nauji namai
pas mum kugelis kepa
pas mum kugelis kepa
O, TINDIRIUSKA, KAS TENA MISKE TRIUSKA?????
Jabadaba duuuuu, radau ir seku temike. Grizom is Sushio ir atsisveikinom su vokieciu sirgaliais. Mano merginos mane apsalde totaliai: ispanu sirgaliams tvere kelia, mojavo, snekino, begiojo, nuo vokieciu dedziu ranku nejo-jodinejo, kilnojosi, suposi. Tie is mandagumo ir po triju sav. alaus sypsojosi ir stenedami dusavo...
Vis dar cemadanai nebaigti kraut
Jabadaba duuuuu, radau ir seku temike. Grizom is Sushio ir atsisveikinom su vokieciu sirgaliais. Mano merginos mane apsalde totaliai: ispanu sirgaliams tvere kelia, mojavo, snekino, begiojo, nuo vokieciu dedziu ranku nejo-jodinejo, kilnojosi, suposi. Tie is mandagumo ir po triju sav. alaus sypsojosi ir stenedami dusavo...
QUOTE(faustluk @ 2011 09 18, 18:22)
O, TINDIRIUSKA, KAS TENA MISKE TRIUSKA?????
ar ne voveraite?
praleidau kur kraunat lagaminus???
QUOTE(Tindirindiriuška @ 2011 09 18, 19:40)
praleidai praleidai..As ryt sesta nol nulis i oro uosta judu. grsikoj. O atgal skrendam su geliuku
Tai ciau braskes, plepekit i sveikata ir daug. O mes einam liulio ir laukiu nesulaukiu,,,
QUOTE(faustluk @ 2011 09 18, 21:39)
praleidai praleidai..As ryt sesta nol nulis i oro uosta judu. grsikoj. O atgal skrendam su geliuku
Tai ciau braskes, plepekit i sveikata ir daug. O mes einam liulio ir laukiu nesulaukiu,,,
kaip smagu....geru atostogu....
pavydas bamba nugrauz man
QUOTE(0rchideja @ 2011 09 20, 09:18)
Labas rytas
Tindirindiriuška o jau dukrytės kokios panašios
faustliuk geros kelionės, labai lauksime sugrįžtant atgalios
Mes sergame toliau, kaip kiti pametinukai laikosi?Kaip mamytės?
Tindirindiriuška o jau dukrytės kokios panašios
faustliuk geros kelionės, labai lauksime sugrįžtant atgalios
mūsų liga dabar sloga
QUOTE(0rchideja @ 2011 09 20, 08:18)
Visi sveiki arba beveik sveiki, o mamytė kadangi neturi laiko nei sirgt, nei gydytis, tai serga bjauriausiai už visus .
Vakar buvo dukrytės krikštynos, tuo pačiu atšventėm ir didžiojo brolio gimtadienį .
Tindirindiriuška, kokios fainuolytės mergytės !
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 09 20, 17:44)
Visi sveiki arba beveik sveiki, o mamytė kadangi neturi laiko nei sirgt, nei gydytis, tai serga bjauriausiai už visus .
Vakar buvo dukrytės krikštynos, tuo pačiu atšventėm ir didžiojo brolio gimtadienį .
šaunią šventę apturėjot