Mamytės,jau nežinau ką vaikui siūlyt,visiškai mėsos vaikas nevalgo. Bijau,kad neatsirastu geležies trukumas. Ką patartumėt?
Pas mus ta pati situacija. Pradžioj dar valgė jos kažkiek, o dabar visiškai atsisako. Sakau, gal vegetaras bus?
O geležies preparatus jau geriam.

o kokią mėsą duodi? siūlau pamėginti kalakutieną,bet gerai,gerai sublenderiuot ir pradėt nuo mažiuko gabaliuko,na tokio,kaip kad būna truškiniuose ir t.t.
Mano abu pipirai maži mėsos nemėgo. Abiejų Hb buvo žemiau normos, išbandėm geležies preparatus. O dabar didysis praktiškai tik mėsą, žuvį ir daržovių sriubą tevalgo. Mažasis po truputį pradeda valgyt mėsą. Jam dar 10mėn, pamėginau duot virtą kukuliuką kąst iš viso, tai visai patiko vyrukui. Taip suvalgo kokius tris, dar du įdedu į daržovienę.
Maniškis ragavęs triušienos, kalakutienos, veršienos, vištienos. Kartais mažytį gabalėlį duodu paragaut, tai spjaudosi, raukosi, kad baisu
Sublenderuoju su daržovėm, bet jų turi būti žymiai daugiau nei mėsos, kad mažas procentas būtų, tada netaip jaučiasi mėsos skonis, tai kažkiek suvalgo

Mes jau gana dideli 1m.4mėn. Šendien jau mums paskirė geležies preparatus. Gal aš gamint nemoku,bet va pajaučia mėsytę iškart sako Ne.
QUOTE(Ajamajame @ 2011 10 03, 23:00)
Mes jau gana dideli 1m.4mėn. Šendien jau mums paskirė geležies preparatus. Gal aš gamint nemoku,bet va pajaučia mėsytę iškart sako Ne.
Pas mus ta pati situacija, nevalgo niekaip