QUOTE(Citas @ 2011 09 18, 12:31)
*Nu ka as zinau, pono google ir lietuviskai ir angliskai klausineju ar gali buti kad NT neigiamas o HCG teigiamas Tai labai daug atveju kai taip nutinka
**Kristinuke - pasidalink savo pozymiais, nes citas nenori vienas butu is durniu karalystes
**Kristinuke - pasidalink savo pozymiais, nes citas nenori vienas butu is durniu karalystes
*Kadangi man taip nutiko, jog HCG parodė špygą, tai vakar su telefonu rankose ir internetu rymojau visą vakarą ieškodama,ar tikrai man yra dar šansų. Tai mano, Cituk, šansai ne tokie jau ir optimistiški, o va, kad testas nerodyt gali, tai visas interas tokios info prigrūstas. Taip kad RAMIAI. Viskas bus gerai, net ne gerai, o super
** O mano būsena kaip tik tokia, kokią ir mini. Esu tikrai iš durnių karalystės. Šiandien ryte apsiverkiau kaip trimetė - noriu namo (mat tris dienas kaime sėdėjau ir siutau, siutau, siutau... ir vis mama ne laiku, ne vietoj, ne taip, ne tą... oi, kokia gėda )
Jau kelios dienos pakilusi temperatūra 37,1 - 37,2. Kadangi kartais seniau man taip irgi būdavo ciklo pabaigoje, tai vėlgi negaliu prirašyti pliusuko prie
Šiandien labai diegia kaiušides ar kažką šonuose. Pora kartų net aiktelėjau iš netikėtumo.
Prastai miegu ir nuolat sapnuoju savo HCG skaičiukus. Tai jie trupučiuką auga, tai jie visai sustoję... žodžiu, pasąmonė išduoda mano baimes Ir taip nesimiega nakčia...
Į tualetą pernakt keliauju 2-4 kartus.
Krūtinė trupučiuką skausminga, bet vėlgi nesureikšminu, nes tokių būsenų mano gyvenime jau yra buvę.
Trumpai tariant, ko nėra dar buvę, tai tokio erzinimosi ir nepakantumo.