Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

QUOTE(Citas @ 2011 09 18, 12:31)
*Nu ka as zinau, pono google ir lietuviskai ir angliskai klausineju ar gali buti kad NT neigiamas o HCG teigiamas  blush2.gif  Tai labai daug atveju kai taip nutinka
**Kristinuke - pasidalink savo pozymiais, nes citas nenori vienas butu is durniu karalystes  lotuliukas.gif

*Kadangi man taip nutiko, jog HCG parodė špygą, tai vakar su telefonu rankose ir internetu rymojau visą vakarą ieškodama,ar tikrai man yra dar šansų. Tai mano, Cituk, šansai ne tokie jau ir optimistiški, o va, kad testas nerodyt gali, tai visas interas tokios info prigrūstas. Taip kad RAMIAI. Viskas bus gerai, net ne gerai, o super thumbup.gif
** O mano būsena kaip tik tokia, kokią ir mini. Esu tikrai iš durnių karalystės. Šiandien ryte apsiverkiau kaip trimetė - noriu namo (mat tris dienas kaime sėdėjau ir siutau, siutau, siutau... ir vis mama ne laiku, ne vietoj, ne taip, ne tą... oi, kokia gėda doh.gif )
Jau kelios dienos pakilusi temperatūra 37,1 - 37,2. Kadangi kartais seniau man taip irgi būdavo ciklo pabaigoje, tai vėlgi negaliu prirašyti pliusuko prie nestuke.gif
Šiandien labai diegia kaiušides ar kažką šonuose. Pora kartų net aiktelėjau iš netikėtumo.
Prastai miegu ir nuolat sapnuoju savo HCG skaičiukus. Tai jie trupučiuką auga, tai jie visai sustoję... žodžiu, pasąmonė išduoda mano baimes schmoll.gif Ir taip nesimiega nakčia...
Į tualetą pernakt keliauju 2-4 kartus.
Krūtinė trupučiuką skausminga, bet vėlgi nesureikšminu, nes tokių būsenų mano gyvenime jau yra buvę.
Trumpai tariant, ko nėra dar buvę, tai tokio erzinimosi ir nepakantumo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 18, 16:03)
*Kadangi man taip nutiko, jog HCG parodė špygą, tai vakar su telefonu rankose ir internetu rymojau visą vakarą ieškodama,ar tikrai man yra dar šansų. Tai mano, Cituk, šansai ne tokie jau ir optimistiški, o va, kad testas nerodyt gali, tai visas interas tokios info prigrūstas. Taip kad RAMIAI. Viskas bus gerai, net ne gerai, o super  thumbup.gif
** O mano būsena kaip tik tokia, kokią ir mini. Esu tikrai iš durnių karalystės. Šiandien ryte apsiverkiau kaip trimetė - noriu namo (mat tris dienas kaime sėdėjau ir siutau, siutau, siutau... ir vis mama ne laiku, ne vietoj, ne taip, ne tą... oi, kokia gėda  doh.gif )
Jau kelios dienos pakilusi temperatūra 37,1 - 37,2. Kadangi kartais  seniau man taip irgi būdavo ciklo pabaigoje, tai vėlgi negaliu prirašyti pliusuko prie  nestuke.gif
Šiandien labai diegia kaiušides ar kažką šonuose. Pora kartų net aiktelėjau iš netikėtumo.
Prastai miegu ir nuolat sapnuoju savo HCG skaičiukus. Tai jie trupučiuką auga, tai jie visai sustoję... žodžiu, pasąmonė išduoda mano baimes  schmoll.gif  Ir taip nesimiega nakčia...
Į tualetą pernakt keliauju 2-4 kartus.
Krūtinė trupučiuką skausminga, bet vėlgi nesureikšminu, nes tokių būsenų mano gyvenime jau yra buvę.
Trumpai tariant, ko nėra dar buvę, tai tokio erzinimosi ir nepakantumo.  doh.gif

Noriu tu priminti kad tavo neigiamas HCG buvo 5dp!!! Nurasom. Artemperatura turi omeny kuno ar BT? BT temperatura ir turi pakilti po ovuliacijos, t.y antroj ciklo pusej, taip kad zenklas geras, kad pakilus. kad pikta ir nervuota anot Betos ir geras zenklas, o siandien ir ReginiukasUK irode kad nestuke.gif pasiunta lotuliukas.gif

Kad diegia sonus ir kiausides irgi gerai, reginiukui sake taip buvo ypac verciantis ant sono. Pliusas. Daznas slapinimasis thumbup.gif as irgi einu tiek pat tik nurasau tai tam kad daug ir vandens geriu. Krutine jautri - as net pavydziu, nes mano nieko smile.gif
Nu o sapnai lieka sapnais, jie labai jau is aukstesniu galiu kazkur biggrin.gif Zodziu laikom kumscius ir laukiam mirksiukas.gif Kada tu krauja priduosi?
Atsakyti
Afrodite, kaip laikaisi Tu? wub.gif 4u.gif

Kristinuke, kumstukai suspausti. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 18, 18:04)
Kristinuke, kumstukai suspausti.  wub.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif ir mano irgi susukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 18, 18:15)
Ar temperatura turi omeny kuno ar BT?

Tavęs paklausius, tai man viskas, kas tik daros, JAU GERAI smile.gif O aš nenoriu to užskaityti, nes gali būti paprasčiausiai vaistų poveikis, juk palyginti neturiu su kuo... Prisivaigti galima greitai.
Temperatūra mano ir kūno kilstelėjusi. Nežinau priežasties, bet taip būdavo ir anksčiau kartais. O tada, kai pareidavo mm, vėl grįždavo į paprastą.
O dėl krūtinės... kažin ar ji jautri, tiesiog ją jaučiu, bet nepavadinčiau jautria.

Užtat turiu viena įsitikinimą, kuriuo neabejoju - tavo HCG dideliais skaičiukais umn.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 18, 19:04)
Afrodite, kaip laikaisi Tu?  wub.gif  4u.gif

Kristinuke, kumstukai suspausti.  wub.gif  4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 18, 19:21)
drinks_cheers.gif  ir mano irgi susukti  4u.gif

Ačiū, merginos, ką gi aš be jūsų... ax.gif
Atsakyti
Labas vakarelis damos 4u.gif

Atslenku ir as pas jus.Cituli, as taves nepalikau, tiesiog eilini karta nusivemiau iki nukritimo ir visas savaitgalis buvo praleistas tik dviese su unitazu biggrin.gif Duetas buvo biggrin.gif Bet sestadieni is ryto vien del svento tikslo isropojau siaip ne taip ir tik trumpai pasisakiau blush2.gif O dabar taip.Perskaiciau tavo naktinius nuotykius, tai mergyt jeigu as, budama beveik 15 sav. nescia prilakciau vandens ir po to is karto keliauciau testo darytis, jauciu ir man ne ka parodytu tongue.gif Taip kad ramiakas.Ir dar bootso testas doh.gif Taigi laukiam rytojaus mirksiukas.gif

Reginiuk, matau laikai cia Cito prota vietoj, saunuole thumbup.gif

Warwaryte, nugi balius nusimato bigsmile.gif Dabar pagalvojau, kad normaliam tuse paskutini karta tai tik per savo vestuves buvau....... ax.gif Prastai, sakyciau biggrin.gif

Vade - RAAAAMIOS BITES, RAAAAAMIAI DUUUUUUUZZZZZDIAAAAAAAA.........
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 18, 18:55)
Tavęs paklausius, tai man viskas, kas tik daros, JAU GERAI  smile.gif
Užtat turiu viena įsitikinimą, kuriuo neabejoju - tavo HCG dideliais skaičiukais  umn.gif

As ir nesakau kad turi prisisvaigti, bet kad tu mane nervini i viska neigiamai ziuredama, tai as tau norejau pateikti tu paciu pozymiu teigiama puse biggrin.gif Oi nezinau ko jus merginos del manes tokios tikros doh.gif nu vienintelis toks rimtesnis pozymis tai kad nera valkatu thumbup.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 09 18, 20:31)
Labas vakarelis damos  4u.gif

Atslenku ir as pas jus.Cituli, as taves nepalikau, tiesiog eilini karta nusivemiau iki nukritimo ir visas savaitgalis buvo praleistas tik dviese su unitazu  biggrin.gif  Duetas buvo  biggrin.gif Bet sestadieni is ryto vien del svento tikslo isropojau siaip ne taip ir tik trumpai pasisakiau  blush2.gif  O dabar taip.Perskaiciau tavo naktinius nuotykius, tai mergyt jeigu as, budama beveik 15 sav. nescia prilakciau vandens ir po to is karto keliauciau testo darytis, jauciu ir man ne ka parodytu  tongue.gif  Taip kad ramiakas.Ir dar bootso testas  doh.gif  Taigi laukiam rytojaus  mirksiukas.gif

Reginiuk, matau laikai cia Cito prota vietoj, saunuole  thumbup.gif

Ale tu negaletum apsivemti kada vidury savaites, ko gi gadiniesi tuos savaitgalius visus sau biggrin.gif Ir ji dar i baliu prasosi bigsmile.gif Warwara - tavo gimtadienis turi buti mazdaug antradieni treciadieni, nes savaitgali kai kas is tuliko neiseina lotuliukas.gif Beje Betute, tu kazkaip ilgai vemi ane? Juk paprastai tie negerumai praeina apie 12 savaite kiek skaiciau g.gif Nu kas liecia mano nakties nuotykius tai ji buvo tokia biski kitokia, bet vandens as tikrai daug neliurlinau, tiesiog po gurksneli vis is tuliko grizus, cia gi nesiskaito unsure.gif Na bet jau ir as pati labai laukiu rytojaus, su baime bet laukiu, nes jau atsibodo nezinoti. Beje prasinesiu tik apie 5 val cia geriausiu atveju, nes ligonine tipo perskambina apie 3 val uk laiku. As jau bijau cia ka ir sakyt, nes ta reginiukas jau visai nervu nelaiko, duoda man cia parako kaip reikiant lotuliukas.gif ir sakyciau gerai reikia man lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 18, 20:47)
Na bet jau ir as pati labai laukiu rytojaus, su baime bet laukiu, nes jau atsibodo nezinoti. Beje prasinesiu tik apie 5 val cia geriausiu atveju, nes ligonine tipo perskambina apie 3 val uk laiku. As jau bijau cia ka ir sakyt, nes ta reginiukas jau visai nervu nelaiko, duoda man cia parako kaip reikiant  lotuliukas.gif  ir sakyciau gerai reikia man  lotuliukas.gif

Oi,zinok kaip as laukiu kartu su tavimi friends.gif friends.gif gerai,kad parasei kada ziureti tavo atsakymu,nors zinau kad visvien ilysiu ir seksiu kaip sekasi.Tikiu,kad rytoj zliumbsiu kaip vaikas is laimes-nes kazkaip na turiu tooooki stipru tikejima kad tu jau esi nestuke.gif Juk pati pastebejai kad tavo fortuna,tavo laime mes visos tikime,kas gali virusiukus siuncia,palaiko moraliskai ir maldoms.Jei galeciau tai as tave juodai apvirusuociau kad niekas nebepadetu ax.gif Pasistenk issimiegoti sianakt 4u.gif
Kristinute ,zinok galiu tik saukti JEGAAAAAA thumbup.gif man tavieji pozymiai tikrai labai daug zadantys mirksiukas.gif kumsciai musu suspausti uz tave ir kasos mano jau supintos uz jus su Cituku bigsmile.gif .Beje kelinta tavo DPI?
Betute,smaiksciai aprasei savo busena,bet puikiai saulyte zinau kaip tau ch.... doh.gif vieninteli dalyka su siaubu prisimenu,ne gimdyma,o butent ta pastovu vemima kai nebera net ko vemti.Bet greit baigsis ir zinok tikrai maziukui bus viskas gerai.Laikykis ir stiprybes bei daaaaaug sveikatos tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 18, 22:04)

Kristinute ,zinok galiu tik saukti JEGAAAAAA thumbup.gif man tavieji pozymiai tikrai labai daug zadantys mirksiukas.gif kumsciai musu suspausti uz tave ir kasos mano jau supintos uz jus su Cituku bigsmile.gif .Beje kelinta tavo DPI?

Įsodino man rugsėjo 8. Kuri diena?... unsure.gif Žinau, tik tiek, kad trečiadienį arba ketvirtadienį nuleisiu kraują ir pažiūrėsiu tiesai į akis. Bijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 18, 18:04)
Afrodite, kaip laikaisi Tu?  wub.gif  4u.gif

Aciuka Zemyna,kad klausi.Nezinau,manau kad dabar geriau,nes esu labai uzsiemusi-bet zinok visvien atsigulusi ar radusi viena laisva minute pagalvoju apie mazyli,kaip ji prisikviesti.Gaila,kad siuo metu retai galiu uzsuku cia-pasiilgau is tikruju jusu visu,jau man cia kaip seima tapot 4u.gif bet vyras kuria sau puslapi ir daug dirba naudodamas kompa,beje kazko musu kompas stringa g.gif tai laukiu dabar kada pirksime man nesiojama kompa.Tada bus super.
Beje,greiciausiai ateinancia savaite turesime akvariuma.Atsinesiu is tevu,tai buvo mano ir dukrytes dovana mano 25 metu proga,o jos 5 metu proga(mes gime beveik ta pacia diena).Tai jau radome zmogu kuris sutvarkys,prisodins augalu-zodziu sukurs interjera akvariume ir jau pradejome ieskotis zuvyciu norisi kazkaip spalvingu wub.gif
O siaip ryt skambinsiuos savo ginei.Noriu pasitikrinti ar nera cistu,uzdegimo ar pienliges.Dar noriu pasitarti kada man darytis ta gimdos patikrinima kur daro moterims jei neklystu kurioms virs 30.Cia del gimdos vezio.Gal dar spesiu pasitikrinti pries snaigutes detis ir zinosiu jau iki to laiko atsakyma.
O siaip toliau geriu vitaminus,pradejau gerti Ginekol tabletes(cia del endometriozes) ir anyta gavo Indijos juros ryziu gryba.Skaiciau kad superinis dalykas,tai sakau jei ir ji gersiu,nors man jis neskanus,tikrai nepakenksiu.Tai va ruosiuosi snaigutems(tikiuosi jos visos atsils) ir tada jau eisiu i argumentus su Treisu ir sodinsiu ir lauksiu stebuklingu HCG.Kazkaip daug merginu man rase,kad tikrai su snaigutemis daznai pavyksta-tai ikvepe nerealiai daug vilties.
O kada tu startuosi?ar aprimai nors kiek?
Atsakyti
Citas
Warwara - tavo gimtadienis turi buti mazdaug antradieni treciadieni, nes savaitgali kai kas is tuliko neiseina

Cituk, Betut, as suprantu jusu nora pabaliavoti, bet mano balius dar po 1,5 men. Tai gi katrybes, o as paieskosiu pieno kokteiliu receptu jums!!! Kai Lietuvoje bus valstybine sventa tai bus mano gimimo diena! О аs gal tomis dienomis jau stimuliacija pradesiu, duok D thumbup.gif

Oh, Cituk! Nu, ryt bus TA diena! Turi buti TA diena!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Afrodite69 labuka! wub.gif
Atsakyti
Cituk, kumsciai susukti, ramios tau nakteles 4u.gif Afrodite, dziaugiuos, kad naujus planus deliojies, saunuole tu 4u.gif Beje, citologini tyrima atsakymas buna mazdaug per savaite, todel ramiai gali ji darytis, jis neitakoja snaigutems niekaip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 18 rugsėjo 2011 - 20:59