Įkraunama...
Įkraunama...

Pametinukai gražuoliukai :)

QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 12 12, 09:08)
Nesuprantu ką jūs veikiat su tais rūbais kad tiek prisikaupia  biggrin.gif .

Kasdien keičiame rūbus, todėl ir susirenka, nekalbu apie patalynę ir kitokius rankšluostukus ir pan.. ax.gif biggrin.gif
QUOTE(estel@ @ 2011 12 12, 09:41)
gera tikrai ideja parsivesti kita vaika,ja nera kam ziureti,bet as pabusiu bloga mama,nes as svetimu vaiku nenoriu,uztenka man savo 3 padauzu.
bet jai labai reiketu tai ir as parsivesciau,ir paziureciau kita vaikeli.
mes eglutes dar ir nepuosem,puosiam visada pries kucias kartu su vaikais wub.gif
man ir sunku ryta visus suruosti i darzeli,nuvesti,ir paciai su mazium pareiti,bet po to ramybe buna biggrin.gif

estel@ kaip tavo mažasis vaikutis? kaip sekasi su maitinimu ir šiaip tvarkytis su visais trim pabiručiais?Kaip pačios nuotaikos? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 12 gruodžio 2011 - 12:19
Sveikos smile.gif Negaliu neatsiliepti, kai smiltpeliukė prašo smile.gif Nors laiko laisvesnio dabar sunkiai randu - prieš gerą mėnesį grįžau į darbą, dar vakarais vedu kursus, vaikučius į muzikos mokyklą vežti reikia. Gerai, kad radom neblogą auklę Kornelijai - tai ji namie lieka, o didžiosios į darželį. Uzniuko kepiniai, kaip visada - nerealūs thumbup.gif Babaušiuką man primena jos nunerta eglutė ant židinio - jau nuo gruodžio mėn. pradžios pasipuošėm. O meduoliukus ir mes jau kepam - šiais metais įsidrąsinau ir namuką lipdyti - radau idėjų, kad geriausiai limpa su degintu cukrumi, o su glaistu labai ilgai žaisti reikia smile.gif Na ir pabandžiau vakar su cukrumi klijuoti - nerealiai gerai limpa thumbup.gif Tik patepi, pridedi detalę - norėdamas nebetplėši thumbup.gif Pasirodysiu pirmąjį blyną - toks šleivokas, kreivokas blush2.gif , bet jau antrą kartą žinosiu ką kitaip daryti smile.gif Ir iš Uzniuko šedevro truputį nusižiūrėjau blush2.gif Tai labai nepeikit, čia dėl temos pagyvinimo tongue.gif : - tas baltas daiktas ant namelio sienos - tai varpelis (Laurytė lipdė) - dar padažysim jį su šokoladu ax.gif

user posted image
Atsakyti

estel@ kaip tavo mažasis vaikutis? kaip sekasi su maitinimu ir šiaip tvarkytis su visais trim pabiručiais?Kaip pačios nuotaikos? ax.gif
[/quote]
mazasis auga,reikalauja demesio labai gerai,jau beveik nekosti,tai tik ramiau,pati jau senai nemaitinu,misinuka gauna ir papildomo maisto,pries ji nieko valgyt negali,nes visko nori ax.gif susitvarkau su visais,buna kartais sunku,bet ka jau padaryti.o nuotaikos pas mane visiokios mirksiukas.gif
o kaip jums?
Atsakyti
mmmm, Kalėdom kvepia thumbup.gif youste, superinis namukas thumbup.gif labai šiltas ir linksmas wub.gif kažkaip tie šleivi kreivi man ir yra mieliausi wub.gif
mes tai remonto nuotaikom gyvenam, kraustom vaikus į atskirą kambarį, tai šiandie laksčiau po miestą vaikams lovų ieškojau.... sunku mažam kambarėly sutalpint du padūkusius vaikinus doh.gif dviaukštės pabijojau, nes jie tiktai sugalvos šokinėt nuo jos doh.gif ...
Atsakyti
Cia pametiniu mamu kuryba???????????????????? JUS DUODAT!!!!!!!!!!!!!!!! MAn tai kosmosas!!! Na, gal kitamet...Vienai bus 5m, kitai 3.5 va, tada kepsiu ir namukus, ir eglutes..Pagarba! Zemai lenkiu galva.
O kur tuo tarpu vaikai?
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 12 12, 18:53)
Cia pametiniu mamu kuryba???????????????????? JUS DUODAT!!!!!!!!!!!!!!!! MAn tai kosmosas!!! Na, gal kitamet...Vienai bus 5m, kitai 3.5 va, tada kepsiu ir namukus, ir eglutes..Pagarba! Zemai lenkiu galva.
O kur tuo tarpu vaikai?

Na, mergytės iš pradžių kartu meduolius spaudo, paskui atsibosta, eina žaisti, o aš galiu terliotis su glajumi smile.gif Namelį kartu su Lauryna dažėm smile.gif Antrą namuką noriu raudoną daryti smile.gif
Faustluk, kol nepradedi daryti, tai baisokai atrodo, o kai jau procesas įsibėgėja, tada jau nebėra kur trauktis - reikia kažkaip susikaupti ir užbaigti biggrin.gif Siūlyčiau savo mergytes kartu tupdyti, duoti meduolinę tešlą - išsikepsi namuką, o jau sumigus galėsi leisti fantazijai pasireikšti su glajumi 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
youste gražus namukas nulipdytas 4u.gif Šaunuolė 4u.gif
Man asmeniškai labiau sekasi daryti mažiukus kurinukus, bet žiūriu į jūsų darbelius ir viliojuosi blush2.gif wub.gif
estel@ mes irgi laikomes, va netrukus nusimato darželyje šventė su Kalėdų seniu, tai ši savaitė aprangos ieškojimo savaitė.. ax.gif
O šiaip kai vaikučiai jau didesni, tai jaučiu vis didesnį palengvėjimą vaikų auginime, tik jei įv.ligos nepultų būtų visai idealu, kuo dėja pasidžiaugti negaliu blush2.gif

Geriam kavos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 13 gruodžio 2011 - 07:12
QUOTE(Wild Pearl @ 2011 12 13, 08:11)
Geriam kavos  drinks_cheers.gif

geriam dry.gif kazko labai pavargus as, taip sudetinga visus suruost sventem, o darbe tek darbo, o dar siaip visokie reikalai - nu zodziu....

kokiu kaukiu ieskot? g.gif

kam idomu, tai ryt i LTV einam Atenes istorija rodyt po panoramos, kas nemiegosit ziurekit wink.gif angel.gif
Atsakyti
laba ryta,ruosiames jau i darzeli 4u.gif
kava bus veliau ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, o kava jau salia garuoja.
Viena i darzeli isstraksejo, kita- lipdo namuose. Dar pabusim kartu, karkalai nedingsta. O Faustai siandien baznycioj advento skaitiniai, tai renginukas nusimato. Isleidau kosejancia g.gif
Pasiemiau vakar siuntini is HAmburgo (tiksliau as turini pracekinau). Turim tokia teta, ex-turiste mano, kuri jau 6m. visom progom siuntinuku uzsiuncia rolleyes.gif Stebiuosi, kaip ji su norais musu pataiko. KAzkokia mistika g.gif thumbup.gif

Atsakyti
Labas rytas,

Aš jau po apsilankymo Maximoj, puoliau pirkt vienos knygos su nuolaida, visai naujai išleista, tai bijojau kad nedingtų biggrin.gif . Dar užsipirkau dovanų pakavimo priemonių, dabar smagiai darbuosiuos smile.gif.

youste, koks fainuolis namukas! O kiek permainų pas jus! Ir tu jau dirbi, ir mergytės darželyje. Berods buvai planavusi šiemet nevest? O mažoji, žiūriu, jau dvimetinukė, kaip greitai blink.gif . Greičiau rodyk mergaičių foto biggrin.gif . Į lopšelį Kornelytės nebandei vest? Nors jei gera auklė, tai nėra ten ko, turbūt ir auklių kainos pas jus ne vilnietiškos biggrin.gif .

Oi laukiam laukiam, Babaušiuko laukiam, kada čia pasirodys su savo naujausiais šventiniais rankdarbiais bigsmile.gif wub.gif .

JulieTa, jei tik nepamiršiu ir vaikai leis - būtinai žiūrėsiu 4u.gif . Kaip tavo bernužėlis auga smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2011 12 13, 09:18)
geriam  dry.gif  kazko labai pavargus as, taip sudetinga visus suruost sventem,  o darbe tek darbo, o dar siaip visokie reikalai - nu zodziu....

kokiu kaukiu ieskot?  g.gif

kam idomu, tai ryt i LTV einam Atenes istorija rodyt po panoramos, kas nemiegosit ziurekit wink.gif angel.gif

reiks paziuret wub.gif
Atsakyti