Įkraunama...
Įkraunama...

Pametinukai gražuoliukai :)

Gyvenu seimu.lt kurso atgarsiais. Nieko neivyko, bet tuo paciu viskas verciasi aukstyn kojom. Pasirodo galima uzmigt su vaikais be pakelto tono, pusryciaut be issidirbinejimu, apsirengt greitai ir noriai. O svarbiausia: kaifuoju nuo savo merginu, ka- tiesa sakant- jausdavau tik joms miegant smile.gif Tesiu visus mokslus kiek yra. Ir dziaugiuosi, kad tetis irgi eis:) Visoms dienos su pasisvilpavimu!
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 11 17, 09:48)
Gyvenu seimu.lt kurso atgarsiais. Nieko neivyko, bet tuo paciu viskas verciasi aukstyn kojom. Pasirodo galima uzmigt su vaikais be pakelto tono, pusryciaut be issidirbinejimu, apsirengt greitai ir noriai. O svarbiausia: kaifuoju nuo savo merginu, ka- tiesa sakant- jausdavau tik joms miegant smile.gif Tesiu visus mokslus kiek yra. Ir dziaugiuosi, kad tetis irgi eis:) Visoms dienos su pasisvilpavimu!

Tai gal kokią stebuklingą tabletę ten davė lotuliukas.gif ? O jei rimtai, kame paslaptis smile.gif? Ką išgirdai tokio, ko nežinojai?

O Wild Pearl ar ne buvusi Orchidėja?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltpeliuke: 17 lapkričio 2011 - 10:05
Labas rytas 4u.gif

Smiltpeliukė pastabi mirksiukas.gif biggrin.gif 10 balų thumbup.gif

Aš šiandien irgi anksti pabūdau, su riksmais ir ašarom merginos iškeliavo į darželį (na akivaizdu miego trūkumas, nes vėlai gulėsi)ir priprašė man jas būtinai pasiimti blink.gif Džiaugėsi tėčio draugija o dabar nusprendė kad gana, reikia ir mamos darželyje karts nuo karto, pasirodo ką daro kelios dienos tik su tėčiu ėjimas blush2.gif Vot tep ir gyvename ax.gif

Džiaugiuosi, kad pagaliau ketvirtadienis,truputį paniuręs, bet dar diena ir visas savaitgalis prieš akis cool.gif
Ką planuojate nuveikit?Ar šventėms jau pradedate ruoštis? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 17 lapkričio 2011 - 10:44
QUOTE(faustluk @ 2011 11 17, 11:48)

aha butu idomu suzinoti ka ten isgirdai, as ir noreciau i tokius kursus bigsmile.gif bet pas mum provincijoj tokiu nebuna lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai Jus norit 2 val santraukos???? 4u.gif Pavasari bus organizuojami kursai. Patarciau nueiti kiekvienai. Mastau apie savo savanoriska moderatoriu kandidatura.
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 11 17, 21:08)
Tai Jus norit 2 val santraukos????  4u.gif Pavasari bus organizuojami kursai. Patarciau nueiti kiekvienai. Mastau apie savo savanoriska moderatoriu kandidatura.

nu nors istrauka kokia.... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes
As tai pabaigiau jaunimo darbuotojo kursus,tai galesiu teisingai auklet savo jaunimeli biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ohoho kokios mokytos visos biggrin.gif . Aš nejaučiu poreikio jokiems šeimyniniams kursams ax.gif .

WP, kol kas labiausiai tai vaikai ruošiasi šventėm, jau nuo vasaros kasdien kalba apie Kalėdas ir Kalėdų Senelį biggrin.gif . Ir sniego laukia smile.gif.
Atsakyti
labas rytas smile.gif

Su trumpu ,bet svarbiausia pirmuoju sniegeliu visas 4u.gif Mano vaikai jau apie roges prabilo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 11 17, 23:30)
Ohoho kokios mokytos visos  biggrin.gif . Aš nejaučiu poreikio jokiems šeimyniniams kursams  ax.gif .

as tai del darbo i mokymus keliavau smile.gif ,bet pritaikyti labai galesiu ir savo vaikams smile.gif smile.gif
labas rytas
Viktorija serga,leksim pas gydytojos ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2011 11 18, 09:49)
labas rytas smile.gif

Su trumpu ,bet svarbiausia pirmuoju sniegeliu visas 4u.gif Mano vaikai jau apie roges prabilo  biggrin.gif

bigsmile.gif sniegas? mes nematėm, pas mum nesnigo ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

nu, susikaupsiu ir kada prie progos pasipasakosiu apie kursus. Palaukit. Dabar laiko neeeer
Atsakyti