QUOTE(Doli @ 2011 09 17, 14:07)
Labas mergaiciukes, na ka vis paskaitau jusu istorijas, kita savaite tureciau jungtis prie jusu ir laukti stebuklelio... Kuo arciau pradzia, tuo labiau bijau....
Sekmes visoms ir pasidziaukime grazia diena
Sveika prisijungus, neuzsibuk
QUOTE(Tanga @ 2011 09 17, 14:40)
Registruojuos į naujus namučius ir laukiu gerų pirmadienio naujienų.
Mano mmm dar neparsivilko ir tai labai gerai - prašokau savaitgalį. Dabar tikiuosi, kad jos atsivilks rytoj ir pirmadienį dumsim į LV pirmam dūriui, jei ten pas mane viskas švaru ir gražu
Papildyta:
Sveika prisijungusi. Paprašyk Žemynos_mėlynakės, kad įtrauktų į sąrašėlį. Reikia gerinti skyrelio statistiką, kad kitas įkvėptumėm šitam nelengvam žygiui.
ir tu Tanga kuo greiciau is keliauk
QUOTE(Alda1 @ 2011 09 17, 14:47)
Nu Cituk Cituk, pirmiausia tau balioncikas uz ta nesamoninga testa
O db prie reikalu. ir vel nescia moteriske nervuoji!!! kas cia per kliedesiai!!! leliai gali ir uzpykt uz tavo tokius zodzius!!!
1. Pati sakei, kad jei ka nurasysi prastam bootsu testui, o ka db darai?
2. Mmm nera
3. BT superine
4. Sapnas nuostabus
O tu ka cia db??!!!
p.s. ape tuos testus, kai patapau
bootsu testo nenaudojau, bet ilga laika sekiau savo ovuliacijas. visada naudojau first respond testus ir jie superiskai parodydavo. viskas aiskiai, nors kainuoja nemazai. karta sgalvojau irgi pataupyt ir nusipirkau bootsu. oj kokia nesamone... vos ne pati ten interpretuok. vaiduoklius kazkokius rodo, kad neidavo suprast kuri ta tikroji diena... zodziu mano nuomone apie juos laaaaabai prasta. taip kad tikrai manau, kad su nestumo testu lygiai tas pats...
Laukiam pirmadienio :*
Aldute - praktiskai tu cia pavarei
Zinau kad jie nera patikimiausi, tiesiog galvojau kad teoriskai 11dpi jau bile koks sssseeeee testas kazka turi rodyti. Nu kaip ir sakiau, kazkaip net verkti nepsrisiverciau, tai matyt per daug nesureiksminau to testo, o pirmadienis patvirtins arba paneigs.
QUOTE(frige1 @ 2011 09 17, 17:06)
ne,tokiu atsakymu nepriimam
laukiam pirmadienio kumstukus suspaude ir dideliu skaiciuku
Ir as nepriimu, bet kad D sumane siam cikle man padaryti stebukla kai uzaugino mano vaikucius iki blastukiu o va paskui eme ir apleido