Įkraunama...
Įkraunama...

Pametinukai gražuoliukai :)

aš perku abrikosų ir vynuogių kauliukų kūnui (celiulitui biggrin.gif), simonsidijų (jojobos) plaukams, vis kitokį maistui, dabar šiaip geriu po šaukštelį dilgėlių ir medetkų smile.gif
dar plaukams, kūnui ir kt naudoju kokosų iš aliejus.com, o vat taukmedžių man jų konsistensija nepatinka norėtųsi skystesnio smile.gif
dar patiko mangų sviestas iš aromanatural ir kukui (jį naudoju vaikams veidui kai visokie dermatitai užpuola ar šiaip sualergizuoja).
mama mano labai slenkantiems plaukams gyrė alma miltelius iš aromanatural smile.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

Dėkui už nuorodas mergaitės aliejukų 4u.gif

Atsakyti
Drauges mielos, kaip ir jau: 4u.gif

ar eitumet dirbti plauku prieziuros pardavimo vadyb? Ne mary kay ir visi kiti briedai. Normali LT registruota imone, aprupinant grozio slaonus, Spa kosmetinem priemonem (brangiom ir kokybiskom). Kaip ir tinka mano kandidatura, sia savaite su bose kalbesiu. 1100lt moketu ir visi kt. komisiniai (sako kt. pasidaro ir 3000). Ka manot?> Reik masinos, sake del to bus kita kalba (benzas, gedimai ir t.t.) Biure nereiks sedet, savaip planuoji laika. Atrodo, kad kai nieko nera idomaus, tai gal ir visai nieko. Moteriska tema., alia tie grozio salonai uzvesrsti... GAl kas su tuo susidure?
KAip sakau: bent jau meginukais drauges ir save apdalinsiu

Sakart sprendimo nezianu. Idomu, ak manot jus? P.s. vasara turizmas mano lieka.. wub.gif
Atsakyti
Mano sesuo lygiai tokį darbą dirbo, nenustebčiau jei net ta pati firma smile.gif . Tai jei norėsi į AŽ parašysiu, kad čia neužkišt pametinukų temos 4u.gif . O tai darbo vieta Vln prapuolė unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 11 07, 20:21)
Mano sesuo lygiai tokį darbą dirbo, nenustebčiau jei net ta pati firma  smile.gif . Tai jei norėsi į AŽ parašysiu, kad čia neužkišt pametinukų temos  4u.gif . O tai darbo vieta Vln prapuolė  unsure.gif ?

Prašom čia pasisakyti, nes ir man "bais" įdomi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2011 11 07, 22:02)
Prašom čia pasisakyti, nes ir man "bais" įdomi  blush2.gif

cekava kokia... 4u.gif Sm siulo bandyt savo kailiu. Arba jis bus apsiures (nuo konkurencijos ir klientu paieskos), arba blizges bigsmile.gif Gal labai nenusiurinsiu ir nuo eko aliejuku pereisiu prie sintetines kosmetikos bigsmile.gif Alia as cia ir vel uzsvaigau, kad jau dirbu nors Frau bose dar neskambino ir sutarties nepasirasem. Vilnius nuplauke, nes atsirado "labai labai savas" zmogus i ta vieta. O as tik labai noritni dirbti mamyte po vaiku atostogu su naujais vejais ir nauja programa cool.gif
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 11 08, 10:04)
cekava kokia... 4u.gif Sm siulo bandyt savo kailiu. Arba jis bus apsiures (nuo konkurencijos ir klientu paieskos), arba blizges bigsmile.gif Gal labai nenusiurinsiu ir nuo eko aliejuku pereisiu prie sintetines kosmetikos bigsmile.gif Alia as cia ir vel uzsvaigau, kad jau dirbu nors Frau bose dar neskambino ir sutarties nepasirasem. Vilnius nuplauke, nes atsirado "labai labai savas" zmogus i ta vieta. O as tik labai noritni dirbti mamyte po vaiku atostogu su naujais vejais ir nauja programa cool.gif

Taip esu cekava zosia ypač kai vilioja kalbos biggrin.gif lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif

Smilkinius skauda, lauke apniurę tai organizmus nepasitenkinimo signalus siunčia ir taip visada doh.gif Jau tokia reakcija į oro permainas kad net baisu unsure.gif

Ką veikiate? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 08 lapkričio 2011 - 10:30
QUOTE(0rchideja @ 2011 11 08, 11:29)
Taip esu cekava zosia ypač kai vilioja kalbos  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif

Smilkinius skauda, lauke apniurę tai organizmus nepasitenkinimo signalus siunčia ir taip visada  doh.gif Jau tokia reakcija į oro permainas kad net baisu unsure.gif

Ką veikiate? bigsmile.gif

Tuoj galva plausiu bigsmile.gif Apsitvarkau ir turiu pasiruost mokinukams. Popiet bus. O man irgi galva skaudena, pykina.
Atsakyti
labas rytas. kas geria kava?
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 11 10, 12:01)
labas rytas. kas geria kava?

4u.gif
Atsakyti
oi oi oi oi. Paplepet su jumi nesigaus...

ai, kaip uzdege mane!!!
http://www.tv3play.l...?autostart=true

Ir ko as sustojau? Ko isisgandau? Jei akys butent sitoj mano veikloj blizga? Nuleidau rankas, o juk reik spirt i uzpakali ir sakyt: Neatsisakyk savo svajones!" Va, sita savo mintim einu sportuot cool.gif
Atsakyti
faustluk, nesupratau apie ką tu ax.gif ...

Labuka,

Prisėdau su sveikuoliškais pietumis - lęšiai su daržovėmis biggrin.gif .
Atsakyti