kokie grožiai, Uzniuk
renatelem, seniai matyta kaip tau sekasi su keturiais tvarkytis?
mes kai visad, nieko labai naujo neturiu papasakot meduolius išsikepėm, dekoravom, vaikams greit atsibodo, tai aš darbelio turėjau namelio sienas pirkom Rimi, šiaip netaip sulipdėm su mb inžinierinėm žiniom
šiandien turėjom yamahos muzikos mokyklėlės koncertą, tai maniškiai pagaliau išsižiojo ant scenos anksčiau tylėdavo arba nosį krapštydavo
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 12 11, 15:35)
Viskas pataisoma smiltpeliuke, pagersiu vitaminus ir tikiuosi atsistatysiu.
uzniukas pažiūrėjau tavo kepiniukus ir taaip užsimaniau pati pasidaryti ką panašaus namuose .Ne tokio aukšto pilotažo , bet šiaip kokius sausainiukus reikės sulipdyti Dar planuose turiu kučiukus pasidaryti, savi daug skaniau nei pirktiniai
Bėje ir mes jau eglutę pasipuošėm, tai spėjo mažasis vieną kartelį jau visą grožį nuversti ant žemės, gerai kad žaisliukai ne stikliniai ir eglutė lengvutė, nebaisu kad kris ir dar ne kartą..
faustliuk pas mus ta pati situacija su valgio darymų
Kur ne kur vaikų pulkas subėga virtuvėn, kol maži gerai bet va kai paaugs, virtuvėje manau jau nebetilpsime, nes norinčių paeksperimentuoti kogero bus daugiau nei reikėtų
ooo temukė pagyvėjo
jau kokie geruliai namukai, mes pes kažką valgėm juos bet jie buvo nevalgomi, na tiesiog neįkandami tai jie pagal mane va tik ūpui pakelti ir grožiui
pas mum sausainių kepimas tai irgi noooriu tešlaaaa maišyt,mama nooooriu tai aš ir duodu, bet paskui namus reik ilgai tvarkyt bet dzin, vistiek smagu
jau kokie geruliai namukai, mes pes kažką valgėm juos bet jie buvo nevalgomi, na tiesiog neįkandami tai jie pagal mane va tik ūpui pakelti ir grožiui
pas mum sausainių kepimas tai irgi noooriu tešlaaaa maišyt,mama nooooriu tai aš ir duodu, bet paskui namus reik ilgai tvarkyt bet dzin, vistiek smagu
na, super temukė atsigavo
kaip malonu visas girdėt dėkui už pagyras, bet pati, internete, prisižiūrėjus tookių šedevrų, nesu patenkinta savais.... atrodė, čiūkšt čiūkšt ir padarai, ogavosi šleivi kreivi...
dėl valgymo, tai aš irgi nelabai manau, kad kas juos valgys , na nebent vaikai grauš iš idomumo, bet nuotaiką tai ineša tikrai ypač, manau pakels nuotaiką tiems kam padovanosiu...
O, merginos, kodėl kitos nerodot savo kalėdinių šedevrų ?
gėliuk, rodyk namuką ir meduolius wild Pearl, rodyk eglutę
kaip malonu visas girdėt dėkui už pagyras, bet pati, internete, prisižiūrėjus tookių šedevrų, nesu patenkinta savais.... atrodė, čiūkšt čiūkšt ir padarai, ogavosi šleivi kreivi...
dėl valgymo, tai aš irgi nelabai manau, kad kas juos valgys , na nebent vaikai grauš iš idomumo, bet nuotaiką tai ineša tikrai ypač, manau pakels nuotaiką tiems kam padovanosiu...
O, merginos, kodėl kitos nerodot savo kalėdinių šedevrų ?
gėliuk, rodyk namuką ir meduolius wild Pearl, rodyk eglutę
Gal ir sigė, youstė, Babaušiukas pasirodys Kalėdų proga... .
Man labai miela tradicija meduolių kepimas Kalėdoms, vienais metais ir aš kepiau, prisipirkau prieskonių, kaifavau nuo to kvapo, bet paaiškėjo kad vaikai tos meduolinės tešlos su prieskoniais visai nemėgsta. Skaniausia tik dekorą nugraužt, o patys meduoliai paskui mėtosi... Tai daugiau ir nebekepu...
Man labai miela tradicija meduolių kepimas Kalėdoms, vienais metais ir aš kepiau, prisipirkau prieskonių, kaifavau nuo to kvapo, bet paaiškėjo kad vaikai tos meduolinės tešlos su prieskoniais visai nemėgsta. Skaniausia tik dekorą nugraužt, o patys meduoliai paskui mėtosi... Tai daugiau ir nebekepu...
Labas rytas
Sunku keltis ryte, bet vaikus reikėjo išleisti ir paruošti į darželį, o paskui prasidėjo rytinis skalbimo maratonas, nes per savaitgalį rūbų prisirinko didžiausia krūva
Mūsų eglutė niekuo labai nesiskiria nuo kasmet puošiamos, bet atrodo štai taip Nedidutė žalioji pas mus, bet kol vaikučiai nedideli, didesnę puošti nelabai verta būtų
Prašom ir kitoms pasirodyti kaip papuošėte eglutę
Aš einu pasidaryti kavos
Sunku keltis ryte, bet vaikus reikėjo išleisti ir paruošti į darželį, o paskui prasidėjo rytinis skalbimo maratonas, nes per savaitgalį rūbų prisirinko didžiausia krūva
Mūsų eglutė niekuo labai nesiskiria nuo kasmet puošiamos, bet atrodo štai taip Nedidutė žalioji pas mus, bet kol vaikučiai nedideli, didesnę puošti nelabai verta būtų
Prašom ir kitoms pasirodyti kaip papuošėte eglutę
Aš einu pasidaryti kavos
QUOTE(Wild Pearl @ 2011 12 12, 08:53)
Labas rytas
Nesuprantu ką jūs veikiat su tais rūbais kad tiek prisikaupia .
Mes eglutės dar nepuošėm, man dar per anksti. Savaitė prieš Kalėdas manau bus pats tas . Tik prikarpiau snaigių ir pakabinau ant šviestuvo . O jūsų eglutė labai daili .
Labas rytas su kavyte
Musu egle, labas rytas, jau nuo vakar mirksi.
Bet man per daug darbo ja nufotint, ikelt i fotki.com, perkelt i cia. Tai jau labai nepykit, kad nesirodysim...
Vakare parsivedu is darzelio Milda. Su mama sutarem: kam tos aukle, kai galima "draugaut, kai tevai negali" su darzelio vaikais (man kazkaip patikimiau ir ramiau, nei ieskot aukles) Tai pas mus "atsakomassi:" vizitas. Man sita ideja- lux
Bet man per daug darbo ja nufotint, ikelt i fotki.com, perkelt i cia. Tai jau labai nepykit, kad nesirodysim...
Vakare parsivedu is darzelio Milda. Su mama sutarem: kam tos aukle, kai galima "draugaut, kai tevai negali" su darzelio vaikais (man kazkaip patikimiau ir ramiau, nei ieskot aukles) Tai pas mus "atsakomassi:" vizitas. Man sita ideja- lux
gera tikrai ideja parsivesti kita vaika,ja nera kam ziureti,bet as pabusiu bloga mama,nes as svetimu vaiku nenoriu,uztenka man savo 3 padauzu.
bet jai labai reiketu tai ir as parsivesciau,ir paziureciau kita vaikeli.
mes eglutes dar ir nepuosem,puosiam visada pries kucias kartu su vaikais
man ir sunku ryta visus suruosti i darzeli,nuvesti,ir paciai su mazium pareiti,bet po to ramybe buna
bet jai labai reiketu tai ir as parsivesciau,ir paziureciau kita vaikeli.
mes eglutes dar ir nepuosem,puosiam visada pries kucias kartu su vaikais
man ir sunku ryta visus suruosti i darzeli,nuvesti,ir paciai su mazium pareiti,bet po to ramybe buna
QUOTE(faustluk @ 2011 12 12, 09:25)
Šito varianto trūkumas tas, kad negali būt 100 proc tikras ar tos vaiką paimančios šeimos aplinkybės nepasikeis, t.y. bet kada gali paaiškėt kad jų vaikas susirgo ir staigiai teks ieškot kas kitas galėtų paimti tavo vaikeliuką. O šiaip tai aš visada esu už tėvų bendradarbiavimą .
Estela, aš irgi prisitampau iki soties kai rytais visus suruošinėju ir su mažyliu dičkius vedžioju į darželį. Dar jų grupės skirtinguose pastato pusėse ir abi antrame aukšte, bet užlipt reikia skirtingais laiptais. Tai aukštyn žemyn, aukštyn žemyn su mažyliu autokėdutėje arba ant rankų, šlapia būnu .
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 12 12, 10:46)
Šito varianto trūkumas tas, kad negali būt 100 proc tikras ar tos vaiką paimančios šeimos aplinkybės nepasikeis, t.y. bet kada gali paaiškėt kad jų vaikas susirgo ir staigiai teks ieškot kas kitas galėtų paimti tavo vaikeliuką. O šiaip tai aš visada esu už tėvų bendradarbiavimą .
na taip. Bet pas mus sitas atvejis TIK ketvirtadieniais, kai einam i tuos kursus. O visais kitais atvejais mes be aukliu ir mociuciu. Visur su vaikais. At liberalu posedis koksai tai, ar pasisedejimas kavinej. Aisku, ne daznai tas yr, bet su vaikais. GAl todel jos pas mane ziauriai bendraujancios
QUOTE(faustluk @ 2011 12 12, 13:53)
na taip. Bet pas mus sitas atvejis TIK ketvirtadieniais, kai einam i tuos kursus. O visais kitais atvejais mes be aukliu ir mociuciu. Visur su vaikais. At liberalu posedis koksai tai, ar pasisedejimas kavinej. Aisku, ne daznai tas yr, bet su vaikais. GAl todel jos pas mane ziauriai bendraujancios
tai super vaikai