Įkraunama...
Įkraunama...

Pametinukai gražuoliukai :)

kokie grožiai, Uzniuk thumbup.gif

renatelem, seniai matyta 4u.gif kaip tau sekasi su keturiais tvarkytis?

mes kai visad, nieko labai naujo neturiu papasakot smile.gif meduolius išsikepėm, dekoravom, vaikams greit atsibodo, tai aš darbelio turėjau doh.gif namelio sienas pirkom Rimi, šiaip netaip sulipdėm su mb inžinierinėm žiniom biggrin.gif

šiandien turėjom yamahos muzikos mokyklėlės koncertą, tai maniškiai pagaliau išsižiojo ant scenos thumbup.gif anksčiau tylėdavo arba nosį krapštydavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 12 11, 15:35)

Wild Pearl
, kas negerai su tyrimais  unsure.gif ?

Viskas pataisoma smiltpeliuke, pagersiu vitaminus ir tikiuosi atsistatysiu. 4u.gif

uzniukas pažiūrėjau tavo kepiniukus ir taaip užsimaniau pati pasidaryti ką panašaus namuose wub.gif .Ne tokio aukšto pilotažo biggrin.gif , bet šiaip kokius sausainiukus reikės sulipdyti blush2.gif Dar planuose turiu kučiukus pasidaryti, savi daug skaniau nei pirktiniai blush2.gif 4u.gif

Bėje ir mes jau eglutę pasipuošėm, tai spėjo mažasis vieną kartelį jau visą grožį nuversti ant žemės, gerai kad žaisliukai ne stikliniai ir eglutė lengvutė, nebaisu kad kris ir dar ne kartą.. biggrin.gif
faustliuk pas mus ta pati situacija su valgio darymų drinks_cheers.gif
Kur ne kur vaikų pulkas subėga virtuvėn, kol maži gerai bet va kai paaugs, virtuvėje manau jau nebetilpsime, nes norinčių paeksperimentuoti kogero bus daugiau nei reikėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
ooo temukė pagyvėjo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jau kokie geruliai namukai, mes pes kažką valgėm juos smile.gif bet jie buvo nevalgomi, na tiesiog neįkandami smile.gif tai jie pagal mane va tik ūpui pakelti ir grožiui wub.gif
pas mum sausainių kepimas tai irgi noooriu tešlaaaa maišyt,mama nooooriu smile.gif tai aš ir duodu, bet paskui namus reik ilgai tvarkyt bet dzin, vistiek smagu bigsmile.gif
Atsakyti
na, super thumbup.gif temukė atsigavo wub.gif wub.gif wub.gif

kaip malonu visas girdėt 4u.gif dėkui už pagyras, bet pati, internete, prisižiūrėjus tookių šedevrų, nesu patenkinta savais.... atrodė, čiūkšt čiūkšt ir padarai, ogavosi šleivi kreivi...
dėl valgymo, tai aš irgi nelabai manau, kad kas juos valgys lotuliukas.gif , na nebent vaikai grauš iš idomumo, bet nuotaiką tai ineša tikrai thumbup.gif ypač, manau pakels nuotaiką tiems kam padovanosiu...

O, merginos, kodėl kitos nerodot savo kalėdinių šedevrų cool.gif ?
gėliuk, rodyk namuką ir meduolius lens.gif wild Pearl, rodyk eglutę bigsmile.gif
Atsakyti
Gal ir sigė, youstė, Babaušiukas pasirodys Kalėdų proga... ax.gif .

Man labai miela tradicija meduolių kepimas Kalėdoms, vienais metais ir aš kepiau, prisipirkau prieskonių, kaifavau nuo to kvapo, bet paaiškėjo kad vaikai tos meduolinės tešlos su prieskoniais visai nemėgsta. Skaniausia tik dekorą nugraužt, o patys meduoliai paskui mėtosi... Tai daugiau ir nebekepu...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sunku keltis ryte, bet vaikus reikėjo išleisti ir paruošti į darželį, o paskui prasidėjo rytinis skalbimo maratonas, nes per savaitgalį rūbų prisirinko didžiausia krūva blink.gif doh.gif
Mūsų eglutė niekuo labai nesiskiria nuo kasmet puošiamos, bet atrodo štai taip blush2.gif Nedidutė žalioji pas mus, bet kol vaikučiai nedideli, didesnę puošti nelabai verta būtų ax.gif
user posted image

Prašom ir kitoms pasirodyti kaip papuošėte eglutę mirksiukas.gif 4u.gif

Aš einu pasidaryti kavos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2011 12 12, 08:53)
Labas rytas 4u.gif

Sunku keltis ryte, bet vaikus reikėjo išleisti ir paruošti į darželį, o paskui prasidėjo rytinis skalbimo maratonas, nes per savaitgalį rūbų prisirinko didžiausia krūva blink.gif  doh.gif 

Nesuprantu ką jūs veikiat su tais rūbais kad tiek prisikaupia biggrin.gif .

Mes eglutės dar nepuošėm, man dar per anksti. Savaitė prieš Kalėdas manau bus pats tas smile.gif. Tik prikarpiau snaigių ir pakabinau ant šviestuvo biggrin.gif . O jūsų eglutė labai daili wub.gif .

Labas rytas su kavyte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltpeliuke: 12 gruodžio 2011 - 09:10
Musu egle, labas rytas, jau nuo vakar mirksi.
Bet man per daug darbo ja nufotint, ikelt i fotki.com, perkelt i cia. Tai jau labai nepykit, kad nesirodysim...
Vakare parsivedu is darzelio Milda. Su mama sutarem: kam tos aukle, kai galima "draugaut, kai tevai negali" su darzelio vaikais (man kazkaip patikimiau ir ramiau, nei ieskot aukles) Tai pas mus "atsakomassi:" vizitas. Man sita ideja- lux 4u.gif
Atsakyti
gera tikrai ideja parsivesti kita vaika,ja nera kam ziureti,bet as pabusiu bloga mama,nes as svetimu vaiku nenoriu,uztenka man savo 3 padauzu.
bet jai labai reiketu tai ir as parsivesciau,ir paziureciau kita vaikeli.
mes eglutes dar ir nepuosem,puosiam visada pries kucias kartu su vaikais wub.gif
man ir sunku ryta visus suruosti i darzeli,nuvesti,ir paciai su mazium pareiti,bet po to ramybe buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 12 12, 09:25)
Vakare parsivedu is darzelio Milda. Su mama sutarem: kam tos aukle, kai galima  "draugaut, kai tevai negali" su darzelio vaikais (man kazkaip patikimiau ir ramiau, nei ieskot aukles) Tai pas mus "atsakomassi:" vizitas. Man sita ideja- lux 4u.gif

Šito varianto trūkumas tas, kad negali būt 100 proc tikras ar tos vaiką paimančios šeimos aplinkybės nepasikeis, t.y. bet kada gali paaiškėt kad jų vaikas susirgo ir staigiai teks ieškot kas kitas galėtų paimti tavo vaikeliuką. O šiaip tai aš visada esu už tėvų bendradarbiavimą smile.gif.

Estela, aš irgi prisitampau iki soties kai rytais visus suruošinėju ir su mažyliu dičkius vedžioju į darželį. Dar jų grupės skirtinguose pastato pusėse ir abi antrame aukšte, bet užlipt reikia skirtingais laiptais. Tai aukštyn žemyn, aukštyn žemyn su mažyliu autokėdutėje arba ant rankų, šlapia būnu doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltpeliuke: 12 gruodžio 2011 - 09:46
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 12 12, 10:46)
Šito varianto trūkumas tas, kad negali būt 100 proc tikras ar tos vaiką paimančios šeimos aplinkybės nepasikeis, t.y. bet kada gali paaiškėt kad jų vaikas susirgo ir staigiai teks ieškot kas kitas galėtų paimti tavo vaikeliuką. O šiaip tai aš visada esu už tėvų bendradarbiavimą smile.gif.

na taip. Bet pas mus sitas atvejis TIK ketvirtadieniais, kai einam i tuos kursus. O visais kitais atvejais mes be aukliu ir mociuciu. Visur su vaikais. At liberalu posedis koksai tai, ar pasisedejimas kavinej. Aisku, ne daznai tas yr, bet su vaikais. GAl todel jos pas mane ziauriai bendraujancios
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 12 12, 13:53)
na taip. Bet pas mus sitas atvejis TIK ketvirtadieniais, kai einam i tuos kursus. O visais kitais atvejais mes be aukliu ir mociuciu. Visur su vaikais. At liberalu posedis koksai tai, ar pasisedejimas kavinej. Aisku, ne daznai tas yr, bet su vaikais. GAl todel jos pas mane ziauriai bendraujancios

tai super vaikai thumbup.gif
Atsakyti