Įkraunama...
Įkraunama...

Pametinukai gražuoliukai :)

QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 11 10, 15:16)
faustluk, nesupratau apie ką tu  ax.gif ...

Labuka,

Prisėdau su sveikuoliškais pietumis - lęšiai su daržovėmis  biggrin.gif .

nepasportavau schmoll.gif Padanga pradure, teko kviest MB keitimui g.gif
Apie ka as??? Apie savo verlsa bigsmile.gif Ot, sakysit, kokia nerimastinga duuuusia!!!

Sekmadieni nusimato renginys: Siaurietiskas ejimas lazdomis" JAu kaip nooooooriu! JAuciu visom savo galunem, kad "tai mano". Tik va, mociute Vokietijoj, o aukles nebuvo poreikio ieskot. Ner kur vaiku palikt. GAl per FB kas is draugu atsilieps...Jau koks liudesys butu, jei nesudalyvauciau...

As UZ sveika maista!!! Saunuole!!!
Atsakyti
Na ir ku, ilsitės visos ane? bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2011 11 12, 18:28)
Na ir ku, ilsitės visos ane? bigsmile.gif  cool.gif

Kurgi ne cool.gif . Su trim daugiau mažiau sergančiais vaikais ir be vyro namie smile.gif .
Atsakyti
O!!! Tai SM veikia. Man savaitgali ismete buvo, kad blokuoja ir t.t. del kazkokiu piktu priezasciu. Lipau laiptais ir pagalvojau: vaje....keik kontaktu prapuole....Taip kazkaip imt ir iseit..negtazu...O cia bac ir veikia! 4u.gif
Atsakyti
mes ir sergam,ir ligoninej gulejom,bet vel sergam doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(estel@ @ 2011 11 14, 10:44)
mes ir sergam,ir ligoninej gulejom,bet vel sergam doh.gif  doh.gif

o kas jums nutiko?Kuo sergate? verysad.gif

Aš irgi be sm'o sedėjau kelias dienas, tai šiandien negaliu atsidžiaugti kad įėjimas laisvas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2011 11 14, 10:47)
o kas jums nutiko?Kuo sergate? verysad.gif

Aš irgi be sm'o sedėjau kelias dienas, tai šiandien negaliu atsidžiaugti kad įėjimas laisvas  biggrin.gif

maziausian buvo bronchitas,gulejom ligoninej,paleido,bet po 3d vel kosti baisiai.vyresnieji ir kosti ir sloguoja,eisim pas daktarus siandien
Atsakyti
QUOTE(estel@ @ 2011 11 14, 11:07)
maziausian buvo bronchitas,gulejom ligoninej,paleido,bet po 3d vel kosti baisiai.vyresnieji ir kosti ir sloguoja,eisim pas daktarus siandien

Ojetau... verysad.gif doh.gif Sveikatytės jums 4u.gif
Atsakyti
oooo, sveikateles ligoniukasm... wub.gif

Kazkaip keistai man skaitosi, kad kazkas serga... wub.gif tpfu tpfu tpfu
Begu sportuot
Atsakyti
Fautluk, visoms čia blokavo SM, bet aš paspaudžiau "nepaisyti įspėjimo" ir sėkmingai naudojausi blush2.gif .

Estel@, vajei, laikykitės unsure.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
Lalala..user posted image

Apie ką tylime?user posted image
Šiandien keliausim aplankyti draugės su leliuku, tai diena pralėks greitai wub.gif Ką jūsveikiate?

faustliuk
ar nusprendėte jau dėl darbuko, o gal jau dirbate? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2011 11 16, 08:09)
Lalala..user posted image

Apie ką tylime?user posted image
Šiandien keliausim aplankyti draugės su leliuku, tai diena pralėks greitai  wub.gif Ką jūsveikiate?

faustliuk
ar nusprendėte jau dėl darbuko, o gal jau dirbate?  bigsmile.gif

atminties spraga visiskai.. Kodel as neatsimenu Wild Pearl??? Prasom dazniau parasinet bigsmile.gif
Mes po draugus su leliukais jau nebevaikstom: visos mamos arba uzsieny, arba dirba, o vaikai darzelyje.
O cia as del ko "Jus" ir taip pagarbiai? MAn 35m neduoda niekas mirksiukas.gif
Butu labai lengva del darbu apsisprendimo, jei daug pasiulymu butu. O kai nukrenta viens kitas- tai nera ka daug svarstyt. KAzkokia tuscia skyle-periodas. Nors kita vertus...man lapkrity visada visada "juodas" periodas. Tai dar palyginus gerai laikausi emocine prasme. Pastebejau: kuo labiau ieskau darbu, kuo daugiau apie tai sneklu/galvoju, tuo labiau zmones persa minti, kad as sutverta turizmui ir savo "saraskino kontoros" netureciau laidoti :hmIr ta nuomone zmopniu-ekspertu is turizmo pasalaulio. Bet cia reikia kalavijo i rankas
Taip ir leidziu laika: ruosa i darzeli ( doh.gif ), kava, darbu plabavimas ir sm, apsitvarkymas namie, korespondencija turizmo klausimais ar darbo skelbimu analize doh.gif , sportas, mokiniai, vakarai su seima rolleyes.gif
Ai, siandien ainu i seimu.lt pirmaja paskaita!!!!!!!!!!! Nooooriu kad keistusi poziuris i vaiku auklejima. arba kitaip tariant ikvepciau gaivaus oro
Atsakyti