Įkraunama...
Įkraunama...

Pametinukai gražuoliukai :)

QUOTE(jurgixe @ 2011 10 25, 12:30)
noriu,nes is vokieciu kalbos kuria mokiausi mokykloje prisiminimai menki.aplamai noriu mokytis smile.gif o ka mokini vokiskai Faustluk?

O!..Suveike! As tik siaip..
Ja ja mokinu, Bin Germanistin und organisiere Reisen fuer deutschsprechendes Publikum.
Jei rimtai, tai per az. GAliu atvykt i namus, arba rytais, bet ne vakarais bigsmile.gif
Atsakyti
ku ku ku ku

gyvenu savotiskom nuotaiko. rauge pasiule dirbti Vilniuje..Vieta viename is dangoraiziu anapus Neries tongue.gif Mastau mastau mastau: baiminuosi ne atstumu ir vazinejimu, o tai, kad "vogsiu laika is vaiku". Ka tai reiskia? Na, tet isleis i darzeli, nes as jau 6:00 busiu kely, darbuks baigsis 17:00, kol per kamscius parbildesiu bus 19:30 rolleyes.gif Vakariene darys tete..O gal kaip tik, kai laikas koncentruotas, kiekviena minute bus su vaikais kokybiska. Ypac savaitgaliai..Nes kai vaikai duzgia visa diena, buna, kad uzdedi filmuka ramybes delei ir eini megzt...A dabar taip jau nebutu schmoll.gif

Ka patartumet? A? Pinigai nedideli-normalus 1800 (dujas detume bigsmile.gif , kooperuociausi su kitais) hm? Turiu kokias 2 sav. analizei
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 10 27, 16:25)
ku ku ku ku

gyvenu savotiskom nuotaiko. rauge pasiule dirbti Vilniuje..Vieta viename is dangoraiziu anapus Neries tongue.gif Mastau mastau mastau: baiminuosi ne atstumu ir vazinejimu, o tai, kad "vogsiu laika is vaiku". Ka tai reiskia? Na, tet isleis i darzeli, nes as jau 6:00 busiu kely, darbuks baigsis 17:00, kol per kamscius parbildesiu bus 19:30 rolleyes.gif Vakariene darys tete..O gal kaip tik, kai laikas koncentruotas, kiekviena minute bus su vaikais kokybiska. Ypac savaitgaliai..Nes kai vaikai duzgia visa diena, buna, kad uzdedi filmuka ramybes delei ir eini megzt...A dabar taip jau nebutu schmoll.gif

Ka patartumet? A? Pinigai nedideli-normalus 1800 (dujas detume bigsmile.gif , kooperuociausi su kitais) hm? Turiu kokias 2 sav. analizei

ojetau......nu zmones visam pasauly ne tokius atstumus iveikia vykdami darban ax.gif
na nzn as tikriausiai negaleciau taip, bet tau man rodos tiktu thumbup.gif bet negi kaune nera darbo...ech nzn ka patarti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 10 27, 14:25)
ku ku ku ku

pasverk ir kitus aspektus (ar duos mamadienius, kaip reaguoja i vaiku ligas, kokia valdzia, ar lanksti, imanoma susitart del kazko, ar bus virsvalandziu). as dirbu san francisce, gyvenu Phoenixe, kas visai kitoj valstijoj, po 6 menesiu mane galutinai uzkniso ir mazai man rupi, jei ir is darbo ismes doh.gif biggrin.gif

pas mus nakti zemes drebejimas buvo 3.6 balai. galvojau numirsiu is baimes, kaip viskas kratesi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2011 10 27, 22:22)
pasverk ir kitus aspektus (ar duos mamadienius, kaip reaguoja i vaiku ligas, kokia valdzia, ar lanksti, imanoma susitart del kazko, ar bus virsvalandziu). as dirbu san francisce, gyvenu Phoenixe, kas visai kitoj valstijoj, po 6 menesiu mane galutinai uzkniso ir mazai man rupi, jei ir is darbo ismes  doh.gif  biggrin.gif 
pas mus nakti zemes drebejimas buvo 3.6 balai. galvojau numirsiu is baimes, kaip viskas kratesi  unsure.gif

ojetau gerai kad laimingai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2011 10 27, 21:22)
pasverk ir kitus aspektus (ar duos mamadienius, kaip reaguoja i vaiku ligas, kokia valdzia, ar lanksti, imanoma susitart del kazko, ar bus virsvalandziu). as dirbu san francisce, gyvenu Phoenixe, kas visai kitoj valstijoj, po 6 menesiu mane galutinai uzkniso ir mazai man rupi, jei ir is darbo ismes  doh.gif  biggrin.gif 
pas mus nakti zemes drebejimas buvo 3.6 balai. galvojau numirsiu is baimes, kaip viskas kratesi  unsure.gif

Mamadieniu LT tikrai niekas nedalina. O visa kita...na, kas tie lietuviski atstumai? I Klaipeda vazinet kasdien- jau toli, bet Vno? Durniausia, kad reikia pa-lauk-ti bigsmile.gif O as lauk-ti ne-mo-ku ar ne-megs-tu cool.gif Sun-ku bigsmile.gif esu jau tieeeeek persirpus naujoviu, kad man tas pats: susitvarkysiu su viskuo! As is tu zmoniu, kurie kuo daugiau uzsieme, tuo daugiau padaro ir buna labai labai laimingi, o ne nuvarge bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 10 28, 13:25)
Mamadieniu LT tikrai niekas nedalina. O visa kita...na, kas tie lietuviski atstumai? I Klaipeda vazinet kasdien- jau toli, bet Vno? Durniausia, kad reikia pa-lauk-ti bigsmile.gif O as lauk-ti ne-mo-ku ar ne-megs-tu cool.gif Sun-ku bigsmile.gif esu jau tieeeeek persirpus naujoviu, kad man tas pats: susitvarkysiu su viskuo! As is tu zmoniu, kurie kuo daugiau uzsieme, tuo daugiau padaro ir buna labai labai laimingi, o ne nuvarge bigsmile.gif

tai kam klausi jei ir taip aisku viskas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na ir gerai...pasidaryk visus darbus i prieky, paskui kai dirbsi nereikes biggrin.gif pvz., kaledom pradek ruostis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tindirindiriuška @ 2011 10 28, 12:53)
tai kam klausi jei ir taip aisku viskas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  na ir gerai...pasidaryk visus darbus i prieky, paskui kai dirbsi nereikes biggrin.gif pvz., kaledom pradek ruostis biggrin.gif

visada lauki pritarimo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 10 28, 11:25)
Mamadieniu LT tikrai niekas nedalina.

na kodel taip pesimistiskai. pas mus kas menesi kaip ir priklauso pagal istatyma dalina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2011 10 29, 00:52)
na kodel taip pesimistiskai. pas mus kas menesi kaip ir priklauso pagal istatyma dalina  smile.gif

a pas mus- ne. Buk optimiste kiek nori, bet istatymas mamu dienu neovanoja. Vyrs mano su darbdaviu/darbuotoju teisem dirbam.

Labas rytas!
Musu mociute jau in Deutschland, griz po 10 sav. ir mus su tetuku isleis slidinet i Andora bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 10 29, 09:11)
a pas mus- ne. Buk optimiste kiek nori, bet istatymas mamu dienu neovanoja. Vyrs mano su darbdaviu/darbuotoju teisem dirbam.

Nu čia dabar, pagal darbo kodeksą (214 str.) priklauso 1 diena turint 2 mažamečius ir 2 dienos turint 3 mažamečius vaikus. MB kas mėnesį šias dienas išnaudoja. Ir tos išeiginės priklauso kiekvienam dirbančiui tėčiui ar mamai, tik kitas reikalas, kad ne valstybinėse įstaigose ne visi darbdaviai palankiai į tai žiūri ir daro psichologinį spaudimą kad tų išeiginių nereikalautum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltpeliuke: 29 spalio 2011 - 08:59
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 10 29, 09:49)
Nu čia dabar, pagal darbo kodeksą (214 str.) priklauso 1 diena turint 2 mažamečius ir 2 dienos turint 3 mažamečius vaikus. MB kas mėnesį šias dienas išnaudoja. Ir tos išeiginės priklauso kiekvienam dirbančiui tėčiui ar mamai, tik kitas reikalas, kad ne valstybinėse įstaigose ne visi darbdaviai palankiai į tai žiūri ir daro psichologinį spaudimą kad tų išeiginių nereikalautum.

turiu nemazai pazistamu,kurios puikiai naudojasi mamadieniais smile.gif
laba rytas
Atsakyti