Įkraunama...
Įkraunama...

Pametinukai gražuoliukai :)

Kuku...kuku ax.gif biggrin.gif
Tik keli gyvi belikę, kitus vėjas nunešė matyt blush2.gif
Atsakyti
NU neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Kad vis bandau jus isjudint...
Va, ka tik odinius legginsus nusipirkau bigsmile.gif O siaip: laukiu rezultatu po poklabio. Sirdis tyli, nieko nesapnuoju, bet kazkaip isejus is po generalinio bigsmile.gif labai gera nuotaika 4u.gif Verteja vok-liet.imoneje. Ir esama verteja mano techninius vertimus neispeike. Bendravo, aprode viska kaip naujai priimatm zmogui, nors po manes turejo but dar 3. Sake, kuo greiciau stengsimes apsisprest. Ir kai jau taip bus tada vaziuosiu i Vokietija 3 men stazuotei. 4u.gif Vertimai kaip vertimai, bet bsuius ir uz audito dokumentacija atsakinga. a kas tai yr? g.gif
Aukociau slidinejima bigsmile.gif
Lukne geria antibiotikus. Prisikarksejau, kad neserga. Lyg nujausdama vaika parsivedziau siaip is darzeio, o po poros valandu tempa 38.8 rolleyes.gif +kosejo juodai su snopavu=imu Kur pasigavo, neturiu supratimo. Bet jau baigiam isbrist
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aš pradėjau gerti vitaminus, tikiuosi padės man, nes tyrimai nekokie, reikia susiimti ir žvalumo nepradanginti blush2.gif
Vakar buvome su vaikais akropolyje, tai pavargau siaubingai ir ko norėjom nieko negavome doh.gif Reziume, geriau į tokias vietas eiti vieniems, be jokių vaikų blush2.gif

Ką jūs veikiate savaitgalį?
Dienos taip lekia kad nespėju vytis doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, mamukai 4u.gif na visai mirus temukė verysad.gif nostalgija apėmė, pasiilgau tų senųjų mūsų paplepėjimų... gal susirinsim po biški ? mirksiukas.gif reik padėt mamytėms gaivint temą, o tai viena faustluk šneka biggrin.gif

mes sirguliuojam, aš atostogas pasiemiau biški kalėdoms pasiruošt, tai ir kiurksom namie visi... kad biški pajaustumėm kalėdų nuotaikas pasirodau savo nuveiktą darbą blush2.gif user posted imageuser posted imageuser posted image
ir dar reik bent tris partijas meduolių prikept.... nes neperku jokių dovanų...
Atsakyti
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
NEREALUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! As apsiriboju tik meduoliais...SUper dovanu ideja! Kiek laiko uzima toks "terliojimaisis"? a?
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 12 11, 13:16)
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
NEREALUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! As apsiriboju tik meduoliais...SUper dovanu ideja! Kiek laiko uzima toks "terliojimaisis"? a?

daug.... laaaabai daug... aš darau per kelias dienas - vieną dieną išsikepu sienas, kitą - dekoruoju, suklijuoju, trečią dieną "stogą dengiu " darau iškart po du namukus, daugiaus vietos virtuvėj vietos nėra
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2011 12 11, 13:25)
daug.... laaaabai daug... aš darau per kelias dienas - vieną dieną išsikepu sienas, kitą - dekoruoju, suklijuoju, trečią dieną "stogą dengiu "  darau iškart po du namukus, daugiaus vietos virtuvėj vietos nėra

o kur dedi vaikus? g.gif Pas mus kepant sausainius vyksta karas, kuri maisys...kuri barstys.. Ir neduok dieve ne tai duosi sauksta...KAip sakau: sausainia iskeos skanus, jei tesla maisysim taikiai...jeeeezau kiek emociju!!! MAno svajone puosti Egle kartu. Jeeeezau kiek emociju! Ir kusai seimu.lt nepadeda...
Atsakyti
Uzniuk, kaip faina, kad sugrįžai bigsmile.gif ! Jau buvau pasiilgusi tavo kepinių foto. Namukai nuostabūs! Aš jiems niekada nepribręsiu schmoll.gif , na labai jau daug darbo, o be įgūdžių didelė tikimybė, kad iš pirmo karto ir nepavyks, tai kažkaip net neužsikabinu bandyt...

Wild Pearl
, kas negerai su tyrimais unsure.gif ?

Faustluk, linkiu teigiamo atsakymo dėl darbo bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 12 11, 15:46)
o kur dedi vaikus?  g.gif Pas mus kepant sausainius vyksta karas, kuri maisys...kuri barstys.. Ir neduok dieve ne tai duosi sauksta...KAip sakau: sausainia iskeos skanus, jei tesla maisysim taikiai...jeeeezau kiek emociju!!!  MAno svajone puosti Egle kartu. Jeeeezau kiek emociju! Ir kusai seimu.lt nepadeda...

na, matai, mano berniukai... jie labai jau nesiveržia į virtuvę lotuliukas.gif labiausiai jiems rūpi paragaut tešlos ir išlaižyt likusius puodus nuo kremų lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 12 11, 16:35)
Uzniuk, kaip faina, kad sugrįžai  bigsmile.gif ! Jau buvau pasiilgusi tavo kepinių foto. Namukai nuostabūs! Aš jiems niekada nepribręsiu  schmoll.gif , na labai jau daug darbo, o be įgūdžių didelė tikimybė, kad iš pirmo karto ir nepavyks, tai kažkaip net neužsikabinu bandyt...

sveikutė drinks_cheers.gif

tai kad ir aš namukus kepiau pirmą kartą doh.gif kaupiaus kokius du metus, ir šiemet nusprendžiau bandyt karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2011 12 11, 16:39)
na, matai, mano berniukai... jie labai jau nesiveržia į virtuvę  lotuliukas.gif labiausiai jiems rūpi paragaut tešlos ir išlaižyt likusius puodus nuo kremų  lotuliukas.gif
Papildyta:
sveikutė  drinks_cheers.gif

tai kad ir aš namukus kepiau pirmą kartą  doh.gif kaupiaus kokius du metus, ir šiemet nusprendžiau bandyt  karsta.gif

Labutis
Labai jau gražūs namukai thumbup.gif , o jei tikrai iš pirmo karto, tai išvis žodžių trūksta.
Aš irgi kaupiuosi jau kelinti metai, bet nežinau ar šiemet pavyks g.gif . Didieji labai nori visur padėt, o mažieji į sijoną įsikabinę rėkia, kad nori ant rankų, ir taip pat nori "padėt" doh.gif . Tai jeigu su tokia pagalba darau, tai sunkiai sekasi. O jei darau naktį, kai vaikai miega, tai man ant rytojaus galva plyšta, kad baisu.
Atsakyti
man ir kazka sunku pasidaryti su mazuoju,bet bandysiu kepti meduoliukus ir as,mano ir vyresnieji labai padet nori,tai biski nervina,bet viska pasidarua su jais.
tik va nenusiseke,bandziau velti,ir nesigavo,tai nuliudau labai.
Atsakyti
Sveikos
Uzniuk,koks groooooooziiiiiis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti