Įkraunama...
Įkraunama...

Pametinukai gražuoliukai :)

Ir as sveikinuos wub.gif

kokios nuotaikos?
As po vakar kursu nesu tokiam pakylejime, kaip po pirmos paskaitos. Nes..buvau su vyru ir labai stebejau jo reakcija. Mane erzino jo ziovavimas, ziurejimas i laikrodi...Zodziu, zmogus nelabai matre prasmes analizuojant situacija. Ir man nesuprantama, kaip galima tos situacijos nepritaikyti sau? Jauciu nusivylima, matau, kursu deka matau musu seimos problemas, kuri is ju didziausia: mes abu nesikalbam.
O jus su savo antrom pusem kalbaters? I mean ne apie ora, piena, mesa..O po dusam, apie lukescius, planus ir t.t.
Anot mano vyro: mes kalbames cool.gif Apie nuotekas, namo statyba, vandenio nukalkinima, ebayjaus prekes, zada jis nulipt vis nuo kompo, bet grizes is kursu tuoj pat seda ir vel doh.gif
Bent jau dabar mano nuotaika: tokia seima ilgai netraukia...KA mes veiksim tam name?
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 12 02, 12:38)
Ir as sveikinuos wub.gif

kokios nuotaikos?
As po vakar kursu nesu tokiam pakylejime, kaip po pirmos paskaitos. Nes..buvau su vyru ir labai stebejau jo reakcija. Mane erzino jo ziovavimas, ziurejimas i laikrodi...Zodziu, zmogus nelabai matre prasmes analizuojant situacija. Ir man nesuprantama, kaip galima tos situacijos nepritaikyti sau? Jauciu nusivylima, matau, kursu deka matau musu seimos problemas, kuri is ju didziausia: mes abu nesikalbam.
O jus su savo antrom pusem kalbaters? I mean ne apie ora, piena, mesa..O po dusam, apie lukescius, planus ir t.t.
Anot mano vyro: mes kalbames cool.gif Apie nuotekas, namo statyba, vandenio nukalkinima, ebayjaus prekes, zada jis nulipt vis nuo kompo, bet grizes is kursu tuoj pat seda ir vel doh.gif
Bent jau dabar mano nuotaika: tokia seima ilgai netraukia...KA mes veiksim tam name?

tai va visą šitą ir išdėstik jam rolleyes.gif mes kalbam ir ne tik apie nama mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,gyvenam,nelabai gerai,bet gyvenam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tindirindiriuška @ 2011 12 02, 11:57)
tai va visą šitą ir išdėstik jam  rolleyes.gif mes kalbam ir ne tik apie nama  mirksiukas.gif

zinok labai sunku. Cia, jauciu, auklejimo pasekme. Jis nemoka kalbet, ka jaucia. Mama augino viena issiskyrus č berniukus. Tiksliau, jie augo patyrs kaip norejo. Dar gerai, kad uzaugo kulturingas, su mokslais ir t.t. Ne taip kaip broliuks...Ten niekas neklause: ka galvoji, ka jauti, niekas ant keliu neeme ir neapkabino, pasaku neseke. O mano situacija kita: mama-nasle augino merginas. Pokalbiai trukdavo nuo...iki...Ir dabar su mama kalbu telefonu min valanda lotuliukas.gif
Man baaaadas kalbejimo prasme su savo vyru. Nezinau. Ludna vis tiek
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 12 02, 13:49)
zinok labai sunku. Cia, jauciu, auklejimo pasekme. Jis nemoka kalbet, ka jaucia. Mama augino viena issiskyrus č berniukus. Tiksliau, jie augo patyrs kaip norejo. Dar gerai, kad uzaugo kulturingas, su mokslais ir t.t. Ne taip kaip broliuks...Ten niekas neklause: ka galvoji, ka jauti, niekas ant keliu neeme ir neapkabino, pasaku neseke. O mano situacija kita: mama-nasle augino merginas. Pokalbiai trukdavo nuo...iki...Ir dabar su mama kalbu telefonu min valanda lotuliukas.gif
Man baaaadas kalbejimo prasme su savo vyru. Nezinau. Ludna vis tiek

na čia jau matyt toks žmogaus būdas, gal jis daug ir nenori kalbėti, bet jei pakalbintum, pasakytų gal vienu sakiniu, o tu atsiimsi savo baada atsiimsi gal kai pradesi dirbti, atsisnekes ir nebenoresi namie daaaug kalbeti g.gif nžn net kaip kitaip nes žmogaus nepriversi kalbetis daug doh.gif maniskis irgi ne is kalbiuju, bet susisnekam, ypac jei kalbini tai kartais tiek daug isgirsti.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Galvą skauda, pirmadienis sunkus doh.gif unsure.gif
Kaip jūsų rytas?
Atsakyti
Labas gražus pirmadienio rytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 12 05, 09:48)
Labas gražus pirmadienio rytas  biggrin.gif

sveikutes
kaip tavo mazasis auga?ar nera sunku su 3 vaikais biggrin.gif kaip miegat?
Atsakyti
QUOTE(estel@ @ 2011 12 05, 09:50)
sveikutes
kaip tavo mazasis auga?ar nera sunku su 3 vaikais biggrin.gif kaip miegat?

Mažiukui buvo bronchitas, bet antibiotikų pagalba baigiam pasveikt, ačiū D be ligoninių ax.gif . Vis norėjau tavęs paklaust, kai tavo mažiukas sirgo ir rašei kad buvot ligoninėj, tai tu su visais 3 vaikais ten gulėjai blink.gif ? Ar turėjai kam palikt vyresniuosius?
Miegam visaip, valgom, blūdijam, naktimis, visokių linksmybių čia pas mus būna biggrin.gif . Timukas jau laisvai sėdi, ropoja, dantai krūvom dygsta, kažkaip labai greitai pas jį viskas. O tą sunku-nesunku tai sunku ir įvardinti, visokių momentų būna, bet visumoj tai be galo džiaugiuosi turėdama patį mieliausią pasaulyje trejetuką wub.gif .

Oi, Faustluk, tai ką tu rašai tai yra vyrų-moterų problema per amžių amžius, apie tai ir visos tos knygos, kur vyrai ir moterys iš skirtingų planetų. Vyrui kalbėtis tai reiškia aptarinėti žemiškus, apčiuopiamus dalykus, o moteriai reikia "dušu razlivat" - jausmai, svajonės, planai... Viskas pas jus gerai, esat statistinė pora smile.gif. O dar kai tu aiškiai suvoki vyro uždarumo priežastis, tai išvis nebelieka kuo stebėtis. Toks žmogus, tokį jį sutikai, pamilai, su tokiu sukūrei gražią šeimą ir su tokiu nugyvensi likusį gyvenimą, jei nepradėsi reikalauti per daug, man taip atrodo ax.gif ... Aišku, moteris nebūtų moteris, jei nebandytų prisikasti prie mylimo žmogaus širdies gelmių, jo prakalbinti. tik svarbiausia nepulk staiga į neviltį, kad jis nėra toks, koks niekada ir nebuvo 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 12 05, 11:05)
Mažiukui buvo bronchitas, bet antibiotikų pagalba baigiam pasveikt, ačiū D be ligoninių  ax.gif . Vis norėjau tavęs paklaust, kai tavo mažiukas sirgo ir rašei kad buvot ligoninėj, tai tu su visais 3 vaikais ten gulėjai  blink.gif ? Ar turėjai kam palikt vyresniuosius?
Miegam visaip, valgom, blūdijam, naktimis, visokių linksmybių čia pas mus būna  biggrin.gif . Timukas jau laisvai sėdi, ropoja, dantai krūvom dygsta, kažkaip labai greitai pas jį viskas. O tą sunku-nesunku tai sunku ir įvardinti, visokių momentų būna, bet visumoj tai be galo džiaugiuosi turėdama patį mieliausią pasaulyje trejetuką  wub.gif .

Oi, Faustluk, tai ką tu rašai tai yra vyrų-moterų problema per amžių amžius, apie tai ir visos tos knygos, kur vyrai ir moterys iš skirtingų planetų. Vyrui kalbėtis tai reiškia aptarinėti žemiškus, apčiuopiamus dalykus, o moteriai reikia "dušu razlivat" - jausmai, svajonės, planai... Viskas pas jus gerai, esat statistinė pora smile.gif. O dar kai tu aiškiai suvoki vyro uždarumo priežastis, tai išvis nebelieka kuo stebėtis. Toks žmogus, tokį jį sutikai, pamilai, su tokiu sukūrei gražią šeimą ir su tokiu nugyvensi likusį gyvenimą, jei nepradėsi reikalauti per daug, man taip atrodo  ax.gif ... Aišku, moteris nebūtų moteris, jei nebandytų prisikasti prie mylimo žmogaus širdies gelmių, jo prakalbinti. tik svarbiausia nepulk staiga į neviltį, kad jis nėra toks, koks niekada ir nebuvo  4u.gif .

Nu, va, matosi, jaucias, kad brandi 3 vaiku mama esate wub.gif Minties aiskumas-tikslumas-papeasrumas thumbup.gif Speju, kad man ten pms nuotaikos buvo ir gilios paskemes su tuo (nors ir 2 vaikus turiu, alia tie moteirski dalykai mane smarkiai fiziskai veikia: plysta galva parom, maudzia, skauda, silpna, bloga ir visi ktii briedai) Ir tik labai kartais, kai nieko nejauciu.

Buvay darzelyje kelta valandu. Filmavau vaikus (ir savus), kaip jie elgiasi "ne namie". Zadu parodyt tevams per kaledini susibegima. bigsmile.gif
Atsakyti
mano ir mazasis serga,kaip tada guliausi i ligonine,tai vyras ir mama vaikus ziurejo,bet ir man ir jiems sunku buvo,mes ir miegam visaip,valgom naktim,anksti keliames,siuo metu man yra sunku su vaikais,bet tai laikina,ir viskas praeis,reiketu pagalbos is pasales,nu bet jos nera,tai sukuosiu kaip galiu. smile.gif
Atsakyti
Kukū biggrin.gif
Atsakyti