QUOTE(Warwara @ 2011 09 17, 18:55)
Cituk, karoche, laukiam pirmadienio, nes nu nesamone gi tas tavo testas!!!!
О gi as labai dabar patenkinta: pamasciau, akd jei visam menesiui nukeliam IVF, tai ir gimimo diena spesiu atsokti (manau daryti IVF kai tau 34 zymiai geriau, nei kai tau 33! ) О dar vyrui sukak 3 men. vaistuku, tai reiskia pilna spermogeneze Tik sona tai skauda. Tiesa sakant as visad jauciau ta sona, kur cista, bet vis atrode, kad man vaidenosi. O dabar sportoti negalima ,judeti staigiai negalima, iki mmm laikyti save siltai ir nerealiai atsargiai.
О gi as labai dabar patenkinta: pamasciau, akd jei visam menesiui nukeliam IVF, tai ir gimimo diena spesiu atsokti (manau daryti IVF kai tau 34 zymiai geriau, nei kai tau 33! ) О dar vyrui sukak 3 men. vaistuku, tai reiskia pilna spermogeneze Tik sona tai skauda. Tiesa sakant as visad jauciau ta sona, kur cista, bet vis atrode, kad man vaidenosi. O dabar sportoti negalima ,judeti staigiai negalima, iki mmm laikyti save siltai ir nerealiai atsargiai.
Karoche laukiam, bet su daug didesniu nerimu Bet tai ko tos valkatos tada pas mane nepareina jei jau niekas neuzkibo ? Juk realiai radonai tepliojimo buvo du kartus ant tualetinio popieriaus o po to tik karts nuo karto rudai O dabar jau kelinta diena isvis svaru Ai nu ka cia prifilosofuosiu, bus kaip bus
Mes vienmetes ir visai netoli gimtadieniai , man 34 Gruodi Tai modelio karjera tikrai pamirsti iki vaiko gimimo, sedi ramiai ir varai lauk savo cista, gana pabuvo siltai pasonej ir laikas nesdintis