Įkraunama...
Įkraunama...

Pametinukai gražuoliukai :)

QUOTE(JulieTa @ 2011 12 13, 09:18)
kam idomu, tai ryt i LTV einam Atenes istorija rodyt po panoramos, kas nemiegosit ziurekit wink.gif angel.gif

20:30 Panorama
21:10 Orai
21:15 Lietuva gali Ved. Rasa Jakilaitienė.
21:20 Labdaros akcija „Ištiesk gerumui ranką“

tai cia per lietuva gali ziuret blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tindirindiriuška @ 2011 12 13, 12:54)
20:30  Panorama 
21:10  Orai
21:15  Lietuva gali Ved. Rasa Jakilaitienė.
21:20  Labdaros akcija „Ištiesk gerumui ranką“ 

tai cia per lietuva gali ziuret  blush2.gif

aisku. aciu.ziuresim.padesim
Atsakyti
QUOTE(Tindirindiriuška @ 2011 12 13, 12:54)
tai cia per lietuva gali ziuret  blush2.gif

Isties gerumui ranka - apie ATENE kalbes, rodys gal... g.gif as gal kalbesiu smile.gif

siaip ne jum norejau idet sita, bet jum idejau biggrin.gif matyt taip reikejo biggrin.gif

smiltpeliuke, aciu labai gerai augam, labai didelis vaikis biggrin.gif bet va vis serga doh.gif
Atsakyti
JulieTa, o kas Juliukui? Peršalimo ligos?
smiltpeliuke, nuotraukas kiek vėliau įdėsiu - per šventes naujų pafotinsiu smile.gif Šiandien vakare einam į Laurynos pirmąjį fortepiono koncertą smile.gif Gros 4 kūrinėlius. Ir Teresė labai nori, bet jai dar reikės porą metų palūkėti, dabar tik dainuoja kartu abi chore smile.gif Kornelija irgi labai nori prie sesių prisijungti, kai nuvežu, vis prašo "lia lia lia" smile.gif
Atsakyti
Kas nebuvot Maljoroko, tai su Raynairu nuo kovos men galima skrist is Kauno. Mes jau dairomes pasiulymu 4u.gif

Atsakyti
As cia apie MAljorka wub.gif

Kitas reikalas:
gal medic. seseliu su med. issilavinimu ir elementariom vok. ziniom pazystat? Yra darbo Klinikoj Vokietijoj! I rankas 1700. Apmoketu vok.k. kursus Lietuvoje net. Rasykit man i az (net pati mastau apie vaziavima, tik dirbciau organizacini darba, ne seseliu ir vaikus vezciausi). Mano mama per ten dirba su surtartimi ir apgyvendinimu, ta prasme- legalu 4u.gif
Atsakyti
Guten Morgen 4u.gif
Atsakyti
Hola smile.gif

Ryt vaikų šventės darželyje, vieno ryte, kito po pietų, lauku nesulaukiu wub.gif . O šiandien mažiuko bendraamžių kalėdinis meetas pas vieną vaikiuką namuose, bet mano grybukas pradėjo sloguot, tai ta proga kad MB atostogauja eisiu į meetą viena smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltpeliuke: 20 gruodžio 2011 - 10:17
smiltpeliuke, pamačiau kad mažiukui jau virš 7 mėnesių bigsmile.gif Man vis toks mažas rodėsi, vos dviejų - trijų mėnesiukų, o čia jau vyrukas kaip reikiant thumbup.gif Gražaus pasibuvimo su vaikučiais ir be jų 4u.gif Mes ryt turime Advento vakaronę darželyje ax.gif
Atsakyti
Youste, mano mažiukas jau stovi biggrin.gif .
Atsakyti
nu jo,mano maziukas nieko nedaro,tik sedi bet ir pats neatsiseda,reik pasodinti.
Atsakyti
O mes graziai subtiliai elegantiskai atsokom Choreografijos mokykloje Kalediniam renginyje. Kai atejop Senis, Lukne dingo...Ziurim ant scenos. Irgi bande gauti dovanu. Kai gavo "stebuklinga saldaini"- tik svyyyst, numete ir apsiverke. Nes ne dovanu krepselis kaip visiems. bigsmile.gif

Alia, tikslaiai jau SM 7 men 4u.gif Mano Fausta irgi stovejo ir kopeciom lipo g.gif (aisku, as uz jos). Ta tai viska labai greit dare. 11men vaiskciojo, o 1m3men jau susikelabejom.Taip kad atsiardus sesei 1m.7men ji man salutiniais sakiniais "aiskino": kai tu sese maitini,....as...as...turiu but tyliai. Musu Luknes kalba smarkiai smarkiai atsiriso. KAi griz mociute- nustebs 4u.gif
Atsakyti