Įkraunama...
Įkraunama...

Pametinukai gražuoliukai :)

faustluk su savim pakalbejo ir isejo biggrin.gif

sveikos,
pas mus blogoji zinia, kad abu serga, ale uztat geroji zinia, kad kita savaite vel busiu namie (del serganciu vaiku). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2011 11 05, 01:15)
faustluk su savim pakalbejo ir isejo biggrin.gif
sveikos,
pas mus blogoji zinia, kad abu serga, ale uztat geroji zinia, kad kita savaite vel busiu namie (del serganciu vaiku).  4u.gif

Sveikite, Jetau kaip sunku su tom ligom, kaip gerai būtų jei visi sveiki avikščiotume rolleyes.gif Užsisvajojau doh.gif unsure.gif
Šį rytą mane užplūdo rami, nostalgiška nuotaika, tai ši melodija kaip tik gal kas irgi norėtų pažiūrėti ir pasiklausytiPasigrožėkite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 05 lapkričio 2011 - 07:31
QUOTE(faustluk @ 2011 10 31, 08:43)
Bet cia padeda per 2-3 dienas eterinis eukalipto aliejuks wub.gif Kaip ir sakiau, vaistu pas mus namuose nera. Tik mamai nuo nervu tongue.gif

Smagu, kad stipruoliai esate thumbup.gif O šio aliejuko vaistinėje yra?Gal man reikėtų saviškiams nupirkti g.gif

Tiesa Labukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 05 lapkričio 2011 - 07:34
QUOTE(0rchideja @ 2011 11 05, 08:34)
Smagu, kad stipruoliai esate  thumbup.gif O šio aliejuko vaistinėje yra?Gal man reikėtų saviškiams nupirkti  g.gif

Tiesa Labukas 4u.gif

sito gerio vaistinese nera. Ji rasi visur, kur sveiki proktai, ekologija- bet ten uz 5ml ar 10 ml - zveriskos kainos nuo 30 lt. Jei esi FB, tai rasi aromanatural. Geriausia kaina ir kiekis nemazas, kaip ir visu kitu gerybiu. As perku pastoviai is ten, o jei esi is VLO, tai gali pati nulekt atsiimt. Gyvena mamyte prie Panoramos PC
Atsakyti
Faustluk, bet manęs vis tiek niekas negali įtikint kuo negeras tas lietuviškas eterinis aliejus, kurį gamina "Mėta" ir kuris parduodamas ir vaistinėse, ir prekybcentriuose ir kaina labai padori... Nugi natūralus jis, kaip ir tie visi kiti importuoti ir brangesni...

"Mėtos" aliejai
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 11 05, 13:02)
Faustluk, bet manęs vis tiek niekas negali įtikint kuo negeras tas lietuviškas eterinis aliejus, kurį gamina "Mėta" ir kuris parduodamas ir vaistinėse, ir prekybcentriuose ir kaina labai padori... Nugi natūralus jis, kaip ir tie visi kiti importuoti ir brangesni...

"Mėtos" aliejai

Tai kad jis sintetinis, ne naturalus. mano rauge dirbanti su kremais, masazias ir eteriniais man sake, kad tai sintetiniai aliejai. KAip ir kodel as nezinau, bet daznai juk del perkamumo lipdoma etikete "naturalus" . Jei padeda- gerai. koks skirtumas. Bet as ju neperku, nes jie kazkaip gaminami kitu budu (juk buna kuriami sintetiniai kvapai be zoliu destiliavimo ir t.t. ir pan.) Ir i pirti as neperku masines gamybos eteriniu kvapu, nes ten tai jau tikrai ne natur produkt ( kvepalai gaminami is naftos, kiek zinau)
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 11 05, 12:52)
Tai kad jis sintetinis, ne naturalus. mano rauge dirbanti su kremais, masazias ir eteriniais man sake, kad tai sintetiniai aliejai. KAip ir kodel as nezinau, bet daznai juk del perkamumo lipdoma etikete "naturalus" . Jei padeda- gerai. koks skirtumas. Bet as ju neperku, nes jie kazkaip gaminami kitu budu (juk buna kuriami sintetiniai kvapai be zoliu destiliavimo ir t.t. ir pan.) Ir i pirti as neperku masines gamybos eteriniu kvapu, nes ten tai jau tikrai ne natur produkt ( kvepalai gaminami is naftos, kiek zinau)

Bet ar galėtų jie taip lengva ranka rašyti apie savo aliejų šimtaprocentinį natūralumą, jei jie sintetiniai unsure.gif ? Neįsivaizduoju...

Prie mūsų atsidarė eko krautuvėlė, parduoda daug visokių molių, sviestų, aliejų, "Biokosmetikos akademijos" gamintų kremukų - noriu visko iš ten doh.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 11 05, 18:46)
Bet ar galėtų jie taip lengva ranka rašyti apie savo aliejų šimtaprocentinį natūralumą, jei jie sintetiniai  unsure.gif ? Neįsivaizduoju...

Prie mūsų atsidarė eko krautuvėlė, parduoda daug visokių molių, sviestų, aliejų, "Biokosmetikos akademijos" gamintų kremukų - noriu visko iš ten  doh.gif  wub.gif .

Nu zinok skirtumas yra: as irgi kazkada esu pirkus sampuna su kondicionierium su etikete "naturaklu". TAi kaip sienas tie mano plaukai stovejo. O dabar istrinu saknis varnalesu aliejuku, galus migdolu sviestu arba medumi su rozmarinu smile.gif Kasos jau iki peciu biggrin.gif O veida tepu TIK lazdyno riesutu neraf. aliejuku. Oda net zvimbia cool.gif Rauklsiu dar visa 10 metu nebus lotuliukas.gif Va, o saltalankio aliejuku tepu visa kuna. Makijazo valiklis- nakvisu aliejus. Viskas super duper natur 10000% Aisku, kol atradau savo- ne viena alieju paskui pyliau salotom ar slaunytes masazavau
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 11 05, 20:44)
Nu zinok skirtumas yra: as irgi kazkada esu pirkus sampuna su kondicionierium su etikete "naturaklu". TAi kaip sienas tie mano plaukai stovejo. O dabar istrinu saknis varnalesu aliejuku, galus migdolu sviestu arba medumi su rozmarinu smile.gif Kasos jau iki peciu biggrin.gif O veida tepu TIK lazdyno riesutu neraf. aliejuku. Oda net zvimbia cool.gif Rauklsiu dar visa 10 metu nebus lotuliukas.gif Va, o saltalankio aliejuku tepu visa kuna. Makijazo valiklis- nakvisu aliejus. Viskas super duper natur 10000% Aisku, kol atradau savo- ne viena alieju paskui pyliau salotom ar slaunytes masazavau

o is kur perki tu? gal is kur siuntiesi?
Atsakyti
QUOTE(Tindirindiriuška @ 2011 11 06, 13:52)
o is kur perki tu? gal is kur siuntiesi?

.....FB...aromanatur
Kainos padorios. O alieju galim arasti visur. Jei jau KAune yra bent 2 alieju pardes, tai VLNO, KL tikrai tikrai bus. Kad ir aliejus.com Is ten ir perkuosi 90 %
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Aš irgi perkuosi iš aliejus.com, o kitka - iš aromanatural.lt smile.gif

Mes gyvenam gerai biggrin.gif, ėjo ėjo vaikai į daržą, o nuo savaitgalio viduriuoja Lėja, išvežė MB tyrimams Roto viską, žiūrėsim, svarbiausia, kad ne salmonela būtų doh.gif
Atsakyti
Kažkur sveikuolių temoje buvo mamkos rašiusios, kad lyg ne stebuklas tie aliejai iš aliejus.com, dauguma lyg rafinuoti g.gif . Aš jų nebandžius, tai negaliu komentuot iš patirties. Kai ką turiu iš akomaskincare.lt atsisiuntus, kai ką iš aromanatural.lt Gėliuk, o ką tu atradus iš aliejų, kas tau geriausiai tinka? Matyt labai svarbu sau atitaikyt, nes moteros kartais skundžiasi, kad pradžioj lyg viskas gerai, o vėliau nuo tų sviestų ir aliejų labai poros užsikemša ir tokie giluminiai spuogai atsiranda doh.gif . Kaip kremas tai man vis tiek visokie natūr mixai labiausiai patinka, bet noriu atrasti aliejuką, tinkamą akių makiažo valymui. Faustluk minėjo nakvišas, o ką tu, gėliuk, naudoji? Sveikatos tavo chebrytei 4u.gif .

Labas rytas biggrin.gif
Atsakyti