Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

QUOTE(Warwara @ 2011 09 17, 18:55)
Cituk, karoche, laukiam pirmadienio, nes nu nesamone gi tas tavo testas!!!!

О gi as labai dabar patenkinta: pamasciau, akd jei visam menesiui nukeliam IVF, tai ir gimimo diena spesiu atsokti (manau daryti IVF kai tau 34 zymiai geriau, nei kai tau 33! thumbup.gif ) О dar vyrui sukak 3 men. vaistuku, tai reiskia pilna spermogeneze  thumbup.gif  Tik sona tai skauda. Tiesa sakant as visad jauciau ta sona, kur cista, bet vis atrode, kad man vaidenosi. O dabar sportoti negalima ,judeti staigiai negalima, iki mmm laikyti save siltai ir nerealiai atsargiai.

Karoche laukiam, bet su daug didesniu nerimu smile.gif Bet tai ko tos valkatos tada pas mane nepareina jei jau niekas neuzkibo g.gif ? Juk realiai radonai tepliojimo buvo du kartus ant tualetinio popieriaus o po to tik karts nuo karto rudai unsure.gif O dabar jau kelinta diena isvis svaru unsure.gif Ai nu ka cia prifilosofuosiu, bus kaip bus smile.gif

Mes vienmetes ir visai netoli gimtadieniai , man 34 Gruodi ax.gif Tai modelio karjera tikrai pamirsti iki vaiko gimimo, sedi ramiai ir varai lauk savo cista, gana pabuvo siltai pasonej ir laikas nesdintis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 17, 21:59)
Ai nu ka cia prifilosofuosiu, bus kaip bus  smile.gif

Mes vienmetes ir visai netoli gimtadieniai , man 34 Gruodi  ax.gif

cituk,nepamirsk,kad man esi dideliu hcg skaiciuku pavyzdys :-) cia gal rugsejo planetos kaltos,nes kazkuri atbula eina ir klaidinancia info duoda. As tavo nestumu tikiu 100%. Beje,man 34 jau po menesio,taip butu smagu sau dovana iteikti :-)
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 17, 21:15)
cituk,nepamirsk,kad man esi dideliu hcg skaiciuku pavyzdys :-) cia gal rugsejo planetos kaltos,nes kazkuri atbula eina ir klaidinancia info duoda. As tavo nestumu tikiu 100%. Beje,man 34 jau po menesio,taip butu smagu sau dovana iteikti :-)

wub.gif wub.gif Kaip jautiesi, kokie pozymiai ax.gif ?
Atsakyti
Cituk!!!!!

As ne rytini blyna valgydama uzsukau, bet karsta pieneli gerdama prisedau.... ir nuo tavo sapno jei nebuciau sdejus, buciau atsisedus.... Koks grazus sapnas!!! Sapnai labai reiksnimgi ir labai tikri!!! Zinai, as sapnavau tokius dalykus pries savo pabaiga, kurie visi rode sapnininke visiska nesekme.... Taip, kad as sapnais tikiu, o ne kazkokiais is Bootso testais. Kazkada pries 10mentu, kai ten dirbau, pirkau kremuka is ju.... poto daugiau nieko nepirkau smile.gif

Kaip smagu, kosk sutapimas, musu cia dauguma reiskias 33meciu smile.gif ant 34 slenkscio smile.gif

Beila, Doli - sekmes mergaites!!

Shepuke - likimo sese....Jei dvejoji pereiti vel prie IUI.... as tau siulyciau likti prie IVF, procentu daugiau..... Nebent tu neskubi.... Bet kaip supratau, irgi pavargai laukti.... Tai jei tik turi galimybiu ir sveikatos, svarbiausia vienas ar kitas budas, bet budas wink.gif

Vade - o cia tai saraselis, stiprybes skrandziui!!!

Warwara - ne as tave cistom uzkreciau schmoll.gif !! Sekmytes!!

Ir galiausiai palinkesiu Citukui saldziu sapnu-liko islaukti nei daug nei mazai - 1 para ir plosim rankytemis!!! ir kojytemis smile.gif
(klausei manes, ar taip greit galim startuot su nauju.. hm..tai pati gyd man pasiule jos uzklausus kada...)

Ai ir dar virusavo mergytes wink.gif tai as gaudau!!!!

Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 09 17, 22:06)
Cituk!!!!!

As ne rytini blyna valgydama uzsukau, bet karsta pieneli gerdama prisedau.... ir nuo tavo sapno jei nebuciau sdejus, buciau atsisedus.... Koks grazus sapnas!!! Sapnai labai reiksnimgi ir labai tikri!!! Zinai, as sapnavau tokius dalykus pries savo pabaiga, kurie visi rode sapnininke visiska nesekme.... Taip, kad as sapnais tikiu, o ne kazkokiais is Bootso testais. Kazkada pries 10mentu, kai ten dirbau, pirkau kremuka is ju.... poto daugiau nieko nepirkau smile.gif

Ir galiausiai palinkesiu Citukui saldziu sapnu-liko islaukti nei daug nei mazai - 1 para ir plosim rankytemis!!! ir kojytemis smile.gif
(klausei manes, ar taip greit galim startuot su nauju.. hm..tai pati gyd man pasiule jos uzklausus kada...)

Aciu bendrakeleive uz tikejimo stiprinima wub.gif

beje o tau prasidejo kraujavimas? Turbut tik nutraukus vaistus ane?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 17, 17:59)
Karoche laukiam, bet su daug didesniu nerimu  smile.gif  Bet tai ko tos valkatos tada pas mane nepareina jei jau niekas neuzkibo  g.gif ? Juk realiai radonai tepliojimo buvo du kartus ant tualetinio popieriaus o po to tik karts nuo karto rudai  unsure.gif O dabar jau kelinta diena isvis svaru  unsure.gif  Ai nu ka cia prifilosofuosiu, bus kaip bus  smile.gif

Mes vienmetes ir visai netoli gimtadieniai , man 34 Gruodi  ax.gif Tai modelio karjera tikrai pamirsti iki vaiko gimimo, sedi ramiai ir varai lauk savo cista, gana pabuvo siltai pasonej ir laikas nesdintis  tongue.gif

Zinai siandien galvojau g.gif Gal tau veliau implantacija ivyko? Nes man kai dejo snaigutes 11dpi as praktiskai vaiduokliuko nemaciau(na tiksliau maciau bet tik as viena ax.gif ) Bet jie visi buvo uzsaldyti 4lasteliu ir diena pries atsaldyti ryte o kita diena po pietu deti ir visi daaugo iki 7-8lasteliu tai cia jau beveik kaip blasto ar ne g.gif Oi ne blasto buna 10-12lasteliu berods..Na zdz ne viskas prarasta ta norejau pasakyt ax.gif
Tai va niekada negali zinot zmogus kaip pas tave organizme kas dedasi,gal pvz veliau implantavosi ir hcg butu tik 50pvz tai kaip ir nerodytu dar jeigu silpnesnis testukas g.gif Na zdz cia mano pamastymai,jokiu neigiamu testu nepriimu ir iki pirmadienio esu rami kaip belgas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginiukas.uk: 17 rugsėjo 2011 - 23:04
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 09 18, 00:00)
Zinai siandien galvojau  g.gif Gal tau veliau implantacija ivyko? Nes man kai dejo snaigutes 11dpi as praktiskai vaiduokliuko nemaciau(na tiksliau maciau bet tik as viena  ax.gif ) Bet jie visi buvo uzsaldyti 4lasteliu ir diena pries atsaldyti ryte o kita diena po pietu deti ir visi daaugo iki 7-8lasteliu tai cia jau beveik kaip blasto ar ne g.gif Oi ne blasto buna 10-12lasteliu berods..Na zdz ne viskas prarasta ta norejau pasakyt  ax.gif
Tai va niekada negali zinot zmogus kaip pas tave organizme kas dedasi,gal pvz veliau implantavosi ir hcg butu tik 50pvz tai kaip ir nerodytu dar jeigu silpnesnis testukas g.gif Na zdz cia mano pamastymai,jokiu neigiamu testu nepriimu ir iki pirmadienio esu rami kaip belgas  cool.gif

buti aisku gali visko ir visaip, bet kad va tos isimtys ir stebuklai visada vyksta kazkam kitam bet ne man schmoll.gif kad implantacija vyko veliau gali buti, nes gi man pirmas patepliojimas buvo 6dpi ir pasibaige apie 9-10 dpi. nu zodziu as ne tokia rami kaip tu, bet neturiu kito pasirinkimo kaip laukti iki pirmadienio 4u.gif
Ir dar pora naktu galiu pasimakaluoti tavo sapnuose lotuliukas.gif Bet dieve koks buvo geras jausmas sapne matyti ta teigiama testa su dviem sirdutemis wub.gif ir tikrai prisimenu kad labai susirupinau kuo greiciau pranesti i sm uztai ir prabudau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 17, 17:26)
Aldute - praktiskai tu cia pavarei  rolleyes.gif  Zinau kad jie nera patikimiausi, tiesiog galvojau kad teoriskai 11dpi jau bile koks sssseeeee testas kazka turi rodyti. Nu kaip ir sakiau, kazkaip net verkti nepsrisiverciau, tai matyt per daug nesureiksminau to testo, o pirmadienis patvirtins arba paneigs.

Pas mane gi irgi blastuke, o paprasti testai iki 13dpi po 3d zirnio ir 10dpi po blastukes nieko doro nerode. nors buvo hcg50 wink.gif tik po skaiciuku gerasis testas parode 1+ ir dar del idomumo veliau dariau ir rode 3+ . Net susimasciau, kad taip ir nemaciau normaliu II ant ne digital testuko. reiks gal apsisiot lotuliukas.gif
Ryt sekmadienis: legali tinginio diena smile.gif o po jo bus viskas aisku. nors man ir db aisku tongue.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alda1: 17 rugsėjo 2011 - 23:50
Sveikutes! 4u.gif

As dar nepradejau vaistu, bet mane jau visa savaite pykina unsure.gif doh.gif , siandien buvo momentu kada galvojau, kad greicau tegu nesdinasi klientai, nes eisiu vemti. blush2.gif Ziauru, atrodo, kad esu rami, nu bet skrandis mano kazkaip kitaip reaguoja, naktimis vemiu, diena ka besuvalgau, skrandis stoja, baisu ir pagalvoti kas desis kai pradesim..... blush2.gif o tiek atrodo bandai viska valdyti. unsure.gif O visa tai nevaldoma, visa tai taip sunku, jums visoms po medali reiketu.... 4u.gif
Atsakyti
Kaip velniskai sunku visa tai....... saunuoles jus..... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Žemyna_mėlynakė, zinau, kad nepadeda juokie zodziai, bet privalai nusiraminti. Tu dar net vaistu nepradejai naudoti, ir dar iki starto turi nemazai laiko, tai turi su savimi susisneketi. Nes tas vemimas is taves isplauna viska. Ir vaistus isplaus. Ir organizma alins. Zodziu turi uzduoti - nusiramink, priimk situacija, susigivenk su ja. Viskas bus, kaip bus. Ir tu gali itakuoti tam, aks bus: nusiramink, pagerk vitamincikus, valgyk daug darzoviu ir vaisiu, mesyte ir juros gerybiu nepamirsk! Susikaup, zodziu!
Dar pamasciau, tu kol kas mane aplamai is saraso isbrauk, gerai. As gal dar apsisukliu ir spesi ustimuliacija pradeti spali, je jau gyd. ispranasavo, kad sis mano ciklas bus trumpesnis.

Cituk, zinai. Ryt bus ta diena. Kaip ten bebutu, bet rytoj bus lengviau. Ir as labai tikiu, kad rytoj diena bus dar ir pirma is laimingiausiu tavo deinu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gerai, Warwariuk, klausau taves, juk tu vistiek daugiau patyres ir geriau zinai. 4u.gif
Aciu Tau. 4u.gif
Atsakyti