Įkraunama...
Įkraunama...

Pametinukai gražuoliukai :)

Hallo tongue.gif

Kur visos pasislėpusios? cool.gif

Maniškiai visi su slogom, spėju Kalėdos bus smagios biggrin.gif

Atsakyti
Hally Hallo!

tai kad prikepusius namukus valgo, ko gero...As jau misrainem pupeles mirkau. Siandien didzioji pjaustymo, virimo diena. Ryt tete- darbuosis su silke ir zuvim. Pirmas kartas kaip Kucios musu namusoe. Vis pas mama lekdavom. O dabar- atskirai. Bet man smagu, nes taip ivesim savo paprocois smile.gif O kitamet gal jau sakau savo naujuos namuose g.gif Pagrindinis noras tetes ir mamos (mama, tai nori dar ir darbo, ir ..., ir ..., ir... ) Nesupykciau ir del seimos padidejimo.
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 12 23, 11:40)
Hally Hallo!

tai kad prikepusius namukus valgo, ko gero...As jau misrainem pupeles mirkau. Siandien didzioji pjaustymo, virimo diena. Ryt tete- darbuosis su silke ir zuvim. Pirmas kartas kaip Kucios musu namusoe. Vis pas mama lekdavom. O dabar- atskirai. Bet man smagu, nes taip ivesim savo paprocois smile.gif O kitamet gal jau sakau savo naujuos namuose g.gif Pagrindinis noras tetes ir mamos (mama, tai nori dar ir darbo, ir ..., ir ..., ir... ) Nesupykciau ir del seimos padidejimo.

OOOOO KOKIE NORAI wub.gif

TEBŪNA ŠVIESIOS, SKAIDRIOS, LAIMINGOS ŽIEMOS ŠVENTĖS
JAUKUMO JŪSŲ NAMAMS IR ŠIRDIMS 4u.gif
Atsakyti
Mamukai

Lai tyliai sužvanga varpeliai,
Žvakutės dega pakiliai,
O sapnuose eglutė kvepia
Ir šerkšnas žydi įmantriai,
Žinau, jaučiu ir laukiu meto stebuklingo,
Kalėdom pavadinto jaukiai ir mielai.

Su Šventėm mielosios!
user posted image
Atsakyti
Labas mamukai,

Linkėjimai iš Klaipėdos. Gražių ramių jums Kūčių ir linksmų Kalėdų 4u.gif .
Atsakyti
SU SVENTEM VISAS newyear.gif newyear.gif newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
Su sv. Kaledom! Ir kaip gi jos? DAuguma is mano pazystamu teige, kad kaip niekad siemet jaute ta KAledine nuotaika...
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 12 27, 10:02)
Su sv. Kaledom! Ir kaip gi jos? DAuguma is mano pazystamu teige, kad kaip niekad siemet jaute ta KAledine nuotaika...

Iš visų pusių girdžiu priešingai, kad dėl tokių orų sunku suvokti Kalėdas smile.gif. Mano pačios pojūčiai tokie pat kaip kasmet, nei stipresni, nei silpnesni smile.gif.

Labuka biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Su praėjusiom ir su ateinančiais 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Man kalėdinė nuotaika kažkaip mažesnė buvo nei paprastai... net nežinau kodėl.... gal kad nespėjau remontus pabaigt kaip planavau, gal kad per tą šventinę visuotinę isteriją pats apsikrėti ja... darbe esam užversti popieriais, namie naminiais darbais, darželyje vaikų kaukių darymais ir už viską mokėjimais doh.gif kažkaip užkniso viskas cool.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais, mieliesios! Metu simbolis DRAKONAS myli visus, kas turi aisku tiksla ir atkakliai eina jo link. Jam patinka energingi, dideliu uzmoju turintys, savarankiski zmones... O as sveikinu visas: ir energingas, ir drasias, ir kuklias, ir savarankiskas, ir kurybingas, ir darbscias, ir visai paprastas, nepastebimas, ir mylimas, ir mylincias, ir nemylimas...
Atsakyti
faustluk labai gražus sveikinimas wub.gif

Aš irgi linkiu visoms Naujuose Drakono metuose stiprybės,
ištvermės,naujų siekių, meilės ir daug daug šypsenos veide.
Būkite mylimos
wub.gif user posted image

Kaip pirmadienio savijautos ir nuotaikos?
Atsakyti
Su Naujais visas user posted image
user posted image

Atsakyti