. Kaledom! Ir kaip gi jos? DAuguma is mano pazystamu teige, kad kaip niekad siemet jaute ta KAledine nuotaika...
QUOTE(faustluk @ 2011 12 27, 10:02)
Su sv. Kaledom! Ir kaip gi jos? DAuguma is mano pazystamu teige, kad kaip niekad siemet jaute ta KAledine nuotaika...
Iš visų pusių girdžiu priešingai, kad dėl tokių orų sunku suvokti Kalėdas . Mano pačios pojūčiai tokie pat kaip kasmet, nei stipresni, nei silpnesni .
Labuka
Sveikos,
Su praėjusiom ir su ateinančiais
Man kalėdinė nuotaika kažkaip mažesnė buvo nei paprastai... net nežinau kodėl.... gal kad nespėjau remontus pabaigt kaip planavau, gal kad per tą šventinę visuotinę isteriją pats apsikrėti ja... darbe esam užversti popieriais, namie naminiais darbais, darželyje vaikų kaukių darymais ir už viską mokėjimais kažkaip užkniso viskas
Su praėjusiom ir su ateinančiais
Man kalėdinė nuotaika kažkaip mažesnė buvo nei paprastai... net nežinau kodėl.... gal kad nespėjau remontus pabaigt kaip planavau, gal kad per tą šventinę visuotinę isteriją pats apsikrėti ja... darbe esam užversti popieriais, namie naminiais darbais, darželyje vaikų kaukių darymais ir už viską mokėjimais kažkaip užkniso viskas
Su Naujaisiais, mieliesios! Metu simbolis DRAKONAS myli visus, kas turi aisku tiksla ir atkakliai eina jo link. Jam patinka energingi, dideliu uzmoju turintys, savarankiski zmones... O as sveikinu visas: ir energingas, ir drasias, ir kuklias, ir savarankiskas, ir kurybingas, ir darbscias, ir visai paprastas, nepastebimas, ir mylimas, ir mylincias, ir nemylimas...
Su Naujais visas