Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 09 17, 13:19)

Ir asaros ir sypsena ir vel asaros ir vel sypsena wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 17, 10:37)
Ir asaros ir sypsena ir vel asaros ir vel sypsena  wub.gif  wub.gif

And dreams that dreamed of Dreams really do come truuuuuueee! tik reikia tiketi mirksiukas.gif
Pati prazliumbiau beveik visa daina blush2.gif
Atsakyti
Labas mergaiciukes, na ka vis paskaitau jusu istorijas, kita savaite tureciau jungtis prie jusu ir laukti stebuklelio... Kuo arciau pradzia, tuo labiau bijau....
Sekmes visoms ir pasidziaukime grazia diena 4u.gif
Atsakyti
Registruojuos į naujus namučius ir laukiu gerų pirmadienio naujienų.
Mano mmm dar neparsivilko ir tai labai gerai - prašokau savaitgalį. Dabar tikiuosi, kad jos atsivilks rytoj ir pirmadienį dumsim į LV pirmam dūriui, jei ten pas mane viskas švaru ir gražu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Doli @ 2011 09 17, 14:07)
Labas mergaiciukes, na ka vis paskaitau jusu istorijas, kita savaite tureciau jungtis prie jusu ir laukti stebuklelio... Kuo arciau pradzia, tuo labiau bijau....
Sekmes visoms ir pasidziaukime grazia diena  4u.gif

Sveika prisijungusi. Paprašyk Žemynos_mėlynakės, kad įtrauktų į sąrašėlį. Reikia gerinti skyrelio statistiką, kad kitas įkvėptumėm šitam nelengvam žygiui.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 17, 12:38)
Mano sekantis kartas vasari, tai vis tiek kartu vaikus nesiosim  wub.gif

Nu Cituk Cituk, pirmiausia tau balioncikas uz ta nesamoninga testa 4u.gif O db prie reikalu. ir vel nescia moteriske nervuoji!!! kas cia per kliedesiai!!! leliai gali ir uzpykt uz tavo tokius zodzius!!!
1. Pati sakei, kad jei ka nurasysi prastam bootsu testui, o ka db darai?
2. Mmm nera
3. BT superine
4. Sapnas nuostabus
O tu ka cia db??!!!
p.s. ape tuos testus, kai patapau nestuke.gif bootsu testo nenaudojau, bet ilga laika sekiau savo ovuliacijas. visada naudojau first respond testus ir jie superiskai parodydavo. viskas aiskiai, nors kainuoja nemazai. karta sgalvojau irgi pataupyt ir nusipirkau bootsu. oj kokia nesamone... vos ne pati ten interpretuok. vaiduoklius kazkokius rodo, kad neidavo suprast kuri ta tikroji diena... zodziu mano nuomone apie juos laaaaabai prasta. taip kad tikrai manau, kad su nestumo testu lygiai tas pats...
Laukiam pirmadienio :*
Atsakyti
Doli, Optimizmo, viskas bus gerai! mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif

Tanga, sekmes pirmadieni!!! mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
Taip pat laukiu pasirodant Dominyyka. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 17 rugsėjo 2011 - 14:28
4u.gif aciu mergaites, pirmo durio tikiuosi kita savaite 21 - 23 dienomis..... geros nuotaikos visoms
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 17, 06:06)
nt teske cita atgal i realybe ir irode kad stebuklai vyksta tik kitiems:(

ne,tokiu atsakymu nepriimam schmoll.gif laukiam pirmadienio kumstukus suspaude ir dideliu skaiciuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2011 09 17, 14:07)
Sekmes visoms ir pasidziaukime grazia diena  4u.gif

Sveika prisijungus, neuzsibuk 4u.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 09 17, 14:40)
Registruojuos į naujus namučius ir laukiu gerų pirmadienio naujienų.
Mano mmm dar neparsivilko ir tai labai gerai - prašokau savaitgalį. Dabar tikiuosi, kad jos atsivilks rytoj ir pirmadienį dumsim į LV pirmam dūriui, jei ten pas mane viskas švaru ir gražu smile.gif
Papildyta:
Sveika prisijungusi. Paprašyk Žemynos_mėlynakės, kad įtrauktų į sąrašėlį. Reikia gerinti skyrelio statistiką, kad kitas įkvėptumėm šitam nelengvam žygiui.

ir tu Tanga kuo greiciau is keliauk mirksiukas.gif

QUOTE(Alda1 @ 2011 09 17, 14:47)
Nu Cituk Cituk, pirmiausia tau balioncikas uz ta nesamoninga testa  4u.gif O db prie reikalu. ir vel nescia moteriske nervuoji!!! kas cia per kliedesiai!!! leliai gali ir uzpykt uz tavo tokius zodzius!!!
1. Pati sakei, kad jei ka nurasysi prastam bootsu testui, o ka db darai?
2. Mmm nera
3. BT superine
4. Sapnas nuostabus
O tu ka cia db??!!!
p.s. ape tuos testus, kai patapau  nestuke.gif  bootsu testo nenaudojau, bet ilga laika sekiau savo ovuliacijas. visada naudojau first respond testus ir jie superiskai parodydavo. viskas aiskiai, nors kainuoja nemazai. karta sgalvojau irgi pataupyt ir nusipirkau bootsu. oj kokia nesamone... vos ne pati ten interpretuok. vaiduoklius kazkokius rodo, kad neidavo suprast kuri ta tikroji diena... zodziu mano nuomone apie juos laaaaabai prasta. taip kad tikrai manau, kad su nestumo testu lygiai tas pats...
Laukiam pirmadienio :*

Aldute - praktiskai tu cia pavarei rolleyes.gif Zinau kad jie nera patikimiausi, tiesiog galvojau kad teoriskai 11dpi jau bile koks sssseeeee testas kazka turi rodyti. Nu kaip ir sakiau, kazkaip net verkti nepsrisiverciau, tai matyt per daug nesureiksminau to testo, o pirmadienis patvirtins arba paneigs.

QUOTE(frige1 @ 2011 09 17, 17:06)
ne,tokiu atsakymu nepriimam schmoll.gif laukiam pirmadienio kumstukus suspaude ir dideliu skaiciuku wub.gif

Ir as nepriimu, bet kad D sumane siam cikle man padaryti stebukla kai uzaugino mano vaikucius iki blastukiu o va paskui eme ir apleido unsure.gif
Atsakyti
blush2.gif As is tu, kuria D turbut pamirso. Po vaistu susileidimo jau 6 dienos praejo,o situ prakeikuju vis nera!!!!!!!!!!!!!!As jau nervinuos. blink.gif Rimtai,labai rimtai nervinuos! unsure.gif
Atsakyti
taja78
Blokuojancius leidaisi? Nu nieko tokio, kad po 6 dienu ner mmm. Man tik po 10 atejo.

Cituk, karoche, laukiam pirmadienio, nes nu nesamone gi tas tavo testas!!!!

О gi as labai dabar patenkinta: pamasciau, akd jei visam menesiui nukeliam IVF, tai ir gimimo diena spesiu atsokti (manau daryti IVF kai tau 34 zymiai geriau, nei kai tau 33! thumbup.gif ) О dar vyrui sukak 3 men. vaistuku, tai reiskia pilna spermogeneze thumbup.gif Tik sona tai skauda. Tiesa sakant as visad jauciau ta sona, kur cista, bet vis atrode, kad man vaidenosi. O dabar sportoti negalima ,judeti staigiai negalima, iki mmm laikyti save siltai ir nerealiai atsargiai.
Atsakyti
wub.gif wub.gif
QUOTE(Warwara @ 2011 09 17, 16:55)
taja78
Blokuojancius leidaisi? Nu nieko tokio, kad po 6 dienu ner mmm. Man tik po 10 atejo.

Cituk, karoche, laukiam pirmadienio, nes nu nesamone gi tas tavo testas!!!!

О gi as labai dabar patenkinta: pamasciau, akd jei visam menesiui nukeliam IVF, tai ir gimimo diena spesiu atsokti (manau daryti IVF kai tau 34 zymiai geriau, nei kai tau 33! thumbup.gif ) О dar vyrui sukak 3 men. vaistuku, tai reiskia pilna spermogeneze  thumbup.gif  Tik sona tai skauda. Tiesa sakant as visad jauciau ta sona, kur cista, bet vis atrode, kad man vaidenosi. O dabar sportoti negalima ,judeti staigiai negalima, iki mmm laikyti save siltai ir nerealiai atsargiai.

Fuuuuuuu....as jau galvoju- sakes!!!Kaip gerai,kad jus esat cia visoos!!!!!!!!!!!! wub.gif
Atsakyti