QUOTE(Citas @ 2011 09 17, 20:59)
Karoche laukiam, bet su daug didesniu nerimu Bet tai ko tos valkatos tada pas mane nepareina jei jau niekas neuzkibo ? Juk realiai radonai tepliojimo buvo du kartus ant tualetinio popieriaus o po to tik karts nuo karto rudai O dabar jau kelinta diena isvis svaru Ai nu ka cia prifilosofuosiu, bus kaip bus
Cituk as ir toliau tikiu tavo sekme Ir tikiu, kad pirmadieni pamatysi grazius skaiciukus. Stipriai stipriai spaudziu kumstelius ir nekantriai laukiu tavo HCG
shepuke labai gaila, kad jums nepavyko stiprybes
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 16, 20:18)
Kamelija2, mergyt, kaip siandien sekesi, kas zinot?
Zemyna_melynake aciu, kad pasigedai manes Man tik siandien pavyko prisest prie kompo. O naujienos tokios. Penktadieni buvo LV ir gavau palaiminima startui. Taigi pasiemiau vaistukus ir vakare apturejau pirma savo duri... degalineje MB labai lauzesi, bet po to patiko ir sake, kad ir toliau mane badys Siaip jauciuosi labai gerai, tik galva labai skauda, bet cia gal dar nuo persalimo. O siaip esu neapsakomai rami, net keista...MB sakiau, kad kartais atrodo, jog gal per daug abejingai i viska reaguoju Na ne tai, kad as nenoriu viso sito ir man nerupetu, bet kazkaip super rami esu...kas man gal nelabai budinga Taigi tiek. O treciadieni laukia vizitas pas gyd.
O tau mergyt noriu palinketi ramybes Buk gerute kaip nors susiimk ir atrask vidine ramybe. Nes stresavimas tikrai nieko gero neprides. Tikek, kad viskas bus gerai